Stížnost na učitelku v MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
20.8.13 09:23

@Pavska je to spatne, kdyz prvni zkusenost ditete je spatna :( to je taky mozne, ze bude mit problemy se skolkou porad, porad tam bude nejaky strach…nejlepsi by bylo si s novou ucitelkou promluvit rict ji to a trochu to klidne i nadsad…aby vedely, ze na tvoji malou se musi jinak…
A nemuzes hazet uce do jednoho pytle :D delala jsem asi presne s takovou jake se tvoje dcerka boji a bylo znat, ze deti maji radeji me…nektere hned po prichodu do satny nakukovaly kdo tam je a radovaly se…to je moooc prijemny pocit, jedna holcicka nechtela vubec do skolky, kdyz tam rano byla kolegyne…je to vizitka ucitelky…

• Citovat
  • Upravit
119
20.8.13 09:26

@elis_an3 ne to opravdu je nechci házet do jednoho pytle, :) ta druhá paní učitelka byla v pohodě (si myslím :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.8.13 09:27
@neumisa píše:
@suricatatřeba proto, že dnešní školky takto nefungují a pokud ve školce pracovala, tak by to věděla. To, co popisuje, by sedělo na dobu minulou, dneska by si toto žádná školka nelajzla. A pokud opravdu pracovala, tak by netvrdila, že je to leháro.

to je fajn, já si teď vzpomínám na veselou historku, kamarád mi vyprávěl, že se děcko u večeře ptalo, co je děvkař, no kamarád hned jestli to má ze školky a kluk, že jo, že to říkala paní učitelka, že tatínek je děvkař, no kauza ohromná. nakonec z toho vylezlo, že děti byli na procházce s p. uč. a viděli tatínka v kavárně s mladou slečnou, učitelka prohlásila, že je starý děvkař, pravda byla taková, že úča se rozváděla a tatínek měl schůzku s klientkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
20.8.13 09:30
@suricata píše:
@Jitka1976 nevím jakou máš deformaci, protože nevím kde pracuješ :lol: tajně doufám, že taky jako učitelka v mš a dáš mi trochu jiný pohled na školku :mrgreen: já s tím nemám žádné zkušenosti, tak mě to zaujalo, vlastně mám zkušenost svoji, měli jsme ve školce parádní hračky a nacvičovali besídku :P

no jo…učím…proto ta deformace… :mrgreen: od roku 1997…fuj! :mrgreen:
Mě jen vadí plošné kritizování…čehokoliv..Romů, škol, ženských jako řidiček atd…jasně, můžu napsat, že ta a ta uč. se chová jako jistý dobytek, že je zlá, že se nevěnuje dětem, čte si časopisy…ale napsat, že učitelky mají leháro a že je to méně náročné než vlastní dvě děti mi přijde nefér…
Jedinou výhodou je, že v 18,00 zamknu školku a jdu domů…a doma mám svoje dítě…takže jako učitelka TAKY jedu non-stop…mám to v práci i doma…tak jaképak lehčí???

• Citovat
  • Upravit
4118
20.8.13 09:31
@Pavska píše:
Já vím, že mi řeknete, že jsem zaujatá, :) ale já s anonymní souhlasím… s dcerkou jsem o školce mluvila pořád, ale ona je uzavřená a hned se se vším nesvěřuje… opravdu si myslím, že by stačilo, kdyby se jí snažily trochu zaměstnat… no jen doufám, že v nové školce to nebude stejné

A mluvila jsi o tom s učitelkama? Podle mě je u „problémových“ dětí nutná spolupráce učitelek a rodičů. Učitelka sama nic nezmůže, stejně tak rodič. Pokud jsi pláč dcerky řešila a učitelky odmítaly, je už pozdě na cokoliv, pokud jsi tehdy nic neřešila, o čem tu vlastně diskutujeme?
Mimochodem viděla jsem podobnou situaci u nás ve školce. Dvě malinké holčičky řvaly spolu nebo na střídačku minimálně měsíc. Různě se střídaly u učitelky na klíně, bez nich se nikam nemohla hnout. Dokonce holčičky měly svoje nádobí, což je u nás ve školce přísně zakázané. Na konci toho nejhoršího už učitelkám tekly nervy. Nebyly na holčičky hnusné, ale už byly některé dny odměřené, už toho bylo fakt moc. Vzlykající holčičku nechaly brečet u stolečku a jen k ní sem tam přiběhly, pokusily se uklidnit, když to nepomohlo, neplýtvaly energií (to zní hnusně) a šly dál. A já se jim nedivím. Trvalo to půl roku, než si holčičky zvykly, pak ta jedna onemocněla a začlo to nanovo :zed: Opravdu jsem byla u toho, jak učitelka se snažila holčičky zabavit, nabídnout jim hračky, krmit rybičky,… Jako ty učitelky tam sice mají lehárko :roll:, ale mají na starost u nás 28 dětí a nemůžou se věnovat 100% jen dvěma, když to ty dvě vyžadují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
20.8.13 09:32
@suricata píše:
to je fajn, já si teď vzpomínám na veselou historku, kamarád mi vyprávěl, že se děcko u večeře ptalo, co je děvkař, no kamarád hned jestli to má ze školky a kluk, že jo, že to říkala paní učitelka, že tatínek je děvkař, no kauza ohromná. nakonec z toho vylezlo, že děti byli na procházce s p. uč. a viděli tatínka v kavárně s mladou slečnou, učitelka prohlásila, že je starý děvkař, pravda byla taková, že úča se rozváděla a tatínek měl schůzku s klientkou :mrgreen:
:mrgreen: taky mám pár historek…
  • Citovat
  • Upravit
6638
20.8.13 09:33

@Jitka1976 teda šokuje mě, že jsi tam tak dlouho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.8.13 09:33

@suricata

stane se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.8.13 09:34
@Jitka1976 píše: :mrgreen: taky mám pár historek…

prosííím prosíííím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
20.8.13 09:36

@suricata no jooo to je,,pekna" historka, ja osobne myslim, ze ucitelky si muzou rodice drbat jak chteji jen NE PRED DETMA nikdy v zadnem pripade se nesmi rozebirat deti nebo rodice pred detma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.13 09:37

@K-Black já chodila z té školky odpočatá a nabitá energií, divný.. ale ty děti jsou jak houba.. doma tohle nezvládám, doma jsem vysátá. :nevim: Bylo to tak, jak píšu, bohužel. A ty tam měly času a prostoru na časáky, to bys koukala.. děti si hrály na zahradě a učitelky drbaly v hloučku. Jedna učitelka k nim do party nepatřila, stranila se, nějak si nesedly.. a nedivím se.
@Jitka1976 jo vyznělo to, jakože mluvím snad plošně, ale ne.. jde o konkrétní zkušenost a je fakt, že někde stále panují takové komunistické manýry, jak popsala @elis_an3 Ano, takhle to tam bylo. Ale vím, že někde se učitelky snaží a mají přísná pravidla, to už jsem taky zmínila.. že někde musejí psát elaboráty o tom, co dělaly a jsou pod kontrolou a tlakem. Nebyla se podrž, přines.. normálně jsem s nima byla ve třídě sama.. ono to všude stejný, někde je to podrž a jinde je to postarej se. dělala jsem úplně to samý, co učitelka.. akorát jsem měla delší pracovní dobu.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
20.8.13 09:37
@suricata píše:
@Jitka1976 teda šokuje mě, že jsi tam tak dlouho 8o

Mě taky…neboj… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26270
20.8.13 09:38
@elis_an3 píše:
@suricata no jooo to je,,pekna" historka, ja osobne myslim, ze ucitelky si muzou rodice drbat jak chteji jen NE PRED DETMA nikdy v zadnem pripade se nesmi rozebirat deti nebo rodice pred detma

ono to platí oboustranně, děti jsou jak houba a mají dar vybalit tu nejméně vhodnou informaci v nejméně vhodný čas… takže pomlouvat a drbat zásadně mimo dosah dětských uší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.8.13 09:39
@elis_an3 píše:
@suricata no jooo to je,,pekna" historka, ja osobne myslim, ze ucitelky si muzou rodice drbat jak chteji jen NE PRED DETMA nikdy v zadnem pripade se nesmi rozebirat deti nebo rodice pred detma

nechci se jí zastávat, zasloužila by za uši, ale i učitelky jsou jen lidi, pokud se rozváděla a neustála to, je to špatně, ale dá se to pochopit

mimochodem, je skvělé, že tě děti milují a že svou práci děláš dobře :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 09:39

@Ywett to je taky fakt, že některé děti pláčou a tím pláčem manipulují. ta, o které jsem psala, byla v koutku, tichá, sama.. a nikdo si jí nevšímal. prostě musela dělat co ostatní, ale ztrácela se tam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML