Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, sice s tímto zkušenost nemám, jen bych ráda povzbudila
Obavy a stresíky bych řekla, že jsou naprosto přirozený. Držím palečky, ať je vše, jak má být a vyjde Vám to. Posílám plno sil! ![]()
Neni to pro me teda aktualni, ale prozivala jsem uplne do puntiku to stejne a chapu, jak se citis
Taky nekolik pokusu ivf, trable se sluzbami v praci apod.. Zmeny ze dne na den.. V práci jsem to nakonec rekla i sefovy, co mam za komplikace. Byla to koneckoncu taky mama od deti a mela pro to pochopeni. Dost veci to v praci ulehcilo.. Ale chapu, ze to nejde rict uplne vsude a kazdemu.. A jestli te to povzbudi, prvni dite mam z ketu, ze ketreho jsem sla rovnou do prace na nocni. A druhe dite z ketu v nativu ![]()
Drž se
Ja nevěřila, ze ke KETu dojde (v den ET nebylo, co vložit. To ránojsem rekla, ze se neobleknu, dokud mi nepotvrdí, ze je embryo rozmrazene a ok. Porad jsem se nemohla dovolat, pak mi to potvrdili, a kdyz uz jsem mela vyrazit, nemohla jsem najit peněženku s doklady. Muj první hystericky zachvat v životě
Nejsou slova, ktera by Te uklidnila, tak jen vydrž
Moc držím palce, ať zadaří..
Holky moc děkuji za krásná slova
ani nevíte jak mi moc pomohly.. hlavně to že se vám to všem podařilo a že jedné z vás se podařilo dokonce i když pak šla na noční
hned jsem to řekla manželovi
jinak jste mě utvrdily v tom že pokud se to má podařit, tak se to podaří..
děkuji všem ještě jednou ![]()
Ahojte holky, chci se jen svěřit jelikož mě přepadla nějaká panika a splín. Vůbec to nechápu, do teď jsem byla úplně v pohodě a těšila jsem se a dneska, když jsem se vzbudila po noční, tak mám divné pocity. Čeká nás 6.ket ze 4ivf a prostě mě přepadl šílený strach že to zase nevyjde. Poprvé to bude ket v nativu, takže pořád mám strach jaký bude folikul a jaká sliznice. Pak mi brali krev a dočetla jsem se tady na emiminu, že to může být i důvod zrušení transferu (když je hladina vysoká).. další věc, nad kterou přemýšlím je, že v pátek mám píchnout Ovitrelle a v pondělí je kontrola jestli folikul prasknul. Doktorka mě upozornila, že se může stát že folikul nepraskne a z toho mám teď taky strach, že se to zas bude odkládat a budu čekat další měsíc. Navíc mám problém s tím že v práci si musím přehazovat služby, abych mohla na kontroly a věřím, že kolegyně už to taky nebaví, i když ví co řešíme, a proč pořád přehazuju služby. Problém je i v tom, že pokud v pondělí folikul nepraskne asi budu muset jít na kontrolu i v úterý a právě tam už mám službu přehozenou ze čtvrtka abych nešla na ket po noční, ale v to úterý už by mi neměl kdo vzít tu denní a nevím jak bych to vysvětlovala mé nadřízené. Holky já už jsem z toho tak unavená.. z počátku jsem chodila na pn, ale prostě jsem se pak moc sledovala a bylo mi ještě hůř, než když jsem chodila do práce a potom i ta výplata stála za prd, takže teď už to raději řeším takhle. No a poslední věc, že manžel mi psal že ho od včerejška bolí hlava tak mám obavy ať nakonec nejsme ještě nemocní a budu mít úplně po ptakách.
Snad mě tu někdo pochopí, už je člověk z toho unavený.. a prostě dneska taková špatná nálada a strachy… Vím, že je to jen chvilkové a jak manžel dojde z práce, že mi bude hned lépe… Ale už jen co jsem to napsala, tak to že mě trochu spadlo. Pokud někdo prožívá něco podobného tak si můžem třeba napsat a podpořit se navzájem.