Strakonická porodnice 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
26.1.17 13:54
@AstraG píše:
@Veverka1983 a to počkej, až ti je za pár dní rozžvejká, hrozná bolest, brrr jen jsem si na vzpoměla - mazání fakt nezabíralo, chtělo to bradavky z oceli :lol: časem se to usadí, ale zezačátku byly ty první přícucy horor :lol:
:mrgreen: už teď si to umím představit :roll: :lol: ten vcuc je hrozný už teď 8o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
26.1.17 13:59
@sunshine125 píše:
Až teď čtu že už máte po - gratuluji :kytka: pan doktor Zaremba je po mudr Razakovi nejlepší na koho jste mohla netrfit :potlesk:

Už mám po a klidně tykání ;) jo pán Zaremba byl fakt v klidu. PA taky, na to že jsem měla časté nesnesitelné kontrakce na které nic nepomáhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.1.17 13:25

Holky nějaké rady, když malá teď víc brečí než spí a nic nepomáhá? Zkoušela jsem vše… A já už nevím co dělat. Jsem mrtvá, kojit můžu až za půl hodinky. PA řekla že je to fakt normál. Mám být tvrdá a nechat ji vyřvat? Uf :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.1.17 14:28

Pořádně zavinout do zavinovačky, nebát se jí utáhnout, pokud chceš tak dudlíka, ale ta zavinovačka by to měla jistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.1.17 14:29

Vyřvat né, na to je moc malinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.1.17 14:41

Jak píšou holky jedině asi ta zavinovačka možná chodit po pokoji.. a PA má pravdu některé miminka víc brečí je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.1.17 20:55

Tak holky, už to bylo šílené. Tak mi ji v 16hod a teď odnesli pochovat. Požádám je, jestli mi ji vemou i na noc po posledním kojení :( mám dost. Asi to na mně dolehlo nebo nevím. Musela jsem se i vybrecet. Už jsem ji i zatáhla, chodila, mluvila, hladila… furt se rozbreci ale šíleným způsobem…A víc a víc a nepřestává. Vypadám tady jak neschopná matka. Stydím se a je mi trapně :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.1.17 21:07

@Veverka1983 A kakala už? myslím, že jí bolí bříško, přece jenom jí začínají pracovat střeva. nejsi neschopná, ale některý mimča jsou fakt hooodně ubrečený, nespokojený. S kojením bych určitě něčekala na minutky. Přikládej klidně dřív, ono se u toho mimča uklidní. Zabalit do zavinovačky a třepak na prdelku, rytmický pohyby. Po pravdě nezávidím, ty probrečený noci. Ač se říká, že kluci jsou ubrečenější, tak já to měla naopak, řvala mi hlavně holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.1.17 21:40

Kaká každý den právě. Bříško atd ji kontrolovali. Jde o to že oni ji sklidní hned protože jsou v pohodě. Já cítím sama že v pohodě nejsem :? Teď mi poradila ať jdu spát a ať ji v 23hod nebudim pokud sama nevstane. A nakojim až když se přihlásí. Bože, už chci být doma u manžela ten mně umí sklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.1.17 08:05

Žeby?:-)

Holky, malá přibrala :dance: sice jen 10 dkg ale přibrala a prý to je důležité, že není stanoveno kolik musí. Tak doufám že mně dnes pustí domů :dance: A aspoň v noci a ráno se mi ji konečně podařilo zaspat. Musím říct že sestřičky tady mi s tím hodně pomohly. I teď jsou na směně 3moc sympatické-p. Sladká a ještě jedna vyšší a nižší s krátkými tmavými vlasy. A taky, kdyby byl problém, príďte, pochováme :mrgreen: Má přijít prý doktor Tassary, tak doufám že zaveli jdete domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.1.17 10:21

Jupiii

Tak mně posílají domů :mrgreen: já se tak těším :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.1.17 15:39

To je moc dobře a vidíš porod I porodnici máš za s sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.1.17 15:58
@Pechynna píše:
To je moc dobře a vidíš porod I porodnici máš za s sebou :-)

Je to neskutečné, ale je to tak :mrgreen: jsem myslela, že to neskončí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
28.1.17 19:56

@Veverka1983 No vidíš to, máte to za sebou a teď se doma pěkně zabydlete. Nás pustili včera, sice máme ještě přísnej režim a za týden a za 14 dní na krev, ale jsem taky doma. Už jsem nevěděla jak se na ten posteli převalit :lol: A jakej máš z pobytu pocit? spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.1.17 11:35

@AstraG To chápu, ležet, zabavit dítě a ještě nemůže přijít návštěva atd, taky šílené :roll: Jako pocit dobrý, síce mi bylo až trapně když už jsem za nima šla po čtvrté, ale tak… PA mi řekli, že je to normální, že jsou zvyklé a že od toho jsou tam…takže jsem čuměla 8o čekala jsem, že mně budou brát jak nějakou hysterku nebo neschopnou ale dobrý :palec: Takže spokojená. Na mně víc působil ten šok, když odezněla radost že je po porodu, a začalo to vše přicházet k sobě, malá brečet a zjistila jsem že vlastně není ničemu konec, ale teprve to začíná :lol: hlavně to brečení 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková