Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
9.3.12 22:08
Janichka píše:
Muzu se pridat?! Vinko mi dnes chutna:D nedavan kojeneckou vodu, nelatkuju, uz ani nevyvaruju a nezehlim, dam to zkratka suche do sktine:D

teda!!!!! se přiznám,nelátkuju,všem dětem jsem dávala převařenou vodu z kohoutku,žehlím jen klukovi věci na praxi,mám sušičku takže složím a je to! Nekojím a ke všemu krmím mlíkem z DM. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.3.12 22:10

Tak díky za úvodní příspěvek. Mluvíš mi z duše. Příznám se, že se starší jsem se taky snažila „tabulkově“, ovšem Kája mi předvedla, že na mě tedy vlastně vůbec nezáleží :mrgreen: S Kubou už jsem v pohodě a rady prvniček a rádobydokonalých mě rozesmívají. Já mám spíš pifku na ty, co se vždycky ještě stihnou pochválit. Tedy nic proti zdravému sebevědomí, ale vždycky, když někdo napíše, že má s něčím problém, najde se dost takových, které si ještě přisadí. To pak skřípu zubama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.3.12 22:10

Taky sem chtěla naspat neco na ten zpusob ale spadl mi net a nechtelo se mi psat znovu…smekam pred matkama ktery si poridi deti takhle daleko od sebe a staraji se vzorne…moje mama si poridila kolem 20 tri deti a pak ve 40 ctvrty na ktery total s..e :-(
takze pro me janinka dokonala matka je !!! nic ve zlem !!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.12 22:15
Mína13 píše:
tssss, tak to nemáte na moji segru… ta pila ráno kakajko z flašky ještě v první třídě… sice na tajňáka, protože jsem si z ní jako správná starší segra dělala srandu, tak jí ho mamky vždycky schovávala pod polštář a mě hnala do koupelny první a ona pak měla čas si tu její flašku žahnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a podotýkám, že jí to nikterak neublížilo, dnes má vysokou školu a krásné zuby :palec:

gorina píše:
jizvíková píše:
petra79 píše:
Tak třeba moje 3leté dítě stále pije sunar s lahvičky a s dudlíkem,on to jinak nechce,ale mě to nějak nedrtí,hlavně že si dá do nosu :mrgreen: V hrníčku to nechce.
dvouleťák si mléko taky jinak nedá, no a? hlavně, že mu chutná
Tak to mi budeme mit 4 a taky tak pijeme :lol: :lol: :lol:

tak ta je lepší…holka pila z flašky po ránu kakao ještě ve čtyřech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.3.12 22:15
Káka74 píše:
Tak díky za úvodní příspěvek. Mluvíš mi z duše. Příznám se, že se starší jsem se taky snažila „tabulkově“, ovšem Kája mi předvedla, že na mě tedy vlastně vůbec nezáleží :mrgreen: S Kubou už jsem v pohodě a rady prvniček a rádobydokonalých mě rozesmívají. Já mám spíš pifku na ty, co se vždycky ještě stihnou pochválit. Tedy nic proti zdravému sebevědomí, ale vždycky, když někdo napíše, že má s něčím problém, najde se dost takových, které si ještě přisadí. To pak skřípu zubama.

Přesně tak v tu chvíli bych vzteky překousla myš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.12 22:20
jizvíková píše:
jak nakrmit nejedlika? holky on proste obed jist nebude, dokone jsem mu ted nacpala jidlo do vagonku vlacku-musi s nim obedvat, jestli to nezabere. JO a vagonky jsem nemyla :)

fuj!!!! Ty jsi je nesterilizovala? Styď se! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.3.12 22:21

Tak konečně jsem uspala to malý hádě a jdu se rozepsat proč já nejsem dokonalá matka. :mrgreen:
V těhotenství jsem jedla všechno, hlavně teda hermelín bez něj bych nepřežila ani jeden den. :lol:
Kojila jsem jenom měíc, potom mi začalo docházet mlíko, tak než se nervovat, dostal neznačkové mlíčko Babylove. :jazyk:
Plínky má taky jenom obyčejný z Albertu. :P
Začala jsem přikrmovat ve 3,5měsících, jinak vypil okolo 2l UM. 8o :lol:
V 9měsích ještě ani nelezl, a teď skoro na roce nechodí.
Plavat ani cvičit nikam nechodim, na to jsem moc líná. :oops:
Ven mě dostanou jedině když svítí sluníčko a je aspoň 15stupňů, pokud nemusim teda do obchudu :roll:
Od 3měsíců mi jezdí ve sporťáku, do hluboký jsem ho prostě nenarvala. :lol:
Nepořizovala jsem žádnou helmičku když začal sedět, sice měl pár dní samou bouli, ale přežil to ve zdravý, to samý mám v plánu když začne stát. :jazyk:
Hraje si většinu času sám, teda pokud mi nevysí na noze. :lol:
A uklim možná tak jednou týdně, večer teda dělám jenom rychlo aby to nevypadalo tak hrazně. Zastávám názor BORDEL V BYTĚ = SPOKOJENÝ DÍTĚ :pankac:
A lahvičky jsem nikdy nesterilizovala a dokonce ani nepřevařovala vodu z kohoutku. :oops:
:think: :think: :think: Myslim, že to snad stačí ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
9.3.12 22:22

A měla jsem malýho v 18, to už vůbec není přípustné co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090
9.3.12 22:22

Já se teda musím přiznat, že jsem „prvnička“ takže se hodně radami od „supermatek“ taky řídím :lol:
Ale né ve všem a kupodivu moje dítě žije :lol: , i s pamprskama, vodou z kohoutku, bez sterilizátoru i bez biozeleniny :mrgreen:
Dokonce ať se supermatky do mě třeba pustí přežila i od mojí máti svíčkovou v sedmi měs. sice jen pár lžiček, ale což a i půl bobíka :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
9.3.12 22:23
weruuunka píše:
Tak konečně jsem uspala to malý hádě a jdu se rozepsat proč já nejsem dokonalá matka. :mrgreen:
V těhotenství jsem jedla všechno, hlavně teda hermelín bez něj bych nepřežila ani jeden den. :lol:
Kojila jsem jenom měíc, potom mi začalo docházet mlíko, tak než se nervovat, dostal neznačkové mlíčko Babylove. :jazyk:
Ven mě dostanou jedině když svítí sluníčko a je aspoň 15stupňů, pokud nemusim teda do obchudu :roll:
Nepořizovala jsem žádnou helmičku když začal sedět, sice měl pár dní samou bouli, ale přežil to ve zdravý, to samý mám v plánu když začne stát. :jazyk:
A uklim možná tak jednou týdně, večer teda dělám jenom rychlo aby to nevypadalo tak hrazně. Zastávám názor BORDEL V BYTĚ = SPOKOJENÝ DÍTĚ :pankac:
A lahvičky jsem nikdy nesterilizovala a dokonce ani nepřevařovala vodu z kohoutku. :oops: :think: :think: :think: Myslim, že to snad stačí ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.12 22:23
weruuunka píše:
A lahvičky jsem nikdy nesterilizovala a dokonce ani nepřevařovala vodu z kohoutku. :oops: :think: :think: :think: Myslim, že to snad stačí ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/citace :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
9.3.12 22:24

já nekojila, nebylo mléko, malý má Nutrilon a kojeneckou nepřevařenou vodu, žehlila jsem jen 3 měsíce, pak mi to přišlo zbytečné a pokud jsme venku a do něčeho normálního kousne (třeba písek nebo šiška) tak se nehroutím, já to taky dělala a žiju,prostě všeho s mírou a hlavně se zdravým rozumem :lol:
jinak mě víno taky chutná, zrovna dokončuji lahvinku červeného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.3.12 22:25
weruuunka píše:
A měla jsem malýho v 18, to už vůbec není přípustné co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak jsis něco takového mohla dovolit??? :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Já taky :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.3.12 22:28

Jé a málem jsem zapoměla na to, za co mě odsuzují skoro všichni. Malýmu je přesně 11měsíců a 5dní a přes den spal v postýlce max. 5× jinak spí jedině u mě v náruči a nehodlám to měnit. :srdce: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6653
9.3.12 22:28

no já chodím do práce, takže taky nejsem dobrá máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat