Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@AstraG píše:
@Veverka1983 a to počkej, až ti je za pár dní rozžvejká, hrozná bolest, brrr jen jsem si na vzpoměla - mazání fakt nezabíralo, chtělo to bradavky z oceličasem se to usadí, ale zezačátku byly ty první přícucy horor
@sunshine125 píše:
Až teď čtu že už máte po - gratulujipan doktor Zaremba je po mudr Razakovi nejlepší na koho jste mohla netrfit
Už mám po a klidně tykání
jo pán Zaremba byl fakt v klidu. PA taky, na to že jsem měla časté nesnesitelné kontrakce na které nic nepomáhalo
Holky nějaké rady, když malá teď víc brečí než spí a nic nepomáhá? Zkoušela jsem vše… A já už nevím co dělat. Jsem mrtvá, kojit můžu až za půl hodinky. PA řekla že je to fakt normál. Mám být tvrdá a nechat ji vyřvat? Uf ![]()
Pořádně zavinout do zavinovačky, nebát se jí utáhnout, pokud chceš tak dudlíka, ale ta zavinovačka by to měla jistit
Jak píšou holky jedině asi ta zavinovačka možná chodit po pokoji.. a PA má pravdu některé miminka víc brečí je to normální
Tak holky, už to bylo šílené. Tak mi ji v 16hod a teď odnesli pochovat. Požádám je, jestli mi ji vemou i na noc po posledním kojení
mám dost. Asi to na mně dolehlo nebo nevím. Musela jsem se i vybrecet. Už jsem ji i zatáhla, chodila, mluvila, hladila… furt se rozbreci ale šíleným způsobem…A víc a víc a nepřestává. Vypadám tady jak neschopná matka. Stydím se a je mi trapně
![]()
@Veverka1983 A kakala už? myslím, že jí bolí bříško, přece jenom jí začínají pracovat střeva. nejsi neschopná, ale některý mimča jsou fakt hooodně ubrečený, nespokojený. S kojením bych určitě něčekala na minutky. Přikládej klidně dřív, ono se u toho mimča uklidní. Zabalit do zavinovačky a třepak na prdelku, rytmický pohyby. Po pravdě nezávidím, ty probrečený noci. Ač se říká, že kluci jsou ubrečenější, tak já to měla naopak, řvala mi hlavně holka.
Kaká každý den právě. Bříško atd ji kontrolovali. Jde o to že oni ji sklidní hned protože jsou v pohodě. Já cítím sama že v pohodě nejsem
Teď mi poradila ať jdu spát a ať ji v 23hod nebudim pokud sama nevstane. A nakojim až když se přihlásí. Bože, už chci být doma u manžela ten mně umí sklidnit
Holky, malá přibrala
sice jen 10 dkg ale přibrala a prý to je důležité, že není stanoveno kolik musí. Tak doufám že mně dnes pustí domů
A aspoň v noci a ráno se mi ji konečně podařilo zaspat. Musím říct že sestřičky tady mi s tím hodně pomohly. I teď jsou na směně 3moc sympatické-p. Sladká a ještě jedna vyšší a nižší s krátkými tmavými vlasy. A taky, kdyby byl problém, príďte, pochováme
Má přijít prý doktor Tassary, tak doufám že zaveli jdete domů ![]()
@Pechynna píše:
To je moc dobře a vidíš porod I porodnici máš za s sebou
Je to neskutečné, ale je to tak
jsem myslela, že to neskončí ![]()
@Veverka1983 No vidíš to, máte to za sebou a teď se doma pěkně zabydlete. Nás pustili včera, sice máme ještě přísnej režim a za týden a za 14 dní na krev, ale jsem taky doma. Už jsem nevěděla jak se na ten posteli převalit
A jakej máš z pobytu pocit? spokojená?
@AstraG To chápu, ležet, zabavit dítě a ještě nemůže přijít návštěva atd, taky šílené
Jako pocit dobrý, síce mi bylo až trapně když už jsem za nima šla po čtvrté, ale tak… PA mi řekli, že je to normální, že jsou zvyklé a že od toho jsou tam…takže jsem čuměla
čekala jsem, že mně budou brát jak nějakou hysterku nebo neschopnou ale dobrý
Takže spokojená. Na mně víc působil ten šok, když odezněla radost že je po porodu, a začalo to vše přicházet k sobě, malá brečet a zjistila jsem že vlastně není ničemu konec, ale teprve to začíná
hlavně to brečení
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.