Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Veverka1983 dětský doktoři jsou všichni hodní, gyndaři za námi nechodí ![]()
@rigousek v pohodě, děkuji za názor. A měla jsi napsaný porodný plán, ve kterém si např. žádala o volnost pohybu, sprše atd atd? nějaké tišící prostředky jsi nechtěla? a jo…o 6-ti nedělí už jsem toho slyšela víc negat než plus. O porodu jako takovém s chováním personálu zas víc plus
@AstraG píše:
@Veverka1983 dětský doktoři jsou všichni hodní, gyndaři za námi nechodí
chapu
tak jsem na to zvědavá, doufám že to budu mít šťastně za sebou…
@rigousek jo, tak takové chování vyhořelých sestřiček je hrozné…
člověk se ale aspoň může utěšit jednou věcí, že za pár dní to skončí ![]()
@rigousek
ja si právě říkám, jak do toho jdu po prvé, nevím co mně čeká, že když přežiju porod, přežiju už vše. Ale ono si to říkám asi jen teď, protože porod beru jako něco uf, ale po porodu, začnou zas jiné starosti ![]()
Holky mám to za sebou. Narodila se mi krásna dcera Anna, ve 3.06hod, 3270g a 51cm. Personál paráda, na 6-ti nedělí zatím ok a teď v 6hod začíná směnu pani Hanzlíková, u které jsem měla předporodní kurz.
Ale porod holky moje zlaté, šílené. Ještě si neuvědomuji, že to mám za sebou
@Veverka1983 velka gratulace! Taky pekne na noc
Nase mala se narodila ve 3,07 hod. Pamatuju si ten krasny pocit, kdyz se pomalu rozednivalo, kdyz me převezli na sestinedeli. To byla euforie, vzbec jsem nemohla spát.
@mikacka to já jsem taky ještě nespala, ale jsem death. Teď mně učili starat se o mimi. Já by lehla a spala
A ještě jsou zakázané návštěvy kvůli chřipce ![]()
@rigousek píše:
@Veverka1983 moc gratulujiaž budeš při síle a chuti napíšeš, jestli ti vyhověli atd.? děkuji a paní Hanzlíková je fajn
Musím říct že vyhověli ale já jsem v porodnim plánu neměla nic extra. Měla jsem např nedělat řízené tlačeni pokud to nebude nutné ale nutné to bylo, uf
@rigousek to je ze ti pomáhají tlačit na břicho
A byla jsem ráda že pomohla, malá se furt vtahovala dovnitř a už mi slabli i kontrakce
Malá je nádherná!!!
Tak ať jste co nejdřív doma když za vámi teď nemůžou návštěvy.. užívej si maličkou
můj syn bude mí v pátek 7měsíců a je hrozný jak to letí. Když jsem si prohlížela foto z porodnice tak si říkám, že to ani není možný jak byl maličkej ![]()
@Veverka1983 Jůůů Anička je krásná. Návštěvy jsou na prd, taky jsme tu na dětským zavřený. Syn se nudí a já ještě víc. Koho jsi měla u porodu?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.