Straší v domě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U bratra ve starem byte jde v noci slyset kroky v byte, kdyz je tam clovek sam. Verim tomu a patrala bych po historii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera minule rikala,ze v noci byla v pokoji stara pani,ale ze byla moc hodna a povidala si s ni. Predpokladam,ze to byl sen,protoze se par dni predtim ptala,kdo bydlel v jejim pokoji driv a byla to manzelova babicka,ktera se pravnucky nedozila.
Jinak muj manzel je hororovej maniak a tvrdi,ze pokud je to zle,nesmi to do domu bez souhlasu,takze bych tomu pekne nahlas rekla,ze k vam nic zleho nesmi a basta ![]()
Jinak neporadim.Ale bala bych se taky patrat,co se dozvim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Páni, no já bych se tam zbláznila.
Ale určitě bych pátrala po historii - kdo tam před Vámi bydlet, jestli se tam něco nestalo. Držím palce, ať se to vyřeší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdycky me takovy veci fascinovaly a zajimaly, ale zazit bych to fakt nechtela. Rozhodne bych po tom patrala, co se tam stalo a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zakladatelko, neda mi to a musim se zeptat: tak jak to u vas pokracuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renca8 píše:
Ahoj zakladatelko, neda mi to a musim se zeptat: tak jak to u vas pokracuje?
Já se přidávám, taky mě to zajímá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, cca 5 měsíců bydlíme s manželem v bytě kam jsme se přestěhovali. Poslední měsíc se mi dějí zvláštní věci, rozsvici se mi světla, někdo se mi dobývá na zamčené dveře v kuchyni (z předsíně do kuchyně). Ale přitom tam nikdo není. Pak začnou padat sami od sebe věci na zem. Nevím co dělat. Nikdy jsem se nebála. Ale tohle je na mě už moc. Jsou to nevysvětlitelne věci. V předsíni nikdo nebyl, byli zamčeno a najednou slyším kliku, tak koukám a on za ni někdo tahal. Ale nikdo nikde. Můžete mi poradit co mám dělat? Manžel začne po novém roce jezdit na služební cesty a já se doma zblaznim sama. Nevím kdo tady dřív bydlel a zda tu někdo umřel. Ale tento panelový dům tady stojí minimálně 100let.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím, cca 5 měsíců bydlíme s manželem v bytě kam jsme se přestěhovali. Poslední měsíc se mi dějí zvláštní věci, rozsvici se mi světla, někdo se mi dobývá na zamčené dveře v kuchyni (z předsíně do kuchyně). Ale přitom tam nikdo není. Pak začnou padat sami od sebe věci na zem. Nevím co dělat. Nikdy jsem se nebála. Ale tohle je na mě už moc. Jsou to nevysvětlitelne věci. V předsíni nikdo nebyl, byli zamčeno a najednou slyším kliku, tak koukám a on za ni někdo tahal. Ale nikdo nikde. Můžete mi poradit co mám dělat? Manžel začne po novém roce jezdit na služební cesty a já se doma zblaznim sama. Nevím kdo tady dřív bydlel a zda tu někdo umřel. Ale tento panelový dům tady stojí minimálně 100let.
Panelák 100 let? To ještě Neexistovaly 😁 jinak máš kombinaci poltergaista a jiné entity.. Zkus kontaktovat Drábka z Epv.. Je dobrej a umí pomoct. Kontakt najdeš na netu.. Jinak základ je se nebát.. Kdyby to chtělo ublížit, chová se to jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Bydlí tu jedna stará paní, je jí 87 let. A bydlí tu od narození. A prý tu bydleli i její rodiče. A řekla mi že to tu stojí více jak 100 let. Taky jsem říkala že je to blbost. Ale paní mluvila presvedcive
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@martina.se Bydlí tu jedna stará paní, je jí 87 let. A bydlí tu od narození. A prý tu bydleli i její rodiče. A řekla mi že to tu stojí více jak 100 let. Taky jsem říkala že je to blbost. Ale paní mluvila presvedcive
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se podle mě je to cihlový bytový dům. Rodákům je tady 87 let, to odpovídá. A můžu ti říct, že to je paráda, neprotopime tolik, líp se tu dýchá, větší okna, dům jen o dvou vchodech, ale stejně tomu všichni říkají panelák…
Kazdopadne bych si zavolala nějakou „vědmu“ ať ti ducha „vykouří“ třeba chce dušička vysvobodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Určitě bych taky zkusila pana Drábka- ten určitě pořadí. Je to hodne nepříjemné, znám to moc dobře. Jinak zatím můžeš zkusit takovou klasiku. Nasypat sůl na zem, koupit bílé svíčky a zapálit. Tím se určitě nic nezkazí, ale je dobré nejdrive zjistit s kým mate doma tu čest. Držím palce!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně tam nezáleží na tom, jestli je to nový nebo starý dům, jsem o to, co tam bylo Predtim. Určitě bych doporučila koupit základní ochranné pomůcky to den hodí vsude. Napriklad křišťál. Ten se hodí vsude. Nasává negativni energii. ![]()
Příspěvek upraven 15.11.20 v 07:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:celkem sranda.. Panelák je vydobytek komunismu.. Ale jako to je nepodstatné.. Může být něco pod ním, původní dům atd.. Spousta možnosti, proč se děje, co se děje
Dovolil bych si upřesnit, že panelák není výdobytek komunismu, ale novodobého českého kapitalismu…¨
Paneláky se někdy v 60. letech stavěly i v zemích, kde komunisti nebyli… U paneláků se počítalo s tím, že je to přechodné, že mají nějakou životnost, časem se zlikvidujou a postaví nové domy… Ta životnost se prodlužovala…
Ve Francii, Německu, atd. většinu paneláků zbořili a nahradili novou výstavbou, v Česku se za 30 let ty paneláky, který se měly už za komančů bourat, zateplily… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit