Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
9.3.12 22:24

já nekojila, nebylo mléko, malý má Nutrilon a kojeneckou nepřevařenou vodu, žehlila jsem jen 3 měsíce, pak mi to přišlo zbytečné a pokud jsme venku a do něčeho normálního kousne (třeba písek nebo šiška) tak se nehroutím, já to taky dělala a žiju,prostě všeho s mírou a hlavně se zdravým rozumem :lol:
jinak mě víno taky chutná, zrovna dokončuji lahvinku červeného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.3.12 22:25
weruuunka píše:
A měla jsem malýho v 18, to už vůbec není přípustné co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak jsis něco takového mohla dovolit??? :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Já taky :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.3.12 22:28

Jé a málem jsem zapoměla na to, za co mě odsuzují skoro všichni. Malýmu je přesně 11měsíců a 5dní a přes den spal v postýlce max. 5× jinak spí jedině u mě v náruči a nehodlám to měnit. :srdce: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6653

no já chodím do práce, takže taky nejsem dobrá máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:
A měla jsem malýho v 18, to už vůbec není přípustné co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak jsis něco takového mohla dovolit??? :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Já taky :lol: ;)

To jsme ale nezodpovědný co. ;) :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
920
9.3.12 22:30

HOlky, já vás tedy obdivuju, mimi v 18 - to já ani pořádně nevěděla, co je sex :oops: Pro mě tedy supermatky jste, a doufám, že to nevyzní ironicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.3.12 22:31
weruuunka píše:
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:
Jak jsis něco takového mohla dovolit??? :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Já taky :lol: ;)

Hrozný… jak by řekla supermatka… jsme sami ještě děti a ani nevíme co je to chránit se při sexu :mrgreen: a nej hláška byla když jsem řekla, že moje dcera byla chtěná, že jsem blázen a zklazila jsem si život 8o (to mi řekla matka na emimi :pocitac: ) :mrgreen: :mrgreen:
Jsme prostě hrozný „děti“ :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.12 22:31
weruuunka píše:
Jé a málem jsem zapoměla na to, za co mě odsuzují skoro všichni. Malýmu je přesně 11měsíců a 5dní a přes den spal v postýlce max. 5× jinak spí jedině u mě v náruči a nehodlám to měnit. :srdce: :pankac: :pankac: :pankac: [/citace/
weruuunka píše:
Jé a málem jsem zapoměla na to, za co mě odsuzují skoro všichni. Malýmu je přesně 11měsíců a 5dní a přes den spal v postýlce max. 5× jinak spí jedině u mě v náruči a nehodlám to měnit. :srdce: :pankac: :pankac: :pankac:

no vidíš já jsem přestala protože se mi nevešla na klín-byla jsem už v osmém měsíci! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.3.12 22:32
Káka74 píše:
HOlky, já vás tedy obdivuju, mimi v 18 - to já ani pořádně nevěděla, co je sex :oops: Pro mě tedy supermatky jste, a doufám, že to nevyzní ironicky.
:* :hug: děkujem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.12 22:33
weruuunka píše:
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:

V tom případě nevím jestli se mám vůbec přiznat…já měla holku v 16!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.3.12 22:37
janinka4444 píše:
weruuunka píše:
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:

A svoje děti miluješ a staráš se o ně stejně jako v 25 či 30letech ;)
Je to úplně o něčem jiném a né o věku ;) :palec:

Příspěvek upraven 09.03.12 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.3.12 22:38

Napíšu něco o mé dokonalosti :mrgreen: synátora občas nepřevlíknu do pyžama,jenom spodek,vršek mu prostě nechám co měl přes den,nemám na to nervy se s ním rozčilovat,prostě si ho chce nechat.Některý dny má více sladkostí než je zdrávo.Někdy se dívá celý den na pohádky,nebo to má puštěný jako kulisu,protože prostě nemám na něj náladu.Jsem strašná,ale taky jsem jen člověk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.3.12 22:39
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:
Hrozný… jak by řekla supermatka… jsme sami ještě děti a ani nevíme co je to chránit se při sexu :mrgreen: a nej hláška byla když jsem řekla, že moje dcera byla chtěná, že jsem blázen a zklazila jsem si život 8o (to mi řekla matka na emimi :pocitac: ) :mrgreen: :mrgreen:
Jsme prostě hrozný „děti“ :lol: :lol: :lol: :pankac:

Jo to slyšim pořád, že jsem si zkazila život. :cert: Do teď mi nikdo nebyl schopnej vysvětlit čím, vždyť tím malým užasným stvořením to ani nejde. :hug: :hug: :hug: :mrgreen:

A já moc dobře věděla jak se chránit, ale za to že selhali prášky přece nemůžu. :twisted: Nakonec jsem za to ráda, že to příroda zařídila takhle. :lol:

• Citovat
  • Upravit
920
9.3.12 22:39

NO ale v těch 16 jsi to asi moc neplánovala, ne? Já jsem tedy mińimálně do konce vejšky byla fakt ještě dítě. Ale zkazit si dítětem život? Blbost. Někdo paří za mlada, vy zase budete mít děti z domu a budete v plný síle, tak to pak doženete (budete-li o to stát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.12 22:40
werunkaw123 píše:
janinka4444 píše:
weruuunka píše:
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:

Příspěvek upraven 09.03.12 v 22:38 [/citac
werunkaw123 píše:
janinka4444 píše:
weruuunka píše:
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:

Příspěvek upraven 09.03.12 v 22:38

myslím že není,no holka je zdravá,hodná,sama je už mamkou,stará se dobře,je samostatná…co víc si přát? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová