Strakonická porodnice 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
17.1.17 12:17

Něco extra

A je něco extra, něco jiného co je potřeba vzít si sebou a není to nikde napsané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.1.17 14:01

Hele to určitě napsané je ale vem si více toaletního papíru.. já jsem ho s sebou měla ale myslela jsem, že aspoň role tam bude a fakt nic :-) o to se nikdo nestaral tak pak mi ještě nosil manžel.. jo a papír s genetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.1.17 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
17.1.17 15:37

@Pechynna s tim jsme tedy problem nemely, jakmile dosel, ja nebo spolubydlici jsme nahlasily a hned jsme ho dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063

Papíru maj nedostatek, to je fakt všude, ale stačí říct uklízečce, která chodí 3× denně a papír dodá :-) Budeš potřebovat vložky, vložky do podprdy, ubrousky na mimčo a plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063

Papíru maj nedostatek, to je fakt všude, ale stačí říct uklízečce, která chodí 3× denně a papír dodá :-) Budeš potřebovat vložky, vložky do podprdy, ubrousky na mimčo a plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.1.17 15:46

Jo tak to se dá vše zařídit a vzít si to radši sebou :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.1.17 09:04

Tak co, už? Já momentálně ležím se synem na dětským, tak na sebe můžem zamávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 09:59
@AstraG píše:
Tak co, už? Já momentálně ležím se synem na dětským, tak na sebe můžem zamávat :lol:
:lol: Ještě ne, určitě dám vědět, ale už se to blíží. Ofiko termín jsem měla v neděli dle UZ dle PM mám zítra a čekáme holku, tak uvidíme jak dlouho se bude parádit :mrgreen: Ale vyvolávat si to nechci dávat :? Tak doufám že gyndoš nebude nějak spěchat :roll: Ale přiznám se že někdy mně z toho porodu propadne nervík ze až :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.1.17 10:04

Já jsem oba přenášela přesně týden. Ale měla jsem vypsaný nástup na 41+2. Po pravdě už jsem z toho byla nervózní. Nakonec šli dobrovolně, voda čirá. Akorát dcera se narodila 41+1 a vážila 2950g a placenta malinká, prej už jí vůbec neživila. Takže dle mě je lepší dřív, než to nechávat až to začně samo třeba 2 týdny po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 10:20

@AstraG takhle jo, pokud k tomu bude nějaký zdravotní důvod. Ale zas vyvolávat si to přesně v termínu 40+0 nechci. 41+1 by jsem už asi vyvolávání zvolila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 10:43

Určitě se z porodu se nenervuj užívej si poslední dny kdy máš bříško a jen se těš na vytoužené miminko :-) není se čeho bát zvládneš to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 10:47
@Pechynna píše:
Určitě se z porodu se nenervuj užívej si poslední dny kdy máš bříško a jen se těš na vytoužené miminko :-) není se čeho bát zvládneš to :-)

děkuji :) no já se snažím, ale ono to někdy moc nejde :oops: stále při pomyšlení na nějaké neskutečné bolesti, které si zatím ani neumím představit, pak ten průchod hlavičky s tlakem na konečník, jestli mně neroztrhne"za živa", a pak furt není konec, šití…no, uf :lol: tak někdy mně to dostane.. ještě že mám manžela jakého mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.1.17 11:36

@Veverka1983 To bude v pohodě, se synem tu budu zřejmě do konce týdne, tak na tebe budu myslet, až se dr. zdrží, kvůli porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 12:38

@AstraG :lol: :mrgreen: doufám, že to bude ten hodný a moc zdržovat nechci :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková