Štítná žláza - Thyrozol a nervy v kýblu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
20.7.13 12:35

@levandule 7 take jsem hotova, usinam pozde- nejde to jinak a vstavat musim brzo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.7.13 11:36

@Hanulka82 Já mám Dr. u moře takže to nechám jak to je, sestra mi radila, že to je součast terapie, at vubec do toho nezasahuju, že Dr.je šikovná a ví dobře co dělá. No doma pakárna, ten starší už z těch horeček blouzní, viděl doma jeleny :-( já jsem místo záchranku volala hasiče no prostě bezva :-(…když je stres nemá to chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
22.7.13 18:19

Můžu se zeptat jaké léky vám dr. napsala na sníženou funkci ŠŽ? já jen abych byla v obraze než půjdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.7.13 20:08

@levandule 7 no to je mazec s tou horeckou :? at je brzy lip, jak jsou nemocny deti, je to strasny stres :kytka:

@hankamisa diksuze je o Thyrozolu - lek na zvýšenou fci, takze s lekama na snizenou tady asi holky zkusenosti nemaji…

moje tchyne bere na snizenou tusim Letrox, nebo tak nejak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
22.7.13 20:26

@Hanulka82 -aha,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.7.13 20:39

@Hanulka82 No jak říkáš nemocný děcka je pro nás mamky depka… @hankamisa bohužel nevím, sestra má sníženou funkci šž, ale je taky u moře, tak nemužu sloužit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
22.7.13 20:41

@levandule 7 díky,neva.budu pátrat dál. si myslím, že je to štítkou, že nám to nejde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.7.13 20:45

Těžko říct znám mraky holek co normálně otěhotněly se sníženou funkcí šž a dokonce i dost starý ženský prvorodičky. A ty se už léčíš někde v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
22.7.13 20:55

@levandule 7 -ne zatím ne. čeká mě ambulantní léčba, do caru nechcem -finance.bud se s ní zadaří nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.7.13 21:06

@levandule 7 jezis, to mas neprijemne, hlavne at je v poradku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.7.13 21:13

@Térouš Děkujeme :hug: @hankamisa no to víš to chce hlavně klid, pobyt u moře kontryhelový čajíka to by bylo, aby nebylo :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
23.7.13 04:53

Tak jsem večer zjistila, že mám zvýšenou funkci šž (hyperthyeroza). tak nevím proč mi dr. říkala, že je snížená. si s ní budu muset promluvit. no jestli jsem kvuli ní stratila zbytečně čtyři měsíce…tak budu pěkně naštvaná. :cert:
@levandule 7 -na moře nemám korunky-šetřím na mim, kontryhel mám už od ledna a nic. právě, že jsem vyzkoušela kde co ale nic k lepšímu nezabralo. takže to určo bude tou štítkou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.7.13 09:22

@hankamisa Hele jestli máš zvyšenou, tak jako já, tak s otěhotněním to vubec problém není a v těhu uplná pohoda. Já být na tvém místě, tak si koupím ovulační testy a pěkně si to pohlídám, možná máš posunutou ovu a ani to nevíš. Já jsem po prvé otěhotněla taky až později než jsem myslela, že ovuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
23.7.13 15:30

@levandule 7 :hug: -ovu testy mám už od dubna jenže už to vypadá, že ovu není. :nevim: dle teplot se sice ukáže, že byla dle ovut ani tuk. měřím od 8dc-24dc. čárka sice postupně zesílí ale stále málo na to aby byla pozitivní podle návodu. dle utz po udajné ovu (minulý cyklus )nebyl ani náznak ovulky. takže ještě k tomu mi nedorůstají vajíčka největší co se našlo mělo 9mm. sliznice taky nízká. takže si můžu vybrat. estrofem a proveru nesmím-bylo mi po ní zle. ted mě čeká utroš za 3 dny nebo po ovu tak nevím co se mnou udělá. dnes nebo zítra to vypadá opět na ovu, jak podle BT tak i uvnitř fura bílýho slizu, který se mezi prsty malinko natáhne, stav čípku nerozeznám, na kalhotkách miniaturní mokré flíčky už 4 dny. no ale k čemu mi to je když nedozraje vajíčko.. :( dr.utz neudělá, má dovču.
ráno jsem volala endokrinoloce, zítra krev a pak se uvidí. řekla jsem ji, že od toho estrofemu to není stále ono. potím se víc a víc, mám návaly a jsem unavená. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
23.7.13 15:33

No nevím, @levandule 7 tyhle informace máš od své endokrinoložky? Ona se v těhotenství udržuje raději LEHCE zvýšená funkce štítky než snížená. Ale silně zvýšená funkce zvyšuje riziko poškození plodu a potratu. Navíc nevím jak Thyrozol, ten je (pro mne) nový, ale kdysi co jsem brala se nesmělo brát v těhotenství (přenos přes placentu k plodu a poškozování vývoje).
Na endokrinologii mne několikrát upozorňovali, že se nemám snažit otěhotnět, dokud hyperfunkci nebudu mít kompenzovanou. A i pak mi chtěli raději štítku vzít… Pro upřesnění - byla to hyperfunkce G-B typu (autoimunitní zánět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí