Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
9.3.12 19:53
marra píše:
Katka86 píše:
marra píše:
Anonymní píše:
Lenkaamimi píše:
a o tom to je dámy… v tom je naše dokonalost..dokonalost popsaná v úvodním příspěvku je hodná nějaké dementní matky, rozhodně ne dokonalé. já dokonalá jsem. protože se neustále snažím o co nejkrásnější život pro sebe, svou rodinu, pro přírodu, celý vesmír. jsem jen žena. úplně obyčejná se všemi neduhy a zlozvyky a s úpěnlivou snahou o co nejlepší péče o děti, i když jsem někdy upatlaná a slzičkami na krajíčku. v tom je ta dokonalost. takhle funguje příroda. je to v nás.
Můžu se zeptat? Nejsi v nějaké sektě? Popř. víře, která není pro nás obyčejné lidi úplně běžná? Neber to osobně, ale po přečtení to na mě dýchlo, pokud náhodou ano, napiš o kterou se jedná, třeba bych i víc pochopila.
:lol:ZE SEKTE :lol: :lol: ale uprinmne me to taky napadlo,a nebo ma pani doma chuvu,coz by taky mohlo byt,ja bych pak taky premyslela jako ona :think:
Není to náhodou ta,co měla ty „vlčí“ děti? :think: :think: :think: :lol: :lol:
myslis ta,co tocila kozkama, :think: ze by se dsla na emimino :think:

Jooo,přesně tu.Kozotočku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
9.3.12 19:55
Lizbeth píše:
Chtěla jsem přispět, že jsem dokonalá matka, protože přestože beru antibiotika, chodím s malou v tomto počasí na písek ( sice s mučednickým výrazem - ale i to se počítá - zdravím Anguu :mrgreen: )..
Ale pak jsem se jí zadívala na hlavu a uvědomila jsem si ,že jsem jí už týden neučesala vlasy.. ;)
Takže prd velebnosti..
Navíc je tu dokonalá Lenkaamimi - která to rozsvítila za mě..Díky, ted už si mě rozhodně nikdo do huby brát nebude.. :mrgreen:

To jsi výborná matka, když neučešeš jeden den. Mě dělá dcera takový scény, že jsem naprosto rezignovala na česání. Ráno jí to prohrábnu prstama, aby to trochu mělo tvar a jednou týdně umyju, však za chvíli to bude lepší, doufám. Jen nevím co na to paní, která přispívá svou dokonalostí. Ale nebojte blešky ani vši nemáme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
9.3.12 19:55

Zakladatelko díky za tvůj příspěvek, máš úplnou pravdu, jsme ze všech stran zpracované a i já jsem se pokusila být dokonalá matka, čela literaturu, lítala s prckem na plavání, cvičení pro podporu psychomotorického vývoje, nespala čtrnáct dnů v kuse, abych se sakra rozkojila… no a nakonec jsem zjistila, že se ke svému dítěti chovám jako k nevybuchlé bombě a problému, který musím zatraceně vyřešit!Takže jsem to zabalila, malého si navzdory všem doporučením nastěhovala do postele a mám vysmátý mimino :mrgreen:
Btw Lenkaamimi: jen jestli si to myslí i její děti, že je tak dokonalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.3.12 20:11

Tak sem zacala cist rano a dostala se k docteni az ted… Po dlouhe dobe sem procetla zase celou diskuzi a mooooc dekuju zakladatelce i dalsim nedokonalym matkam…male je rok a uz tak tri mesice papa jogurty krupicovou kasi…od asi pul roku dostava obyc ovocny caj… nocnik zna jen pred koupanim a je to zazrak kdyz se vycura, bezne ji nacapu jak vyjida kockolit nebo hazi vlozky do zachodu teprv dva dny chodi a uz ma mega bouli na hlave jak spadla na stolecek :-D ven chodim jen kdyz je teplo (denne to mam od rodiny na taliri ze vsechny maminky chodi s detmi ven denne jen ja si valim sunky doma ) to nemluvim o tom ze sme malou asi do 10 mesicu uspavali na ruce a ted spi vetsinou s nami v posteli…od te doby mi z ni uz 4× spadla… taky ji nechavam hrat si samotnou …uklizim bud vecer a nebo az o vikendu …mam skvelyho mnuze ktery mi pomaha…No takze dokonala nejsem a presto jsme stastna rodina
A ja jsem rada ze sem dnes zjistila ze v tom nejsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
9.3.12 20:15
petjuska90 píše:
Tak sem zacala cist rano a dostala se k docteni az ted… Po dlouhe dobe sem procetla zase celou diskuzi a mooooc dekuju zakladatelce i dalsim nedokonalym matkam…male je rok a uz tak tri mesice papa jogurty krupicovou kasi…od asi pul roku dostava obyc ovocny caj… nocnik zna jen pred koupanim a je to zazrak kdyz se vycura, bezne ji nacapu jak vyjida kockolit nebo hazi vlozky do zachodu teprv dva dny chodi a uz ma mega bouli na hlave jak spadla na stolecek :-D ven chodim jen kdyz je teplo (denne to mam od rodiny na taliri ze vsechny maminky chodi s detmi ven denne jen ja si valim sunky doma ) to nemluvim o tom ze sme malou asi do 10 mesicu uspavali na ruce a ted spi vetsinou s nami v posteli…od te doby mi z ni uz 4× spadla… taky ji nechavam hrat si samotnou …uklizim bud vecer a nebo az o vikendu …mam skvelyho mnuze ktery mi pomaha…No takze dokonala nejsem a presto jsme stastna rodina
A ja jsem rada ze sem dnes zjistila ze v tom nejsem sama…

Jéééé…s tebou bych se chtěla kamarádit :dance: :dance: :dance:
Kde bydlíš??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.3.12 20:18

Ja sem typicka Prazanda takze musim samo reprezentovat celou CR proto mam dokonaly zivot ziju u tchyne byt plnej zvirat s atopickym ditetem kourime oba s manzelem a predstav si ze obcas zajdem i do hospudky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
9.3.12 20:20
petjuska90 píše:
Ja sem typicka Prazanda takze musim samo reprezentovat celou CR proto mam dokonaly zivot ziju u tchyne byt plnej zvirat s atopickym ditetem kourime oba s manzelem a predstav si ze obcas zajdem i do hospudky :-D

To joooo…to my Pražandy máme na svých bedrech velkou odpovědnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.3.12 20:28

JEEEE jeste sem si tak vzpomnela proc nejsem dokonala maly sem sice nechala naockovat prevenar …ale holky odmitla sem rozsirenou verzi spalnicek zardenek atd. ( musela bych priplatit 1600,– aby mala nedostala nestovice) a ja rekla doktorce ze si vezmem ten zaklad :-(
To jo kdyz nejsou dokonaly prazaci kdo teda ??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
9.3.12 20:52

Bohužel jsem přečetla jen něco :oops:
Zakladatelko moc pěkně napsané :potlesk: Já nejsem dokonalá matka,ale milující :srdce:
Bohužel některé maminky jsou dokonalé snad ve všem a ty mě bohužel kolikrát odratí číst a hlavně přispívat.Je dobré poradit,ale né se hned do někoho pouštět,Třeba si to díky tvému příspěvku některé uvědomí,že každá jsme jedinečná :kytka:

Krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.3.12 20:57

Konečně normální matky :potlesk: :palec: :pankac: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.3.12 20:58
ddinna píše:

Až na jednu :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.3.12 20:59
Katka86 píše:
ddinna píše:

8o Nečetla jsem všechno :think: :nevim: Pokud ted ynemyslíš mě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.3.12 21:00
ddinna píše:
Katka86 píše:
ddinna píše:
8o Nečetla jsem všechno :think: :nevim: Pokud ted ynemyslíš mě :jazyk:

Ne,nemyslím tebe :* Přečti si stranu 11 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.3.12 21:00
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.3.12 21:04

Dneska mi normálně nechutná vínko 8o :mrgreen: :mrgreen: že by nějaké erupce na slunci :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová