Strakonická porodnice 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
24.1.17 13:00

@Veverka1983 dětský doktoři jsou všichni hodní, gyndaři za námi nechodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 13:01

@rigousek v pohodě, děkuji za názor. A měla jsi napsaný porodný plán, ve kterém si např. žádala o volnost pohybu, sprše atd atd? nějaké tišící prostředky jsi nechtěla? a jo…o 6-ti nedělí už jsem toho slyšela víc negat než plus. O porodu jako takovém s chováním personálu zas víc plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 13:03
@AstraG píše:
@Veverka1983 dětský doktoři jsou všichni hodní, gyndaři za námi nechodí :D

chapu :lol: tak jsem na to zvědavá, doufám že to budu mít šťastně za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 13:09

@rigousek jo, tak takové chování vyhořelých sestřiček je hrozné… :cert: člověk se ale aspoň může utěšit jednou věcí, že za pár dní to skončí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.17 13:16

@rigousek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja si právě říkám, jak do toho jdu po prvé, nevím co mně čeká, že když přežiju porod, přežiju už vše. Ale ono si to říkám asi jen teď, protože porod beru jako něco uf, ale po porodu, začnou zas jiné starosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 05:59

Porod Strakonice

Holky mám to za sebou. Narodila se mi krásna dcera Anna, ve 3.06hod, 3270g a 51cm. Personál paráda, na 6-ti nedělí zatím ok a teď v 6hod začíná směnu pani Hanzlíková, u které jsem měla předporodní kurz. :) Ale porod holky moje zlaté, šílené. Ještě si neuvědomuji, že to mám za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
25.1.17 07:39

@Veverka1983 velka gratulace! Taky pekne na noc :-) Nase mala se narodila ve 3,07 hod. Pamatuju si ten krasny pocit, kdyz se pomalu rozednivalo, kdyz me převezli na sestinedeli. To byla euforie, vzbec jsem nemohla spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 08:48

@mikacka to já jsem taky ještě nespala, ale jsem death. Teď mně učili starat se o mimi. Já by lehla a spala :lol: A ještě jsou zakázané návštěvy kvůli chřipce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 08:54
@rigousek píše:
@Veverka1983 moc gratuluji :) až budeš při síle a chuti napíšeš, jestli ti vyhověli atd.? děkuji a paní Hanzlíková je fajn

Musím říct že vyhověli ale já jsem v porodnim plánu neměla nic extra. Měla jsem např nedělat řízené tlačeni pokud to nebude nutné ale nutné to bylo, uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 08:56

Jeeee moc gratuluji k holcicce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 09:00

@Pechynna děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 09:03

@rigousek to je ze ti pomáhají tlačit na břicho :) A byla jsem ráda že pomohla, malá se furt vtahovala dovnitř a už mi slabli i kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 11:48

Malá je nádherná!!!
Tak ať jste co nejdřív doma když za vámi teď nemůžou návštěvy.. užívej si maličkou :-) můj syn bude mí v pátek 7měsíců a je hrozný jak to letí. Když jsem si prohlížela foto z porodnice tak si říkám, že to ani není možný jak byl maličkej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.1.17 12:44

@Pechynna to věřím :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
25.1.17 16:57

@Veverka1983 Jůůů Anička je krásná. Návštěvy jsou na prd, taky jsme tu na dětským zavřený. Syn se nudí a já ještě víc. Koho jsi měla u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková