Strach...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
2.3.10 16:52

Anonymní…o HA jsem ji napsala. Ale to že dělá takovou blbost, to je její věc…i když jí je necelých 15let.

Jen jsem ji napsala možnosti…tak mě nekamenujte a uklidněte se. Neřekla jsem ji…jdi na potrat, ale že ta možnost je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.3.10 16:53

Souhlasím se všemi anonymními, jen nechápu, proč píšou jako anonymí :nevim: . Stydí se za svůj názor???

Strach… Chápu, že teď potřebuješ poradit, ne být odsuzována za to, co jsi udělala. Ale taky by ti mělo být jasné, že se tady takové názory objeví. Přece jen jsi prostě udělala chybu! Nejde jen o to, že jsi nepoužila ochranu, ale taky ti ještě není 15. Zajimalo by mě, kolik je přítelovi, asi není moc zodpovědný, když na ochranu nemyslí ani on :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.3.10 16:53

Nic jiného než čekat stejně dělat nemůžeš …
Holt bud si poneseš následky, a nebo tě to vytrestá a příště už bez ochrany skotačit nebudeš, co jiného na to říct. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.10 16:54

Strachu dobře máš pravda, hádat se nemá cenu a plakat nad rozlitým mlíkem taky asi ne. Pokud těhotná nebudeš, jako s největší pravděpodobností ne, tak si promluv s mamkou, že by si chtěla brát antikoncepci. Myslím, že pokud je maminka rozumná pochopí to a bude ráda, že jsi uvědomělá. Teda osobně, bych počkala až do těch 15.

• Citovat
  • Upravit
Strach...
2.3.10 16:57

Přítelův věk sem vůbec zveřejnovat nebudu…Antikoncepci mi lékař napíše,když mi nebylo 15…??Pro mne to bude chyba,pokud se to potvrdí,jinak ne…

• Citovat
  • Upravit
9265
2.3.10 16:57

Lidko Neřekla bych, že je to její věc :nevim: . Vždyť je to nezákonné :think: . Prostě pokud by otěhotněla, její přítel za to bude nejspíš trestán. A to nemluvím o tom miminku, které by buď vychovávala nezodpovědná matka nebo by na svět nepřišlo vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Strach...
2.3.10 16:58

Jo to určitě za ní zajdu…

• Citovat
  • Upravit
4957
2.3.10 16:59

Jo bohužel může…ale snad se souhlasem rodičů a taky pokud bude mít důvod. Antikoncepce se běžně předepisuje od 13let na různé trable.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503

No tak ja teda taky souhlasim s tim co napsaly anonymky.Prijde mi to velmi nezodpovedne nemit ani 15let,soulozit,nemit ochranu,zadnou HA a teprve PO se strachovat co by kdyby..

Strach jak bylo napsano,nikdy nesmis ocekavat jen pozitivni odpovedi.Tak to v zivote nefunguje.
A az budes mit priste sex tak at si tvuj pritel aspon natahne kondom nebo si ty zajdi pro antiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265

Strach Ty to nevidíš jako chybu, že jsi měla sex bez ochrany? (I kdybys neotěhotněla - jakože s největší pravděpodobností ne). Tak to je dost divný, ne? To znamená, že to takhle budeš dělat dál a pak se vždycky bát, jestli nejsi těhotná??? Tohle už fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
2.3.10 17:00

Leňulo, máš pravdu…ale já ji za to kamenovat nebudu. Myslím, že je teď ukamenovaná sama v sobě víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
2.3.10 17:04

Strach holt musíš počkat do MS a pak se uvidí co dál, ale je pravda, že pravděpodobnost, že bys byla těhu je malá.
K antikoncepci, myslím, že od 15 let si už může na gyndu dojít holka sama bez maminky, ale v tvém případě bych počkala do 15 narozenin, aby nemusel doktor řešit proč už nejsi panna. Psala jsi, že je máš za měsíc, takže to už vydrž a pak budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.3.10 17:04

Lidko Je mi jasný, že jí je hrozně, což naprosto chápu. Ale cítit to jako chybu, že tohle udělala jen když zjistí, že je těhotná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Strach...
2.3.10 17:05

Ponaučím se z toho to je samozřejmné jen nechápu proč hned dotaz na věk přítele…Jinak Všem děkuju…Lidka a Sami:Ano to jsem…Děkuji,že se mě tu snaží alespon někdo pochopit…Děkuju!!

• Citovat
  • Upravit
4957
2.3.10 17:08

Jo tak její přítel holt bude trestaný… a je fakt, že za nezodpovědnost se platí.

Jinak mi zpočátku nedocvaklo, že ji ještě není 15let…tak samozřejmě, že je to blbost. I já jsem čekala s prvním přítelem do 15let asi půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí