Strakonická porodnice 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
29.1.17 11:59

@Veverka1983 Jojo, právě ti to vše začíná, ale je to krásná etapa ;) Tak ti přeji ať Anička moc nepláče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.1.17 14:51

@AstraG tak ono hlavně teď to nesu špatně jak je to 6-ti nedělí. v životě jsem nezačala brečet jen tak a mít pocit že něco nezvládnu. :mrgreen: :zed: doufám že to pak přejde… :? :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 16:14

Čau holky, tak se zase ozývám :mrgreen: malá nám roste i přibývá :palec: ve středu nám bude 2týdny a já mám pocit, že nějak roste :)

Ale… nevíte, kde přesně v nemocnici sídlí MUDr. Maruna? Jedeme tam totiž na UZ kyčlí a v tom vyčerpání jsem se ho na to zapomněla zeptat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 16:15

@AstraG už jste zdraví? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 18:24

@rigousek poliklinika? aha. Musím použít net :lol: hromada maminek s miminama? 8o :zed: plán-jak to mám zvládnout? :mrgreen: -nakojit přebalit cesta do Strakonic čekat a zpátky- vše do 3hod? :nevim: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 19:34

@rigousek no ty kráso. To bude řev :( tak to jsem zvědavá :roll: děkuji :hug:

Ještě otázka: nemáš zkušenost nebo některá z vás. Malá se zklidnila, hezky spala, usnula v poho bez chování i na pár hodín, ale včera i po návštěvě manzelovych rodičů dost brečí, usne max na hodinu a zase se úplně rozbreci. Jako kdyby měla strach nebo nevím jak to popsat. Z ničeho nic začne rychle dýchat a to už víme že startuje. Papa hezky, přibývá, prdi, Kaká, takže fyzicky by ji nic nemělo být :think: nepomůže zavinovacka, na volno, na mně, mluvení nic. Může to být z návštěvy, nebo něco psychického z porodu nebo prostě co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 19:37

@rigousek jo a jak dlouho si tam čekala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 19:44

@rigousek je pravda, že po jídle co nám přinesla jeho mamka prdime jak závodníci :? No, a le kdyby ji bolelo tak se neuklidní ani při kojení nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.2.17 20:54

No, tak to vypadá že je nafoukla teda :? Kapky žádné nemám a ani nevím co by ji pomohlo nebo co se používá :nevim:

No, bude asi dlouhá noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.2.17 21:16

@Veverka1983 My používali sab symplex - nevím jestli pomáhali, ale jak jsem kápla na dudlík přestaly děti brečet, byly sladké, za mě to efekt splnilo :palec: Děti už jsou obě zdravé, uvidíme, jak dlouho vydrží. Dnes šli poprvé do školy a školky, byly u nás chřipkové prádniny. Na kyčlích to chce pevné nervy, šíleně maminek, ale doktor to má vymakané, v ordinaci je to jak na běžícím páse :lol: A taky si zjisti, kdy tam ty miminka má. Myslím 2× v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
7.2.17 05:00

@AstraG a to SAB symplex je jako na nafoukle bříško?

Tak supr ze po nemoci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
7.2.17 08:36

@Veverka1983 jojo sab symplex je na prdíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
7.2.17 08:40

@rigousek :D no myslim ze po hodine a půl čekání v tom lepším, budu ráda když ji v tom breku a její housenkovem krouceni vůbec oblecu a rýchlo pryc :lol:

Jinak, je dobrý tam přijít hodně před začátkem, včas a nebo ke konci ordinacnych hodín? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
7.2.17 08:41

Maruna,,naordinuje,, široké balení úplně každému. Syna jsem balila fakt poctivě, dcerce jsem to dávala jen na noc. Ale asi ví, proč to dává, mám bohužel v okolí 3 kamarádky, u jejichž dětí byl problém s kyčlema. Jedna dokonce byla s dcerou v plzni ve fakultce, kde asi měsíc jen ležela v takovým postroji a pak snad ještě půl roku v tom postroji byla doma. Malá měla hrozně roztažené nožičky, ale fakt hodně, že se nevešla ani do kočáru. Bylo mi jí hrozně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
7.2.17 08:41

Nám pomohl babycalm, nevím odkud jsi přesně ještě jezdějí k mudr. Petrovi do Blatné, ten ta takové návali prý nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková