Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@moof jsem skvela, ze ji poslete dal…pobavila jsem se nad vasim komentarem..co po vas maminky chteji, vyfotit, odmerit😂
My jsme k vůli tomu šli na nákup ráno hned s otvirackou a podařilo se. Ale až po několikate, co jsem se chodila ptát, máme 2 Lidly. Příbuzný je regionální manažer, říkal, že zatím nemají v plánu to prodávat volně jako tenkrát tu vzducholoď. Jen jako dar k nákupu. A ani zaměstnanci nemají možnost sehnat pro své děti nebo známé, protože to má čárový kód a musí to projet pokladnou. Ve skladě je to v sejfu.
Debilove
V naší skupině na FB se často objevují příspěvky, že se dítě těšilo na lednici a potom obrečelo pytlík ![]()
@Pears206 píše:
My jsme k vůli tomu šli na nákup ráno hned s otvirackou a podařilo se. Ale až po několikate, co jsem se chodila ptát, máme 2 Lidly. Příbuzný je regionální manažer, říkal, že zatím nemají v plánu to prodávat volně jako tenkrát tu vzducholoď. Jen jako dar k nákupu. A ani zaměstnanci nemají možnost sehnat pro své děti nebo známé, protože to má čárový kód a musí to projet pokladnou. Ve skladě je to v sejfu.DebiloveV naší skupině na FB se často objevují příspěvky, že se dítě těšilo na lednici a potom obrečelo pytlík
A ty bys nám to nezdokumentovala?
![]()
Pokud by se tu nasla jeste jedna hodna osoba, ktera by prodala lednicku, tak ji budu moc vdecna
jinak mi dcera vymluvi diru do hlavy
dekuji
Tak sem se schválně koukla na bazar. 750 Kč, 450 Kč za tu lednici?
![]()
To jako někdo koupí, kdyz to dávají k nakupu
no to je hnus.
@TopSecret píše:
Tak sem se schválně koukla na bazar. 750 Kč, 450 Kč za tu lednici?![]()
![]()
To jako někdo koupí, kdyz to dávají k nakupuno to je hnus.
Já bych ji chtěla aspoň vidět
Oni ji právě nedávají ![]()
@jita22 píše:A proč asi? Že by proto:
Já bych ji chtěla aspoň vidětOni ji právě nedávají
@TopSecret píše:
![]()
@TopSecret píše:
![]()
To jako někdo koupí, kdyz to dávají k nakupuno to je hnus.
No jo. Ukázka charakteru našich chamtivých spoluobčanů.
@Kelsey píše:
No jo. Ukázka charakteru našich chamtivých spoluobčanů.
No
a za plný album 2 tisice korun
takhle vydělávat. No to je hnus.
Pak sem mrkla na bazos a tam jsou ceny. 1400 a podobne
mě se protaceli panenky.
Jo, lednice je to hezká, ale ty ceny. Si dělaj pr.del ![]()
To je masakr. Dostanou to k nákupu zdarma a jeste za to chtit takove prachy me by hanba fackovala ![]()
Mně se vždycky líbí, jak jsou takové akce, všichni nakupují jak blázni a pak ty děcka to za týden hodí do kouta. Pamatuji, když neteř byla menší, tak šaškovala celá rodina
Jediný s čím si náš malej vyhraje do teď, jsou ti plyšáci Mickey Mouse a Kačer Donald.
@Marki1985 píše:
To je masakr. Dostanou to k nákupu zdarma a jeste za to chtit takove prachy me by hanba fackovala
Masakr je, jestli jim to někdo dá ![]()
Jako koupit si pidikousky gumy s obrázkovýma deskama za cenu obří stavebnice Lega je mimo moje chápání. ![]()
@ChciBytMaminka píše:
Tohle je vážně moc. Vydělávat na zboží tohoto druhu
Presne toto sem taky videla.
2 tisice. Strasny. ![]()
@Marki1985 píše:
To je masakr. Dostanou to k nákupu zdarma a jeste za to chtit takove prachy me by hanba fackovala
Právě, že nedostanou, protože to někdo stopí ještě před prodejem a udělá si z toho soukromý kšeft!
![]()