Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak pokud ti nebylo 15 a budeš tehotná a i když by si se rozhodla jít na interupci, budeš potrestaná jak ty tak ten se kterým sis užívala, krome toho pujdeš na kontrolu na gynekologii, dr te vyšetří zjistí že již nejsi panna..a opet budeš mít problémy,anikoncepci ti bez rodiču nenapíši, postinor také ne.....krome toho nevím kdo je nezodpovedný zda ty nebo tvý rodiče kteří ti málo všetepovaly do hlavy že existuje antikoncepce, kondom, nemoci a možné otehotnení,
Gratuluju a jen doufám, že si nevyžádané rady tady v diskuzi vezmeš k srdci a příště až budeš čekat jestli jsi těhu to bude plánované.
Anonymní píše:
tak pokud ti nebylo 15 a budeš tehotná a i když by si se rozhodla jít na interupci, budeš potrestaná jak ty tak ten se kterým sis užívala, krome toho pujdeš na kontrolu na gynekologii, dr te vyšetří zjistí že již nejsi panna..a opet budeš mít problémy,anikoncepci ti bez rodiču nenapíši, postinor také ne.....krome toho nevím kdo je nezodpovedný zda ty nebo tvý rodiče kteří ti málo všetepovaly do hlavy že existuje antikoncepce, kondom, nemoci a možné otehotnení,
Tak kdyby těhotná byla, tak by rodiče byly odpovědní za její těhu. Tím pádem by finanční zajištění padlo na ně.
Strach… píše:
Pokud to někoho zajímá,tak jsem menstruaci dostala…
Myslím, že ti hodně spadl kámen ze srdce. Tak snad tě tady všechny rady dost nakoply, aby jsi udělala všechno pro to, aby se to už do doby než si to budeš přát, nestalo.
good luck ![]()
Ahojky, tak super!
Tak nezapomeň počkat do těch 15, pak se objednej na gyndu a nech si napsat antikoncepci. Nechci sekýrovat, jen připomínám ![]()
ahoj,chtěla jsem se zepotat na ten 72hodinovej prášek.Je to na předpis nebo se to volně prodává?a kolik stojí?
Volně prodejný Postinor není, je na předpis a stojí cca 250kč..
ahoj.. chápu že se hrozně bojíš. já spala s přítelem ve čtvrtek a měl kondom . taky sem se bála a pořád mam divnej pocit. a to měl kondom natož pak bez jaký koli ochrany. taky je mi zatim 14 a rodiče mam na tohle přísný. Ale tak když se do tebe neudělal tak si myslim že to bude v pohodě. ![]()
holky holky holky,čím přemýšlíte ? dyť ste ještě děťi,je to vaše věc,ale je to hrozný,takový malý holky.Stejně s toho nemůžete mít ještě úplný požitek a vy ve svém věku chcete být rodičem?víte co by to díťě mělo za život a i vy ? vybyste chtěly místo s partou a chození s klukama se starat o dítě?!pochybuju.Nechci vás soudit je to vaše věc,jen je tohle můj osobní názor,že je to hrozná nezodpovědnost,ale asi ve svém věku nemáte ani rozum.Přeji vám,aby ste s toho nic neměly.Protože pak chudáci rodiče,děti a i vy.přeju vám hodně štěstí a více rozumu,možná se vám tohle teď bude zdát,jako ježiš to jsou rady,ale až jednou budete mít rozum,nebo vlastní děti,tak si budete fakt tu hlavu drbat,jééééžiš já,ale byla hloupá.držím pěsti,aby tedy vše dobře dopadlo,myslím si,že na tohle máte ještě aspoň pár let
![]()
Monika H…Děkuji=o)…Dám vědět=o)…