Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, nedavno jsem byla na odberech krve na stitnou zlazu. Teprve zitra tam budu volat, nicmene dnes mi pani Dr. poslala recept, tak jsem sla do lekarny a dostala jsem zelezo. Vubec nevim jak to teda s tou stitnou zlazou je. Zutra se zeptam doktorky, ale chtela jsem se zeptat i tady. Nemate nekdo stejny problem? Dekuji
@nina818 píše: Více
prostě máš málo železa, zřejmě dělala i něco jiného, než jen štítnou žlázu.
@nina818 píše: Více
Ptala jsem se jen tak ze zvědavosti. Nesnesu ani jeden. Mám po nich rozsáhlé zažívací potíže.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Já taky. Ale měla jsem nějaký sirup, který je vhodný i pro těhotné, a ten mi nevadil. (viděla jsem ho na plakátu u gynekologa ![]()
@krecik.dzungarsky no pani co lekarne mi rekla ze z toho muzu mit zacpu ale ze ten maltofer je lepsi oproti ostatnim pripravkum co obsahuji zelezo tak nevim..zitra si vemu prvni uvidim
@vokishka hm
to je divny. Docela se bojim. Snad mi z toho nic nebude ![]()
@vokishka píše: Více
Z doplňků stravy snesu Globifer a Novoferrin, ty mají železo v mikronizované formě, nedráždí žaludek, nezpůsobují zácpu atd. Léčím se na hematologii a chodím na infuze. Dcera měla kdysi Floradix sirup.
@krecik.dzungarsky píše: Více
jo, to bude ten Floradix sirup. Já mám ze všech těch želez jinak průjem.
@krecik.dzungarsky timpadem jak je mozne ze doktori normalne predepisuji tyto doplnky zeleza kdyz je vetsina lidi nesnese..