Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Veverka1983 Jojo, právě ti to vše začíná, ale je to krásná etapa
Tak ti přeji ať Anička moc nepláče ![]()
@AstraG tak ono hlavně teď to nesu špatně jak je to 6-ti nedělí. v životě jsem nezačala brečet jen tak a mít pocit že něco nezvládnu.
doufám že to pak přejde…
![]()
Čau holky, tak se zase ozývám
malá nám roste i přibývá
ve středu nám bude 2týdny a já mám pocit, že nějak roste ![]()
Ale… nevíte, kde přesně v nemocnici sídlí MUDr. Maruna? Jedeme tam totiž na UZ kyčlí a v tom vyčerpání jsem se ho na to zapomněla zeptat ![]()
@rigousek poliklinika? aha. Musím použít net
hromada maminek s miminama?
plán-jak to mám zvládnout?
-nakojit přebalit cesta do Strakonic čekat a zpátky- vše do 3hod?
![]()
@rigousek no ty kráso. To bude řev
tak to jsem zvědavá
děkuji ![]()
Ještě otázka: nemáš zkušenost nebo některá z vás. Malá se zklidnila, hezky spala, usnula v poho bez chování i na pár hodín, ale včera i po návštěvě manzelovych rodičů dost brečí, usne max na hodinu a zase se úplně rozbreci. Jako kdyby měla strach nebo nevím jak to popsat. Z ničeho nic začne rychle dýchat a to už víme že startuje. Papa hezky, přibývá, prdi, Kaká, takže fyzicky by ji nic nemělo být
nepomůže zavinovacka, na volno, na mně, mluvení nic. Může to být z návštěvy, nebo něco psychického z porodu nebo prostě co? ![]()
@rigousek je pravda, že po jídle co nám přinesla jeho mamka prdime jak závodníci
No, a le kdyby ji bolelo tak se neuklidní ani při kojení nebo?
No, tak to vypadá že je nafoukla teda
Kapky žádné nemám a ani nevím co by ji pomohlo nebo co se používá ![]()
No, bude asi dlouhá noc
@Veverka1983 My používali sab symplex - nevím jestli pomáhali, ale jak jsem kápla na dudlík přestaly děti brečet, byly sladké, za mě to efekt splnilo
Děti už jsou obě zdravé, uvidíme, jak dlouho vydrží. Dnes šli poprvé do školy a školky, byly u nás chřipkové prádniny. Na kyčlích to chce pevné nervy, šíleně maminek, ale doktor to má vymakané, v ordinaci je to jak na běžícím páse
A taky si zjisti, kdy tam ty miminka má. Myslím 2× v týdnu.
@AstraG a to SAB symplex je jako na nafoukle bříško?
Tak supr ze po nemoci ![]()
@rigousek
no myslim ze po hodine a půl čekání v tom lepším, budu ráda když ji v tom breku a její housenkovem krouceni vůbec oblecu a rýchlo pryc ![]()
Jinak, je dobrý tam přijít hodně před začátkem, včas a nebo ke konci ordinacnych hodín? ![]()
Maruna,,naordinuje,, široké balení úplně každému. Syna jsem balila fakt poctivě, dcerce jsem to dávala jen na noc. Ale asi ví, proč to dává, mám bohužel v okolí 3 kamarádky, u jejichž dětí byl problém s kyčlema. Jedna dokonce byla s dcerou v plzni ve fakultce, kde asi měsíc jen ležela v takovým postroji a pak snad ještě půl roku v tom postroji byla doma. Malá měla hrozně roztažené nožičky, ale fakt hodně, že se nevešla ani do kočáru. Bylo mi jí hrozně líto.
Nám pomohl babycalm, nevím odkud jsi přesně ještě jezdějí k mudr. Petrovi do Blatné, ten ta takové návali prý nemá…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.