Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:Katka86 píše:myslis ta,co tocila kozkama,marra píše:Není to náhodou ta,co měla ty „vlčí“ děti?Anonymní píše:Lenkaamimi píše:Můžu se zeptat? Nejsi v nějaké sektě? Popř. víře, která není pro nás obyčejné lidi úplně běžná? Neber to osobně, ale po přečtení to na mě dýchlo, pokud náhodou ano, napiš o kterou se jedná, třeba bych i víc pochopila.
a o tom to je dámy… v tom je naše dokonalost..dokonalost popsaná v úvodním příspěvku je hodná nějaké dementní matky, rozhodně ne dokonalé. já dokonalá jsem. protože se neustále snažím o co nejkrásnější život pro sebe, svou rodinu, pro přírodu, celý vesmír. jsem jen žena. úplně obyčejná se všemi neduhy a zlozvyky a s úpěnlivou snahou o co nejlepší péče o děti, i když jsem někdy upatlaná a slzičkami na krajíčku. v tom je ta dokonalost. takhle funguje příroda. je to v nás.ZE SEKTE
![]()
ale uprinmne me to taky napadlo,a nebo ma pani doma chuvu,coz by taky mohlo byt,ja bych pak taky premyslela jako ona
![]()
![]()
![]()
![]()
ze by se dsla na emimino
Jooo,přesně tu.Kozotočku
![]()
Lizbeth píše:
Chtěla jsem přispět, že jsem dokonalá matka, protože přestože beru antibiotika, chodím s malou v tomto počasí na písek ( sice s mučednickým výrazem - ale i to se počítá - zdravím Anguu)..
Ale pak jsem se jí zadívala na hlavu a uvědomila jsem si ,že jsem jí už týden neučesala vlasy..
Takže prd velebnosti..
Navíc je tu dokonalá Lenkaamimi - která to rozsvítila za mě..Díky, ted už si mě rozhodně nikdo do huby brát nebude..
To jsi výborná matka, když neučešeš jeden den. Mě dělá dcera takový scény, že jsem naprosto rezignovala na česání. Ráno jí to prohrábnu prstama, aby to trochu mělo tvar a jednou týdně umyju, však za chvíli to bude lepší, doufám. Jen nevím co na to paní, která přispívá svou dokonalostí. Ale nebojte blešky ani vši nemáme. ![]()
Zakladatelko díky za tvůj příspěvek, máš úplnou pravdu, jsme ze všech stran zpracované a i já jsem se pokusila být dokonalá matka, čela literaturu, lítala s prckem na plavání, cvičení pro podporu psychomotorického vývoje, nespala čtrnáct dnů v kuse, abych se sakra rozkojila… no a nakonec jsem zjistila, že se ke svému dítěti chovám jako k nevybuchlé bombě a problému, který musím zatraceně vyřešit!Takže jsem to zabalila, malého si navzdory všem doporučením nastěhovala do postele a mám vysmátý mimino ![]()
Btw Lenkaamimi: jen jestli si to myslí i její děti, že je tak dokonalá…
Tak sem zacala cist rano a dostala se k docteni az ted… Po dlouhe dobe sem procetla zase celou diskuzi a mooooc dekuju zakladatelce i dalsim nedokonalym matkam…male je rok a uz tak tri mesice papa jogurty krupicovou kasi…od asi pul roku dostava obyc ovocny caj… nocnik zna jen pred koupanim a je to zazrak kdyz se vycura, bezne ji nacapu jak vyjida kockolit nebo hazi vlozky do zachodu teprv dva dny chodi a uz ma mega bouli na hlave jak spadla na stolecek
ven chodim jen kdyz je teplo (denne to mam od rodiny na taliri ze vsechny maminky chodi s detmi ven denne jen ja si valim sunky doma ) to nemluvim o tom ze sme malou asi do 10 mesicu uspavali na ruce a ted spi vetsinou s nami v posteli…od te doby mi z ni uz 4× spadla… taky ji nechavam hrat si samotnou …uklizim bud vecer a nebo az o vikendu …mam skvelyho mnuze ktery mi pomaha…No takze dokonala nejsem a presto jsme stastna rodina
A ja jsem rada ze sem dnes zjistila ze v tom nejsem sama…
petjuska90 píše:
Tak sem zacala cist rano a dostala se k docteni az ted… Po dlouhe dobe sem procetla zase celou diskuzi a mooooc dekuju zakladatelce i dalsim nedokonalym matkam…male je rok a uz tak tri mesice papa jogurty krupicovou kasi…od asi pul roku dostava obyc ovocny caj… nocnik zna jen pred koupanim a je to zazrak kdyz se vycura, bezne ji nacapu jak vyjida kockolit nebo hazi vlozky do zachodu teprv dva dny chodi a uz ma mega bouli na hlave jak spadla na stolecekven chodim jen kdyz je teplo (denne to mam od rodiny na taliri ze vsechny maminky chodi s detmi ven denne jen ja si valim sunky doma ) to nemluvim o tom ze sme malou asi do 10 mesicu uspavali na ruce a ted spi vetsinou s nami v posteli…od te doby mi z ni uz 4× spadla… taky ji nechavam hrat si samotnou …uklizim bud vecer a nebo az o vikendu …mam skvelyho mnuze ktery mi pomaha…No takze dokonala nejsem a presto jsme stastna rodina
A ja jsem rada ze sem dnes zjistila ze v tom nejsem sama…
Jéééé…s tebou bych se chtěla kamarádit
![]()
Kde bydlíš???
![]()
Ja sem typicka Prazanda takze musim samo reprezentovat celou CR proto mam dokonaly zivot ziju u tchyne byt plnej zvirat s atopickym ditetem kourime oba s manzelem a predstav si ze obcas zajdem i do hospudky ![]()
petjuska90 píše:
Ja sem typicka Prazanda takze musim samo reprezentovat celou CR proto mam dokonaly zivot ziju u tchyne byt plnej zvirat s atopickym ditetem kourime oba s manzelem a predstav si ze obcas zajdem i do hospudky
To joooo…to my Pražandy máme na svých bedrech velkou odpovědnost
![]()
JEEEE jeste sem si tak vzpomnela proc nejsem dokonala maly sem sice nechala naockovat prevenar …ale holky odmitla sem rozsirenou verzi spalnicek zardenek atd. ( musela bych priplatit 1600,– aby mala nedostala nestovice) a ja rekla doktorce ze si vezmem ten zaklad ![]()
To jo kdyz nejsou dokonaly prazaci kdo teda ??? ![]()
Bohužel jsem přečetla jen něco ![]()
Zakladatelko moc pěkně napsané
Já nejsem dokonalá matka,ale milující ![]()
Bohužel některé maminky jsou dokonalé snad ve všem a ty mě bohužel kolikrát odratí číst a hlavně přispívat.Je dobré poradit,ale né se hned do někoho pouštět,Třeba si to díky tvému příspěvku některé uvědomí,že každá jsme jedinečná ![]()
Krásný večer ![]()
Katka86 píše:ddinna píše:Až na jednu
Konečně normální matky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nečetla jsem všechno
Pokud ted ynemyslíš mě ![]()