Strach z obvinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
30.9.22 08:41

Vždycky si říkám, že snad v tom obchodě mají kamery a kdyby na to došlo, museli by ti na kamarách dokázat, že jsi to brala z regálu. navíc ty výrobky mají vždycky na sobě šarši a ve všechn obchodech jistě nemají ty stejné, zejména, pokud si tu věc koupila už dřív. natož, když je evidentně používaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.9.22 09:13

Jaj, tak to me v zivote nenapadlo :-D mam malou dceru, v batohu nosim kde co..jidlo, susenky, bonbony, piti, zvykacky ovovce, vlhceny ubrousky, kapesniky a nevim co jeste a normalne se pri ceste z hriste stavujeme v krame…a fakt nikdy me nenapadlo takhle premyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
30.9.22 10:28

Ja ty obavy chapu. Bohuzel po osobnich zkusenostech. Nevim, jestli na lidi pusobim nejak divne, ale stalo se mi mockrat, ze mi chteli prohlizet batoh.

Poprve cca v 18 letech jsem udajne byla securitakovi podezrela, protoze jsem si na nakup 2 veci vzala vozik 8o Chtel, at mu ukazu obsah batohu. Ja byla vyplasena a souhlasila jsem.

Pak se mi hodnekrat stalo, ze chteli videt, co mam pod dekou v kosiku pod kocarkem. Kdyz tam treba byla lahev od piti, ktere se v tom obchode prodava, tak meli kecy, ze jsem to vzala. Ja jim ale vzdy rekla, ze si klidne muzou zkontrolovat cislo sarze.

Jednou jsem pod kocarkem mela nejakou kosmetiku. Ani jsem nevedela, ze se v tom obchode (myslim Penny) taky prodava. Kdyz me zase narkli z kradeze, rekla jsem, ze se klidne muzou podivat na kamerovy zaznam, ze jsem oddelenim drogerie ani neprosla. Na to mi securitak rekl, ze se divat nebude, protoze to z regalu mohl vzit nejaky muj komplic a predat mi to v jine casti obchodu 8o Tak jsem mu rekla, ze si muze porovnat cisla sarze a ze at klidne zavola policii. Na to se vykaslal.

Nejak moc ve stresu z toho nejsem, protoze si proste muzou zkontrolovat cislo sarze. Ale jak pisu, ty obavy chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
30.9.22 10:57

Neřeším to, klidně jdu i s věcmi z jiného nákupu do dalšího obchodu… Všude jsou kamery, takže by mi museli ukázat, že to mají na kameře.
Jednou mě kontroloval sekuriťák, protože jsem se po něm asi dvakrát ohlédla a on to zrovna zachytil. Měla jsem v batohu i jiné věci, ale byly to věci z DM, které tam neprodavali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.9.22 11:04

Zensky, neukazujte jim ty tasky.
Fakt pouze policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
30.9.22 11:07

Nebala jsem se nikdy, kolikrát jdu z jednoho obchodu do druhého (napr dokoupit chybějící potravniny) a od prvního nakupu nemám ani účet a třeba je nesu i jen v ruce, nemám ani tašku a neobvinil mě nikdy nikdo a kdyby jo, trvala bych na přehrání kamerového záznamu, ze jsem to vzala u nich - nebo respektive i toho, který ukazuje, ze jsem s tím už do prodejny prisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák