Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nakupoval uz nekdo na tehle strance?? A za jak dlouho vam prislo zbozi. a jestli vypadalo tak jako na obrazku. Diky ![]()
Zboží jde z Číny, takže cca 2 měsíce. V téhle situaci možná déle. Já objednala synovi sáčko a kalhoty. Kalhoty byly hrozný, ale to sako bylo super.
@Kelissska zkus googlit, já našla třeba tohle a moc důvěryhodně to na mě nepůsobí..
Neobjednávejte tady v žádném případě…zboží Vám přijde tak po 2 měsících, mně přišlo po 2,5 a ještě jsem doplácela na ještě dalších 200,–Kč. když jsi to stejné zboží objednáte na Wish.com, přijde vám do 1 měsíce a bez doplatku a mnohem levnější…
Zdravím tak na si zde koupil a zaplatil už minulý rok 3 měsíc 2020 do ted mi nic nepřišlo. a peníze zpět taky nemam
@Donutka811 Ahojky, já na tomto s-hopu nakupuji vcelku často, a se zbožím jsem byla vždycky spokojená. Zboží mi došlo v dodací lhůtě, 20-30 dní jsem na něj čekala. Ale ze své zkušenosti ti tento obchod mohu moc doporučit, vyplatí se na objednávku počkat
.
24.10.2021 objednane zbozi. Urgence v 11/2021 doslo pry k chybe pri doprave. O zbozi jsem mela zajem, tak jsem vyzkousela jeste druhe kolo. Opet jsem cekala 30 dni. Zadala jsem o prevedeni zapl. castky zpet na svuj ucet. Odpovedeli, ze penize odeslali a obdrzim je behem 48hod. v prac. dnech. ani po 60hod.nic nedoslo. V pondeli 27.12.21 zajdu na ČOJ a potom na policii ČR. Meli by se take pridat Ti, co maji stejnou neg. zkusenost. Nikdo nema pravo na okradani a temto smejdum, jak je videt, to zatim prochazi. U me ale narazili.
@Marta bartakova píše:
24.10.2021 objednane zbozi. Urgence v 11/2021 doslo pry k chybe pri doprave. O zbozi jsem mela zajem, tak jsem vyzkousela jeste druhe kolo. Opet jsem cekala 30 dni. Zadala jsem o prevedeni zapl. castky zpet na svuj ucet. Odpovedeli, ze penize odeslali a obdrzim je behem 48hod. v prac. dnech. ani po 60hod.nic nedoslo. V pondeli 27.12.21 zajdu na ČOJ a potom na policii ČR. Meli by se take pridat Ti, co maji stejnou neg. zkusenost. Nikdo nema pravo na okradani a temto smejdum, jak je videt, to zatim prochazi. U me ale narazili.
Opr. ČOI
@Marta bartakova píše:
U me ale narazili.
Jak narazili? Mají tvoje peníze, takže tady narazil někdo jiný ![]()
Zdravím, já jsem na těchto stránkách zkusila pro malého objednat nejdříve jen tričko na zkoušku a když vše proběhlo bez problémů, objednala jsem i další věci a za tu cenu jsem spokojená. Moje zkušenost s tímto webem pozitivní. ![]()
Absolutní další nesmyslný zprostředkovatele… Pokud si pořádně neprectetw obchodní podmínky (což na to oni vsazi) nepomůžou Vám ani právníci… V obchodních podmínkách máte vše dopodrobna vysvětlují… Peníze neuvidíte, dokud se sami o ně neprihlasite, zásilky pokud jsou sledované chodí rychle, pokud jsou nesledovane nemusí taky přijít… Když si to objednáte na Aliku, máte vše za pakatel… Tady dáváte minimálně dvojnásobek… 🤦♀️
Kdo nečte obchodní podmínky, nikdo neví do čeho se pustil
pen_mouth: Lunzo a další zprostředkovatele jsou na stránkách COI… Radim si před objednáním vše nastudovat…nakonec člověk zjistí, že si měl přeci jen objednat sám z Ali nebo Wishe 😂
To je tak, když někdo umí vydělat na lidsky blbosti 🤔