Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Držím palce at je to lepší
Příspěvek upraven 05.11.14 v 19:19
No červenat to nemusí..otok může jakoby zzevnitř.. Vedle očka je kořen nosu..nechci strasit, jen sledujte případnou dušnost. ale určitě to bude lepší..
Příspěvek upraven 05.11.14 v 19:23
Popravdě řečeno mě ani nenapadlo, že by to bylo na pohotovost, že by mu mohly začít otýkat dýchací cesty, celou neděli měl oko nateklý a když to nepolevilo do pondělí do rána, jeli s manželem k doktorce místo do školky, no… ![]()
Já teda jela..lékař si chtěl syna nechat v nemocnici na pozorování. Kvůli případnému otoku v dýchacích ccestách, na 24 hod. Dostal injekci a fenistilove kapky. Dostala jsem pochvalu, ze jsem ledovala a potírala oko octovim obkladem a také za to, ze jsme přijeli, spousta lidi toto prý podceňuje, a v dnešní době je hmyz agresivnější i co se týče následných otoků.
Kde jsou ty časy, když nás na louce cosi bodlo, podrbali jsme se, max. vytáhli žihadlo a běhali dál
@Mdostl79 píše:
@vendelinecek náš 5letý syn měl před 14dny to stejné..letěla jsem k dr.byla jsem vystrašená, od dveří už na mě volal kliiid, to ho něco píchlo, mě se to tedy nezdálo, ale pořádně ho prohlídl a uvnitř oko úplně ok,3× denně fenistil kapky a ledovat hodně. Vůbec to nepomáhalo, do večera to měl stejné, ráno ještě horší, tak jsme jeli na pohotovost, kde dr. tvrdila buď alergie nebo píchnutí, napsala mu ophtalmo-hydrokortizon, po prvním namazání se to začalo lepšit, druhý den jsem namazala zase a do večera byl ok.Tak držím pěsti
hoj tak jsme dostali taky tu mast ophtalmo a uz je to parada rano nevidela totiz bobek vubec a. V noci to byla pro me hruza ani sem nespala…
Tak snad už budete v pohodě. My zase bojujeme s malou 10 měsíců, před měsícem mela atb na anginu, včera teploty a dostala biseptol, protože mi atb v sirupu plyve..před dvěma hodinama průjem, zimnice, třes, cela zelená, vyzvracela co dnes snedla.. A horečku 39,4
..dostala leky a usnula..spise pospava, porad se kroutí..teplota už je o stupínek a pul menší..
to bude noc..
@vendelinecek tak to jsem moc ráda, uvidíš teď už bude v pořádku. Ty nervy naprosto chápu ![]()
Včera mě něco štíplo a já stále váhám, jestli s tím jít k doktorovi…jsem na dovolené a svého PL mám 65km odsud