Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak teď asi ostestuju míru vaší tolerance k nedokonalým matkám:
moje dítě má 6. týdnů, nekojím, nelátkuju, nenosím ho v šátku… jo a od porodu pracuju doma a v pondělí nastupuju zpět do práce
tak a teď do mě
![]()
cool
![]()
bedrunec píše:
Ahoj všem, posílám jeden fajn mail, co mi došel…Hezký den všem a buďte samy sebouRecept na cukroví - Pusť troubu.Uklid z linky umatlané skleničky, lego,papírky od bonbonů.Připrav mísu a suroviny,mouku,ořechy,cukr.Vyndej z mouky puzzle.Odežeň děti smyj z nich mouku.Vezmi vejce, podej manželovi pivo.Vrať se,odežen děti,vezmi hadr a utři rozbitá vejce.Vyklep nová vejce, vezmi telefon.Odežeň děti, zameť střepy z mísy,vytři podlahu.Vezmi jinou mísu,zadělej těsto.Najdi rum, odejmi rum manželovi.Odežeň děti a umyj z nich ropatlané kousky těsta.Plech vytři tukem.Podej manželovi tlačenku.Sundej z plechu skořápky.Dej manželovi noviny.Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta.Zavolej veterináři.Vem si prášek.Umyj podlahu, stůl,židli,nádobí,ledničku,sporák,zdi, děti, kočku. Vypni troubu, jdi do cukrárny a kup cukroví.
![]()
Mína13 píše:
tak teď asi ostestuju míru vaší tolerance k nedokonalým matkám:moje dítě má 6. týdnů, nekojím, nelátkuju, nenosím ho v šátku… jo a od porodu pracuju doma a v pondělí nastupuju zpět do práce
tak a teď do mě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sociálku na Tebe!!!
ne, vážně, co je na tom nedokonalého? Byla jsem na tom v podstatě stejně! A ještě: rodila jsem císařem!!!
Mína13 píše:
tak teď asi ostestuju míru vaší tolerance k nedokonalým matkám:moje dítě má 6. týdnů, nekojím, nelátkuju, nenosím ho v šátku… jo a od porodu pracuju doma a v pondělí nastupuju zpět do práce
tak a teď do mě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admini okamžitě tuto osobu smažte
![]()
Mina, no napr. v mnohych krajinach je to takto bezne.. Ja som rada, ze mozem byt s detmi doma … I ked si myslim, ze dakedy moze byt pred dieta lepsie, ked pride domov rodic z prace, tesi sa na deti a je cely vysmiaty, ako ja cela nervozna sa pokusam upratat byt a nachystat dake jedlo pre navstevu a je z toho tusim vacsi bordel ako ked som zacala ![]()
Příspěvek upraven 09.03.12 v 15:15
Katka86 píše:Mína13 píše:Admini okamžitě tuto osobu smažte
tak a teď do mě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
styď se !
![]()
PS: taky jsem chtěla rodit císařem… skoro se mi to povedlo ![]()
Ester13 píše:Mína13 píše:Sociálku na Tebe!!!
tak a teď do mě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne, vážně, co je na tom nedokonalého? Byla jsem na tom v podstatě stejně! A ještě: rodila jsem císařem!!!
no to není možný!!!! že by se na e-miminu vyskytovaly normální ženský
![]()
hurááááááááá! ani nevíte jak jsem ráda
![]()
ano, jsme vina… chopte se mě pochopové
![]()
Ester13 píše:Katka86 píše:Mína13 píše:Admini okamžitě tuto osobu smažte
tak a teď do mě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jizvíková píše:petra79 píše:dvouleťák si mléko taky jinak nedá, no a? hlavně, že mu chutná
Tak třeba moje 3leté dítě stále pije sunar s lahvičky a s dudlíkem,on to jinak nechce,ale mě to nějak nedrtí,hlavně že si dá do nosuV hrníčku to nechce.
Tak to mi budeme mit 4 a taky tak pijeme
![]()
tssss, tak to nemáte na moji segru… ta pila ráno kakajko z flašky ještě v první třídě… sice na tajňáka, protože jsem si z ní jako správná starší segra dělala srandu, tak jí ho mamky vždycky schovávala pod polštář a mě hnala do koupelny první a ona pak měla čas si tu její flašku žahnout
![]()
a podotýkám, že jí to nikterak neublížilo, dnes má vysokou školu a krásné zuby ![]()
gorina píše:jizvíková píše:Tak to mi budeme mit 4 a taky tak pijemepetra79 píše:dvouleťák si mléko taky jinak nedá, no a? hlavně, že mu chutná
Tak třeba moje 3leté dítě stále pije sunar s lahvičky a s dudlíkem,on to jinak nechce,ale mě to nějak nedrtí,hlavně že si dá do nosuV hrníčku to nechce.
![]()
![]()
já jsem dokonalá matka. a jinak Katko Tvůj úvodní příspěvek je podle mě snůška nesmyslů. je tu někdo normální, nezkažený mateřskou hatlamatilkou ? ![]()
Lenkaamimi píše:
já jsem dokonalá matka. a jinak Katko Tvůj úvodní příspěvek je podle mě snůška nesmyslů. je tu někdo normální, nezkažený mateřskou hatlamatilkou ?
To že jsi dokonalá matka to mě pobavilo
Ale bohužel tě zklamu, já jsem zkažená mateřskou hatlamatilkou už teď a to ještě ani nemám dítě. No nic, beru ňuňínka ven lulat a pak dostane papu a bude hajinkat nebo si budeme hrát se žabičkou, myšátkem, přejetou veverkou a dudlíkem - mám toho prostě dneska fakt moc na práci. ![]()
Nádherně napsané, trvalo mi 2,5 let, než jsem se vzpamatovala z toho, že jsem vlastně ta úplně normální milující matka, když si žijeme svým životem a nehroutím se z toho, když se zrovna moje dítě vzteká až sebou řízne o zem, je mi úplně jedno jestli někdo pije umělé mléko do dvou let a někdo do šesti, je mi úplně jedno, že u sousedů navštěvují čtyři kroužky, protože jejich děti jsou prostě takové, že se přizpůsobí naprosto všemu a moje dítě je prostě pravý opak........jak jsem šťastná, že jsem konečně svá a řeším sebe a své děti podle toho jak to cítím já a ne dalších pět maminek, sousedů, příbuzných apod. I když ráda si dobrou radu přečtu, to zase ano.
Lenkaamimi píše:
já jsem dokonalá matka. a jinak Katko Tvůj úvodní příspěvek je podle mě snůška nesmyslů. je tu někdo normální, nezkažený mateřskou hatlamatilkou ?
OOOOO paní chytráááá.Když jsi tak vysoce inteligentní a mluvíš s dětma esperantem,tak se divím,že tady vůbec přispíváš
Kdo ti ten můj příspěvek přetlumočil?že by nějaká blbka co umí hatlamatiku?
![]()