Tip na pohodlne lezerni kalhoty (i do kancelare)

85
28.9.22 21:14

Tip na pohodlne lezerni kalhoty (i do kancelare)

Ahojte holky, nemate prosim nektera tip na dobre padnouci kalhoty? Lezerni styl, aby se hodily i do kancelare, ale nemusi byt uplne formalni.. hlavne pohodlne, kvalitni material (priplatim si). Ze vsech mi lezou me bochanky lasky 😀, takze nejlip, aby byly sirsi v pase nebo na stazeni, ne na gumu. 😑 Predem dekuju!!! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
28.9.22 21:20

Co takové ty haremky?
Jo a teď jsou volné látkové kalhoty v módě. Alespoň jsem to četla. A dvoje si koupila v krámě. :mrgreen: V Takku. Pokusím se najít na netu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
28.9.22 22:03

Když si koupíš správnou velikost, tak ti žádné bochánky nepolezou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21725
28.9.22 22:26

Hezký výběr pohodlných kalhot do kanceláře měli v Marks a Spencer. Třeba harémky mi přijdou jako vrchol nevkusu, to bych si neoblékala ani na doma…
A jak bylo napsáno, je potřeba vzít správnou velikost. Bochánky lezou, když máš ty kalhoty malé. A pak také hledej střihy do pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
29.9.22 00:23

Esprit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.9.22 16:13

Dekuju za tipy, holky🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.9.22 12:26

Buď vyššie zmienené, kde si rada nakupujem business veci i ja, alebo potom na väčšie veľkosti napr. nohavice z cellbes (kupuje si mamka, nosí aktuálne tak 44), majú pevnejšie materiály aj vysoký pás, ale ako už bolo napísané, treba fakt vychytať veľkosti a hlavne strih. Ja mám niekde 36 a niekde pomaly 40 :D a ani mi to nesedí… pritom proste konfekčne odpovedám takej 38mičke, ale čo značka iné číslovanie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
30.9.22 12:33

@barbara1005 dekuji dekuji😊 Ja mam taky vetsinou 36/38, ale posledne jsem si objednala z Lindexu tvarujici dziny a nesedly mi ani 40 😊. Jinak mam rada fakt pohodlne materialy. Ja mam velky problem s bruskem, nohy ruky vyzable, ale kdyz si chci koupit 36, tak jsou mi zas mensi pres pas a pak uz vylezaj faldiky. Ale jinak snad muzu rict, ze nejsem obezni, 55kg na 160 cm😊 Mozna je problem i v tom, ze jsem prcek, pak se hur nakupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.9.22 13:06

@miminoluc To sme na tom asi podobne a to mám na túto výšku ešte o 5kilov viac. :D

Problémové mám proste tie boky pod bruškom… rieši to vačšinou vysoký pás, streč. materiál, fajn je ak je vzadu hladká gumka, máva napr. FF, ale poznám to, blbo sa nakupuje, a je jedno, že človek schudne, ak je širšia i panva, tak zbohom..:D u mna je rodziel medzi bokmi a pasom 35cm..:D asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák