Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:Katka86 píše:Hele ja mam navareno od vcerejska,jen hodim do mikrovlnky,takze ztomu davam tak dve minutymarra píše:Dáme závod,kdo dřív uvaříKatka86 píše:Coze si to rano lupla za mliko?asi si ho taky koupim covecemarra píše:Katka86 píše:nemachruj
Já už mám i uklizeno,děti snídají,pračka pere![]()
![]()
Jestli já náhodou nejsem dokonalá
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mám utřený i prah,heeeeeeeeeeč
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dopila jsem asi 20 ml Beby smíchanou s mlíčkem s kašíNamícham a pošlu trochu té hopsinkové šťávy
![]()
Hele poslu ti adresu na tu hopsinkovou stavu,jen jako my mame vsude sadros,abych ho neprobourala
tak v tom případě ruším závod ve vaření
Já si každé ráno zapálím aroma lampu a pak lítám jak divá
Dokonce se mi chce i vytřít podlahu,asi se něco děje,tohle není normální
![]()
Lesina píše:
Juro, dokonalé matky nejsou, stejně jako dokonalí tátové. Ale jsou rodiče, kteří dělají co mohou a dělají to s láskou.
Jinak zakladatelko souhlas
Katka86 píše:marra píše:tak v tom případě ruším závod ve vařeníKatka86 píše:Hele ja mam navareno od vcerejska,jen hodim do mikrovlnky,takze ztomu davam tak dve minutymarra píše:Dáme závod,kdo dřív uvaříKatka86 píše:Coze si to rano lupla za mliko?asi si ho taky koupim covecemarra píše:Katka86 píše:nemachruj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mám utřený i prah,heeeeeeeeeeč
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dopila jsem asi 20 ml Beby smíchanou s mlíčkem s kašíNamícham a pošlu trochu té hopsinkové šťávy
![]()
Hele poslu ti adresu na tu hopsinkovou stavu,jen jako my mame vsude sadros,abych ho neprobourala
![]()
![]()
Já si každé ráno zapálím aroma lampu a pak lítám jak divá
![]()
![]()
Dokonce se mi chce i vytřít podlahu,asi se něco děje,tohle není normální
![]()
![]()
![]()
![]()
To f
fakt neni normalni
Okamzite bez k psychologovi
![]()
Katko86 Tvá včerejší diskuze o „stejných ženách“ mě dost pobavila a ta dnešní dost sedla
My, když jsme byli malí, tak jsme byli přece od rána do večera venku a naši se nebáli, kde jsme, prtože to, co jsme řekli, byla jednoduše pravda a stačilo zavolat z okna a byli jsme nadoslech. Hráli jsme si se vším, co nám přišlo pod ruku. Měli jsme max. jeden kroužek za týden (já skauty) a to nám stačilo, protože to bylo pro nác NĚCO a bylo to opravdu tak - bylo to NĚCO! Každý víkend na výletě v lese - nepotřebovalas peníze, protože sis do toho lesa prostě došla. Blbli jsme, schovávali se, učili jsme se o přírodě.. Byla to prostě bomba! Teď je mi 26 a připadám si, že to všechno muselo být snad před sto lety, protože to, co dělají děti dnes, je z pohledu mého dětství sci-fi!
Musím ihned založit diskuzi:Mám jit k psychoušovi,asi nejsem normálni
![]()
Lesina píše:jizvíková píše:Tři děti za rok a čtvrt? Už přežití matky se zdravým rozumem je zázrak… Počkej až se budou rvát jak koně…
Jediná obava, co mě zžírá je, jestli je nebrzdím ve vývoji, když je většinou nechávám hrát si samotné, zapojuji se jen při prohlížení knížek-tam vysvětluji a popisuji a pak u hraní typu puzzle,krájení plastového ovoce atd-tam, kde je třeba dozoru, aby nejmladší půlku dílku nesnědl, jinak kmitám v domácnosti, vařím, přebaluju, vylívám nočníky, převlíkám atd.
no, během 14 měsíců jsem vrhla 3 děti ![]()
o zdravém rozumu docela často pochybuju
holky, někde jsem totálně mrtvá, já už ani nejím, mě i to žrádlo přestalo bavit,, a to se potřebuju učit na přijímačky (jako jo, jsem se zbláznila, třeba si to ještě rozmyslím, když berou jen dva doktorandy)
Katka86 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To asi joooooooo
![]()
My jsme po snídani,pračka pere,manža má vyžehlenou košili do práce…no a to je vše…tak jdu na to holky
![]()
jizvíková píše:Lesina píše:jizvíková píše:Tři děti za rok a čtvrt? Už přežití matky se zdravým rozumem je zázrak… Počkej až se budou rvát jak koně…
Jediná obava, co mě zžírá je, jestli je nebrzdím ve vývoji, když je většinou nechávám hrát si samotné, zapojuji se jen při prohlížení knížek-tam vysvětluji a popisuji a pak u hraní typu puzzle,krájení plastového ovoce atd-tam, kde je třeba dozoru, aby nejmladší půlku dílku nesnědl, jinak kmitám v domácnosti, vařím, přebaluju, vylívám nočníky, převlíkám atd.no, během 14 měsíců jsem vrhla 3 děti
o zdravém rozumu docela často pochybujuholky, někde jsem totálně mrtvá, já už ani nejím, mě i to žrádlo přestalo bavit,, a to se potřebuju učit na přijímačky (jako jo, jsem se zbláznila, třeba si to ještě rozmyslím, když berou jen dva doktorandy)
Ty máš nárok na to být mrtvá,teda obdivuji,že jen někdy,já bych byla pořád
A přijmačky?Tak to fakt smekám,já chtěla jít letos,ale vzdala jsem to.Tak snad příští rok ![]()
Krásně napsané ![]()
Dokonalá mamina být nechci- vždycky jsem se řídila tím, ať si okolí myslí co chce, já svou pravdu znám ![]()
Ale dobrou maminkou být chci, jako všechny tady a chci udělat své děti šťastné a to udělám hlavně tím, když budu v pohodě a nebudu se za něčím hnát a už vůbec ne za nálepkou dokonalé maminy ![]()
Včera mi kluk(4r)vypil celou flašu lubrikantu
Byl jahodový,takže mnamka
.Asi bych měla omezit to pc
![]()
Super napsané…
Něco podobného tady mělo být, když jsem byla v šestinedelí, kdy hormony lítali jak na horský dráze a já si připadla vlivem všech „dobrých“ rad ze všech stran, jak ta nejhorší matka na světě… ![]()
Katka86 píše:
Včera mi kluk(4r)vypil celou flašu lubrikantu![]()
![]()
![]()
Byl jahodový,takže mnamka
.Asi bych měla omezit to pc
![]()
![]()
Fuj,hlavně mu to nikdy neříkej, v pubertě by ho připomenutí této historky mohlo dost poznamenat..ty děcka jsou neuvěřitelný ![]()
Hele ja mam navareno od vcerejska,jen hodim do mikrovlnky,takze ztomu davam tak dve minuty