Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už mám i uklizeno,děti snídají,pračka pere
Jestli já náhodou nejsem dokonalá
![]()
Katka86 píše:
Já už mám i uklizeno,děti snídají,pračka pere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To teda
Moje dítě je po snídani, pračka pere, ale uklizeno ještě nemám ![]()
jizvíková, dělám to stejně a to mám jen jedno dítě
Nechávám ho hrát si samotného, jak chce, samo, že si s ním hraju, ale ne pořád…dělám ostatní práci, k tomu studuju VŠ. A musím říct, že prcek rozhodně ve vývoji nezaostává, spíš naopak ![]()
Příspěvek upraven 09.03.12 v 08:38
Katka86 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemachruj
![]()
Katka86 píše:Etcetera78 píše:Naslouchám a jediné co jsem koupila jsou hračky z Bořka stavitele
Otče Fura, ty se dobře vyspala, co?A k tomu naslouchání svým dětem - naslouchej a nebudeš dělat nic jiného, než kupovat věci s Hello Kitty, Cars a jídlo od Mekáče, abyste nasbírali všechny hračky dané série
Dokonalá nejsem a nechchi být, aby se manžel vedle mě necítil méněcenný
DO mekáče nechodíme
Asi mám nenáročné děti
Jinak já nejsem otec Fura,ale bláznivý profesor
![]()
![]()
NEbo že by Kebule
![]()
![]()
jizvíková píše:
Jediná obava, co mě zžírá je, jestli je nebrzdím ve vývoji, když je většinou nechávám hrát si samotné, zapojuji se jen při prohlížení knížek-tam vysvětluji a popisuji a pak u hraní typu puzzle,krájení plastového ovoce atd-tam, kde je třeba dozoru, aby nejmladší půlku dílku nesnědl, jinak kmitám v domácnosti, vařím, přebaluju, vylívám nočníky, převlíkám atd.
Tři děti za rok a čtvrt? Už přežití matky se zdravým rozumem je zázrak… Počkej až se budou rvát jak koně…
Katka86 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no já mám dítě po snídani a dokonce už na návštěvě u babičky…a neuklízím,sedím u PC a si bych se měla zamyslet ![]()
marra píše:Katka86 píše:nemachruj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mám utřený i prah,heeeeeeeeeeč
![]()
Katka86 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zastav nestíhám.
U mě dítě po snídani, ale stále ještě v pyžamu, já se teprve musim zvednout od počítače a dojít něco nakoupit a pak se překecat a začít něco dělat.
![]()
http://www.bux.cz/…y-rodic.html?… Souhlas se zakladatelkou
![]()
Koupila jsem si knížku líný rodič a už toho spoustu neřeším:
V podstatě je tam řečeno, že nejlíp pro své děti uděláte, když je necháte být. Samo že s nadsázkou.
jizvíková píše:
Jediná obava, co mě zžírá je, jestli je nebrzdím ve vývoji, když je většinou nechávám hrát si samotné, zapojuji se jen při prohlížení knížek-tam vysvětluji a popisuji a pak u hraní typu puzzle,krájení plastového ovoce atd-tam, kde je třeba dozoru, aby nejmladší půlku dílku nesnědl, jinak kmitám v domácnosti, vařím, přebaluju, vylívám nočníky, převlíkám atd.
Kup si knizku Liny rodic , podle ni jses uplne idealni matka, nechas deti rozvijet se vlastnim zpusobem a rychlosti. Ja ji ctu, teda nesouhlasim se vsim, ale ma to hodne do sebe ![]()
Petronilla píše:
http://www.bux.cz/…y-rodic.html?… Souhlas se zakladatelkou![]()
Koupila jsem si knížku líný rodič a už toho spoustu neřeším:
V podstatě je tam řečeno, že nejlíp pro své děti uděláte, když je necháte být. Samo že s nadsázkou.
Byla jsi rychlejsi ![]()
Katka86 píše:marra píše:Katka86 píše:nemachruj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Coze si to rano lupla za mliko?asi si ho taky koupim covece ![]()
Je to hezky napsane. Televizi jsme od ledna zrusili, a doma je neuveritelny klid a pohoda, zadne rvouci reklamy a pustena tv jako zvukova kulisa. Na rodicaku se mi povedlo dokoncit doktorat, ucim se sit, hodne ctu, pletu, hackuji, ted se chystam si zdokonalit anglictinu, budu to do prace potrebovat. taky mi chybi kamoska, se kterou by se dalo povidat i o jinem, nez o detech. a jak jsem zrusila svoje clenstvi tady v jedne diskuzi, mam na sebe jeste vic casu, stiham v pohode domacnost, i 5× denne uklidit hracky, zdrimnout si pres obed.
marra píše:Katka86 píše:Coze si to rano lupla za mliko?asi si ho taky koupim covecemarra píše:Katka86 píše:nemachruj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()