Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
9.3.12 11:07
Angua píše:
Ywett, jsem zvědavá… Tou dobou snad budem už ve větším, tak se to třeba trochu rozptýlí :lol:
:lol: :lol: :lol: Jo holka, to jsem si taky říkala. Mají mnohem víc prostoru na řádění :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinkaaaaaaaaaaaaaa
9.3.12 11:08

Holky s tím chozením ven je to u ns naprosto přesný, já s ním chodím každej den ven, protože doma nespí a v jednom kuse řve :lol: - nějaké nesmysly typu, že vzduch mu dělá dobře, tak ty mi můžou :palec: :palec: :palec: no a samozřejmě, jen někde řeknu, že náš malej pořád řve, hned se najde dorá duše, která mi začne vysvětlovat, co mám jako dělat. Malýmu je půl roku, vyzkoušela jsem všechno, prostě je uřvanej a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
461
9.3.12 11:16

Ahoj všem, posílám jeden fajn mail, co mi došel…Hezký den všem a buďte samy sebou :palec:

Recept na cukroví - Pusť troubu.Uklid z linky umatlané skleničky, lego,papírky od bonbonů.Připrav mísu a suroviny,mouku,ořechy,cukr.Vyndej z mouky puzzle.Odežeň děti smyj z nich mouku.Vezmi vejce, podej manželovi pivo.Vrať se,odežen děti,vezmi hadr a utři rozbitá vejce.Vyklep nová vejce, vezmi telefon.Odežeň děti, zameť střepy z mísy,vytři podlahu.Vezmi jinou mísu,zadělej těsto.Najdi rum, odejmi rum manželovi.Odežeň děti a umyj z nich ropatlané kousky těsta.Plech vytři tukem.Podej manželovi tlačenku.Sundej z plechu skořápky.Dej manželovi noviny.Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta.Zavolej veterináři.Vem si prášek.Umyj podlahu, stůl,židli,nádobí,ledničku,sporák,zdi, děti, kočku. Vypni troubu, jdi do cukrárny a kup cukroví. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.3.12 11:22
bedrunec píše:
Ahoj všem, posílám jeden fajn mail, co mi došel…Hezký den všem a buďte samy sebou :palec:Recept na cukroví - Pusť troubu.Uklid z linky umatlané skleničky, lego,papírky od bonbonů.Připrav mísu a suroviny,mouku,ořechy,cukr.Vyndej z mouky puzzle.Odežeň děti smyj z nich mouku.Vezmi vejce, podej manželovi pivo.Vrať se,odežen děti,vezmi hadr a utři rozbitá vejce.Vyklep nová vejce, vezmi telefon.Odežeň děti, zameť střepy z mísy,vytři podlahu.Vezmi jinou mísu,zadělej těsto.Najdi rum, odejmi rum manželovi.Odežeň děti a umyj z nich ropatlané kousky těsta.Plech vytři tukem.Podej manželovi tlačenku.Sundej z plechu skořápky.Dej manželovi noviny.Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta.Zavolej veterináři.Vem si prášek.Umyj podlahu, stůl,židli,nádobí,ledničku,sporák,zdi, děti, kočku. Vypni troubu, jdi do cukrárny a kup cukroví. :mrgreen: :mavam:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
9.3.12 11:26
bedrunec píše:
Ahoj všem, posílám jeden fajn mail, co mi došel…Hezký den všem a buďte samy sebou :palec:Recept na cukroví - Pusť troubu.Uklid z linky umatlané skleničky, lego,papírky od bonbonů.Připrav mísu a suroviny,mouku,ořechy,cukr.Vyndej z mouky puzzle.Odežeň děti smyj z nich mouku.Vezmi vejce, podej manželovi pivo.Vrať se,odežen děti,vezmi hadr a utři rozbitá vejce.Vyklep nová vejce, vezmi telefon.Odežeň děti, zameť střepy z mísy,vytři podlahu.Vezmi jinou mísu,zadělej těsto.Najdi rum, odejmi rum manželovi.Odežeň děti a umyj z nich ropatlané kousky těsta.Plech vytři tukem.Podej manželovi tlačenku.Sundej z plechu skořápky.Dej manželovi noviny.Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta.Zavolej veterináři.Vem si prášek.Umyj podlahu, stůl,židli,nádobí,ledničku,sporák,zdi, děti, kočku. Vypni troubu, jdi do cukrárny a kup cukroví. :mrgreen: :mavam:
:lol: :lol: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
9.3.12 11:27
Kalla1412 píše:
Katka86 píše:
Etcetera78 píše:
Otče Fura, ty se dobře vyspala, co? :D A k tomu naslouchání svým dětem - naslouchej a nebudeš dělat nic jiného, než kupovat věci s Hello Kitty, Cars a jídlo od Mekáče, abyste nasbírali všechny hračky dané série :lol:Dokonalá nejsem a nechchi být, aby se manžel vedle mě necítil méněcenný :jazyk:
Naslouchám a jediné co jsem koupila jsou hračky z Bořka stavitele :mrgreen: DO mekáče nechodíme :mrgreen: Asi mám nenáročné děti :mrgreen: Jinak já nejsem otec Fura,ale bláznivý profesor :P :lol: :lol: NEbo že by Kebule :mrgreen: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Katy, hezky si to napsala…teprve mě to čeká a mám přesně strach, že se mi „něco“ stane a já zblbnu a za rok zjistím, že nevím, jak vypadá pinďa mého manžela, na co je řasenka a všechno budu říkat s divným šišlavým přízvukem…tohle si vytisknu a naučím se to nazpaměť. ;)

super napsané, tak já tedy se taky hlásím do klubu nedokonalých matek, jinak na pinďu manžovi jsem se koukala hned jak děti zmizely do školy :oops: a řasenku už mám na řasách :lol: :lol: oběd ohřeju za včerejška :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.3.12 11:29
Nelluška píše:
Ráno mi tady malá předvedla hysterickou scénu jak z hororu(kvůli tomu,že jsem jí řekla, že má obráceně kalhotky), že přemýšlím, jestli vůbec nějaká matka jsem :( :( Rozhodně tedy dokonalá nejsem :oops: (4roky)Je mi z toho smutno a tvůj mejlík mě potěšil, zajdu odpoledne pro bílé víno :hug:

Hele, bud v klidu, my se tady občas válíme po zemi všichni a ječíme…

Ještě mě pobavilo to naslouchání dětem- u nás by to byly taky Auta a petshopáci :mrgreen: a barbie monster high…

Jinak ale hezký příspěvek Katko

• Citovat
  • Upravit
5226
9.3.12 11:56
bedrunec píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.3.12 14:36

Mám známou - dokonalou matku. Tohle děti jíst nesmí, to je sajrajt, to obsahuje éčka, ony už jedly špekáčky??,ty má dřevěnou jídelní židličku, jaký na tom je lak,co když obsahuje škodlivé látky??, jak je nosíš??, křivíš záda atd.atd.atd.

Bavila jsem se o ní s naší pediatričkou, která mě ujistila,že dítě na 1 špekáček nezemře, že by museli ohlodat celou jídelní židličku, a že když k ní občas přijdou „dokonalé matky“ do ordinace mluvící jako encyklopedie a jedou jen podle příruček, otvírá se ji kudla v kapse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.3.12 14:40

jak nakrmit nejedlika? holky on proste obed jist nebude, dokone jsem mu ted nacpala jidlo do vagonku vlacku-musi s nim obedvat, jestli to nezabere. JO a vagonky jsem nemyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.3.12 14:45

Tak třeba moje 3leté dítě stále pije sunar s lahvičky a s dudlíkem,on to jinak nechce,ale mě to nějak nedrtí,hlavně že si dá do nosu :mrgreen: V hrníčku to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.3.12 14:45

Možná se někoho dotknu, ale já vyloženě nesnážím takové ty knihomoly…Prostě mě to přijde někdy trochu až´ujete pořád se ohánět, že to někde někdo napsal a prostě jedu podle toho na 100 procent a je to pravda, a je to tak a hotovo..
Když si vezmete knihu o výživě, vývoji dítěte, co by mělo nemělo, prostě o všem, tak každý!! autor to má jinak.. Jen vyjímečně se setkám, že třeba u těch příkrmů se shodnou na měsící a způsobu podávání.. :think:
A o doktorkách nemluvím :roll: Jsem přišla, že dávám jahodovou přenídávku, tak mě jeden dobře vynadal, že to ještě ne a přišla jsem k durhé a ta převrátila oči-no jo zase nějaká dramatizující, že klidně ji dávejte :nevim:
Takže přečtu něco, poradím se, ale jedu podle sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.3.12 14:46

Já mám děti 2 roky od sebe, po starším jsem samozřejmě nechávala oblečení na mladší- pěkně oprané poskládané v zalepené krabici,ale na špinavé půdě.
I stalo se,že se miminko celé pokadilo (mírně napsáno), čisté oblečení mělo v ložnici,kde konečně!!! spalo starší dítko. Donesla jsem krabici z půdy(kde byla ty 2 roky),vytáhla větší bodynko a kalhoty a hotovo.
Při starším neexistovalo oblíct něco nepřežehleného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
9.3.12 14:59

No tak žádný extrém asi není dobrý. Trošku se řídit tabulkami určitě dítěti neuškodí. Stejně tak lpět na všem podle tabulek je na hlavu. Ale už vůbec nechápu, proč se tady kvůli tomu hádat. Knihy o výživě se nepíšou jen tak a v tom základním se schodují ve všem.

• Citovat
  • Upravit
14046
9.3.12 15:00
petra79 píše:
Tak třeba moje 3leté dítě stále pije sunar s lahvičky a s dudlíkem,on to jinak nechce,ale mě to nějak nedrtí,hlavně že si dá do nosu :mrgreen: V hrníčku to nechce.

dvouleťák si mléko taky jinak nedá, no a? hlavně, že mu chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová