Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A je něco extra, něco jiného co je potřeba vzít si sebou a není to nikde napsané?
Hele to určitě napsané je ale vem si více toaletního papíru.. já jsem ho s sebou měla ale myslela jsem, že aspoň role tam bude a fakt nic
o to se nikdo nestaral tak pak mi ještě nosil manžel.. jo a papír s genetiky
@Pechynna s tim jsme tedy problem nemely, jakmile dosel, ja nebo spolubydlici jsme nahlasily a hned jsme ho dostaly.
Papíru maj nedostatek, to je fakt všude, ale stačí říct uklízečce, která chodí 3× denně a papír dodá
Budeš potřebovat vložky, vložky do podprdy, ubrousky na mimčo a plínky.
Papíru maj nedostatek, to je fakt všude, ale stačí říct uklízečce, která chodí 3× denně a papír dodá
Budeš potřebovat vložky, vložky do podprdy, ubrousky na mimčo a plínky.
Tak co, už? Já momentálně ležím se synem na dětským, tak na sebe můžem zamávat ![]()
@AstraG píše:
Tak co, už? Já momentálně ležím se synem na dětským, tak na sebe můžem zamávat
Já jsem oba přenášela přesně týden. Ale měla jsem vypsaný nástup na 41+2. Po pravdě už jsem z toho byla nervózní. Nakonec šli dobrovolně, voda čirá. Akorát dcera se narodila 41+1 a vážila 2950g a placenta malinká, prej už jí vůbec neživila. Takže dle mě je lepší dřív, než to nechávat až to začně samo třeba 2 týdny po termínu.
@AstraG takhle jo, pokud k tomu bude nějaký zdravotní důvod. Ale zas vyvolávat si to přesně v termínu 40+0 nechci. 41+1 by jsem už asi vyvolávání zvolila. ![]()
Určitě se z porodu se nenervuj užívej si poslední dny kdy máš bříško a jen se těš na vytoužené miminko
není se čeho bát zvládneš to ![]()
@Pechynna píše:
Určitě se z porodu se nenervuj užívej si poslední dny kdy máš bříško a jen se těš na vytoužené miminkonení se čeho bát zvládneš to
děkuji
no já se snažím, ale ono to někdy moc nejde
stále při pomyšlení na nějaké neskutečné bolesti, které si zatím ani neumím představit, pak ten průchod hlavičky s tlakem na konečník, jestli mně neroztrhne"za živa", a pak furt není konec, šití…no, uf
tak někdy mně to dostane.. ještě že mám manžela jakého mám ![]()
@Veverka1983 To bude v pohodě, se synem tu budu zřejmě do konce týdne, tak na tebe budu myslet, až se dr. zdrží, kvůli porodu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.