Strach z obvinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.9.22 04:43

Strach z obvinění

Bojíte se nosit např deodorant nebo cokoliv jiného v kabelce? Jde mi o to že co kdyby mě chtěli kontrolovat u pokladny v drogerii a já tam měla ten deodorant a nebo pro nechápající dám ještě jeden příklad v práci dostanete od kolegyně sušenku tak si ji dáte do kabelky a v obchodě vás pak kontrolují. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42166
30.9.22 05:04

Nosím deodorant v kabelce celý život a nikdy mě nikdo z jeho krádeže neobvinil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42166
30.9.22 05:04

Nosím deodorant v kabelce celý život a nikdy mě nikdo z jeho krádeže neobvinil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.9.22 05:09

Buď naprosto v klidu-každý deodorant má jinou šarži a to by musela být sakra náhoda, aby se shodovala s tou, co právě prodávají.
Jinak na každých informacích ti zboží když tak oblepí jejich cedulkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
30.9.22 05:11

Mám v kabelce lesk na rty, jelení lůj, parfém a malý krém na ruce. Nikdy jsem to neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
30.9.22 06:00

Ja te chapu, trpela jsem touto predstavou spoustu spoustu let. Stacilo, abych mela v kapse zvykacky a ony se prodavaly u pokladny a byla jsem uplne hotova, ze mi nekdo rekne, at ukazu co mam v kapsach a tam ty zvykacky. Pripravovala jsem si v hlave scenare co reknu a to bylo jeste horsi. Kdybych v tom obchode mohla ty zvykacky vyhodit, tak to udelam😁
Dodnes v obchode extremne nerada saham do kabelky (napr. tam mam seznam co koupit)
Jinak ja trpim OCD, asi to souvisi.
Kazdopadne uz je to lepsi, neni to stoprocentni klid, ale je to lepsi. Eliminuji tyhle myslenky co to jde. Zkus si ten deodorant nejak oznacit napr, budes klidna, ze muzes ukazat, ze je tvuj uz delsi dobu. Nebo ja to delala tak, ze kdybych mela v kabelce deodorant, nesla bych pres misto kde ho prodavaji (ze by pak na kamerach videli, ze jsem ho ani nemohla ukrast). Kazdopadne te fakt chapu, znam to velmi dobre. U me to asi zpusobila mamka, byla prodavacka a mluvila o tom, ze se u nich v obchode krade a semtam nekoho chyti a ja se fakt bala, ze se mi to stane (iracionalni, kdyz nekradu). Obecne receno, asi bych umrela na stres, kdybych MUSELA nekdy neco ukrast. Neprosla bych pres pokladnu😁plus se to pak asi prohloubilo tim, ze jsem mela kamaradku, co v obchode kradla (ji to zas paradoxne naucila jeji mama - sama pritom prodavacka :zed: ) a tu kamaradku taky semtam chytili, vypravela mi to beze studu, smala se tomu 8o, uz jako vdana s ditetem kradla pomerne casto, schovavala veci do kocarku :cert: i kdyz sla treba se mnou. Nikdy jsem s ni nesla pres stejnou pokladnu - to ona se pak smala mi, ze jsem strelena :cert:
Uf. Stare rany otevrene :mrgreen: (je to pres dvacet let uz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
30.9.22 06:54

Tak já nosím v kabelce kde co. Takže se fakt nebojím.
A když nakupují v drogerii pár věcí a nechci do brát košík, tak si to hazim do tašky. Nikdy mi nikdo nic nerek. :nevim: :mrgreen:
Prostě kdybych to kradla, tak to tam nehazim okatě, že?! :mrgreen:
Nevím, tohohle se fakt nebojím. Jsme liší a dokážeme si to vysvětlit. Nemám problém ukázat kabelku. A kdyby člověk narazil na někoho kdo by to nechápal, tak bych mu nabídla, ať zavolá PČR. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
30.9.22 06:55

Holky predne- nemůžou po vás chtít aby jste obsah nkabelky vůbec ukazovali takže klid. Museli by mít pádný duvod- jako opravdu padny- kamery nebo by vás někdo naprasil. A pokladní to vůbec nesmí řešit. Musí na to být povolání osoba. Takže klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32036
30.9.22 07:03

@epsice Jediný, kdo má právo vidět obsah té kabelky, je policie…ta jediná může…nikdo povolaný v obchodě fakt není…žádný pádný důvod ani kamery…můžou tě zadržet do příjezdu policie…ale lézt ti do tašky fakt ne…ani dát pokladní k nahlédnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.9.22 07:10

Nosím u sebe i jídlo, protože je dcera diabetik, takže cukr hroznový, susenka a někdy i svačina není výjimka, že mám u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
30.9.22 07:13

Tak nad tímhle mě nikdy nenapadlo se ani zamyslet. Klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
30.9.22 07:49

Cože? V kabelce nosím všechno, co tam mít chci a v obchodě by si mohl někdo zkusit mi kontrolovat tašku. Nemají na to vůbec právo, to má pouze policie.

• Citovat
  • Upravit
34322
30.9.22 07:52

Nikdo ti nema co prohlizet kabelku/batoh!

Jedine policajti pri duvodnem obvineni.

Takze zadnemu blbcovi u kasy nic neukazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.9.22 08:12

Ty jo já taham v kabelce celkem dost věci, ale tohle mne nikdy nenapadlo řešit. A uz tedy vidím, jak zaměstnanci obchodu ukazuju kabelku. Navíc oni ti musí dokázat, ze sis to tam dala u nich bez placeni a ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
30.9.22 08:17

Vůbec to neřeš, nosím v kabelce kde co. Já tuhle bezmyšlenkovitě vlezla do papíráku s dárkovou taštičkou v ruce a u pokladny se mě ptali, jestli ji mám od nich :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák