Stikeez lednice Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
24.3.21 05:55

Mamka byla v nedeli v Hostivicich, nebyla, ale nechala si ucet a sla jinam zkusit a vydali ji to.
Někde jeste maji, ale uz budou posledni.
A nebo na FB to hodne vidim, ze se daji koupit na marketplace, nebo lidi i daruji.. Zkus swapy atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
24.3.21 09:47
@ChciBytMaminka píše:
Tohle je vážně moc. Vydělávat na zboží tohoto druhu :nevim:

To je neskutečný :cert: my dostali včera lednici, kupovali jsme tam domácí pekárnu pro svagrovou, dcerka byla neskutečně šťastná, protože, jsem ji připravovala na to, ze žádnou nedostane, že je skoro nikde nemají, vubec jsem nečekala, že by ji měli, ale jako vždyť je to jen kus kartonu a v tom pár gumaku a za to chtějí takové prachy? To snad ani nikdo nekoupí, tomu nevěřím :lol:

Příspěvek upraven 24.03.21 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11203
24.3.21 09:59
@malina83 píše:
To je neskutečný :cert: my dostali včera lednici, kupovali jsme tam domácí pekárnu pro svagrovou, dcerka byla neskutečně šťastná, protože, jsem ji připravovala na to, ze žádnou nedostane, že je skoro nikde nemají, vubecc jsem nečekala, že by ji měli, ale jako vždyť je to jen kus kartonu a v tom pár gumaku a za to chtějí takové prachy? To snad ani nikdo nekoupu, tomu nevěřím :lol:

Nafoť a naměř, prosím prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
24.3.21 10:21

@jita22 stačí takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.21 10:16

Dobrý den,
prosím prosím, kdyby někdo měl lednici za rozumný peníz. Tak bych vzala. Kluci si moc přejí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11203
27.3.21 10:20
@malina83 píše:
@jita22 stačí takhle?

Ježiš moc děkuju, nějak jsem to přehlídla. Díky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.21 11:39

Ahoj holky, také sháníme ledniku Stikeez, kdyby někdo měl, koupím za rozumný peníz :kytka: Moc a moc díky všem stikeez fanouškům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.21 17:06

Ahojky, kdyby někdo měl náhodou ledničku a nevyužil ji, ráda bych odkoupila. Nechce se mi ale dávat za ni několik stovek, za kolik ji prodávají na bazárku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.21 14:38

Sháním ledničku nebo pytlík Stikeez. Chodíme do Lidlu pravidelně a utratili jsme tam plno peněz a ledničku ani pytlík jsme nedostali, už je nemají. Mám doma 2 kluky a hrozně si oblíbili Stikeez. Jsem ochotná to za rozumnou cenu odkoupit. Předem moc děkuji za nabídky. 🙂 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
31.3.21 20:08

Lednice je z tvrdého papíru rozměry uzavřené lednice výška 23,5 cm, délka 16,5 cm, šířka 3,5 cm. Otevřená lednice délka 44cm. Po pravé straně je uzavírání na suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11203
31.3.21 20:16
@pocker píše:
Lednice je z tvrdého papíru rozměry uzavřené lednice výška 23,5 cm, délka 16,5 cm, šířka 3,5 cm. Otevřená lednice délka 44cm. Po pravé straně je uzavírání na suchý zip.

Jé, díky! Suchý zip mě nenapadl, dala jsem magnetky. Tak až se nám první verze rozpadne, u druhé budu chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.4.21 13:49

Stikeez

Zdravím všechny, nemáte náhodou některá stikeez navíc (jakékoli) sháním pro děti za rozumný peníz. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.21 09:18

Ahoj, já pro naši Nikču koupila tady, růžovobílou. Líbila se mi relativní jednoduchost, včetně zavírání magnetem.
Přišla nám zásilkovnou.
 https://deti.bazos.cz/…-lednice.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák