Straší v domě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.11.20 19:57
@Russet píše:
Ale problém mají spíš ti, co na každém kroku ty duchy vidí. Já aspon nejsem připo, když jsem doma sama. V KAŽDÉm domě někdy někdo umřel. I v našem paneláku. Nějaký starý pán. A duchové tady záclonkami nešoupají a ani nebuší do dveří. Moje asi praprababi umřela doma, tenkrát to ještě bylo naprosto normální a na půdě žádní duši nikdy nebyli. Moje dětská představivost přesto jela na plné obrátky a v každém rohu jsem viděla čerty. To bylo moje strašidlo, když jsem na ně ještě věřila.

Cece, já se toho nebojím.. V našem domě úmrtí fakt hodně a neznamená to se bát..Moje děcka se taky nebojí atd. A chlap o ničem neví třeba, ten je imunní.. Za to soused k nám nechodí, ten se bojí a tomu jsem nic neříkala.. Ale prý tu nemá dobrý pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 00:38

Jako já upřímně pracuji v Nemocnici a manžel před lety také teď jezdí služebně pryč a dělá v stavby. Ale jak už jsem psala jsem vystrašená z te kliky a hlavně z těch světel. V nemocnici pracuji na interním oddělení kde je fakt klid. A i přes den se mi tam dějí zvláštní věci ale tam to vnímám jinak než doma.

• Citovat
  • Upravit
4595
16.11.20 01:08

Moje vyvdana pribuzna bydli v dome, kde cast je cca 500 let stara, ale nic zahadnyho se tam nikdy nedeje. Ale je fakt, ze kdyz clovek slysi zvuky, ktery neumi vysvetlit, tak se muze leknout. Treba takovej cervotoc, to je paradni poslouchani pred spanim. U babicky zas se zvukama z pudy (solidni dupani, jako by tam opravdu nekdo chodil) pomohl jed na potkany. V nemocnici ani pri sluzbe jsem ducha nepotkala, ale sestry mely ve zvyku otevrit okno, takze asi nase oddeleni udrzovaly duchuproste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.20 07:31
@Russet píše:
Já ti jen radím, abys místo vyhánění duchů a dávání sem svého soukromého tel. čísla (mimochodem je to v rozporu z pravidly diskuze) raději otevřel učebnici češtiny.

Víte nehodlám se tu hádat, neřekl jsem že vyhnáním duchy ale že mužů dát radu, v tom je rozdíl. Že mě pořád napadáte ohledně mého psaní, akorát vypovídá že slušné chování k lidem moc nemáte. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.20 07:33
@Walking rock píše:
Víte nehodlám se tu hádat, neřekl jsem že vyhnáním duchy ale že mužů dát radu, v tom je rozdíl. Že mě pořád napadáte ohledně mého psaní, akorát vypovídá že slušné chování k lidem moc nemáte. Hezký den

Oprava vyháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.11.20 08:04
@Uiii píše:
Nehajají, ale z logického hlediska.. Přes den, nemocnice plná lidí, návštěvy, doktoři. Sem, tam nějaký jev se ztratí podstatně lépe, než když někdo obchází pokoje a jde sám, všude ticho.

Pracuji ve starší budově sanatoria kde také umírají staří nemocní lidé a kolegům na noční směně se také stávají nevysvetlitelne veci.Napr.točí se hodiny dokolecka, vidí stíny, slyší kroky, zvoní pacient, který v pokoji už není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.2.21 10:53

Riešenie vášho problému

Ak to ešte neprestalo, tak sa to pravdepodobne zhoršilo. Nezáleží na tom či ste veriaca alebo nie alebo či ste iného vierovyznania. Ak chcete mať v dome pokoj, čím skôr kontaktujte katolíckeho exorcistu. Kontakt naň môžte získať kontaktovaním miestneho kňaza a alebo priamo cez biskupský úrad. Ak vám kňaz nebude chcieť pomôcť skúste kontaktovať nejakú katolícku rehoľu kde vám poradia. Napriklad môžte kontaktovať rehoľu františkánov alebo karmelitánov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
3.2.21 11:03
@Anonymní píše:
@aivetka ja to slycham od zacatku, syn se bojí půl roku…to sem to jen ted uz prestala svádět na logické vysvětlení…

Syn se bojí, protože se bojíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
3.2.21 11:07

Před osmi lety nám doma umřela maminka, v jejím pokojíčku a na její posteli občas spím. Nestrasi tu. A hádám nebude jediná kdo tu zemřel. Dům je starý. A původní dům, kde jsme žili léta, byl barokní, a ne, nestrasil tam taky nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 05:40

Duch manžela je stále doma

Někteří si z toho děláte legraci.. Někteří nevěříte…
Před třemi měsíci mi umřel manžel. Urnu s popelem máme doma, než se udělá hrob. Je to čerstvé a moc to bolí.
Nikdy jsem na duchy nějak extra nevěřila, ale teď už ano. Od doby, co manžel umřel se velmi často dějí divné věci. Jednou se zapnula sama v noci televize. Pokaždé když vařím se mi vypíná, nebo zamyká indukcni deska. Včera se mi odpoledne sama začala zatahovat venkovní roleta, kdy ovladač byl dva metry ode mě. Měla jsem ho na dohled a nic na něm neleželo, aby ho něco spustilo. Přestala mi fungovat pračka a já v zápětí vyhrála 10 tis. ve sportce. Velmi často mi běhává mráz po zádech a mám velmi silný pocit, ze je tu s nami.
Nevím, jak to mám udělat, aby mohl v klidu odejít, nevím proč se mi snaží nečo říct, nevím co se mi snaží říct :( :,( nebo začínám blaznit? zažil někdy někdo něco podobného? Co pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
942
23.5.21 05:49

Treba jsou to jen nahody a umocnuje to odchod manzela. Kdyby se to stalo driv tak by ti to asi neprislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.21 06:31

Dává najevo, že vás stále chrání. Je poblíž.. Neškodí, není důvod se bát :think: normálně bych na něj mluvila, pokud vám to vadí, požádala ho, ať to nedělá, že je to nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.5.21 06:38
@Anonymní píše:
Někteří si z toho děláte legraci.. Někteří nevěříte…
Před třemi měsíci mi umřel manžel. Urnu s popelem máme doma, než se udělá hrob. Je to čerstvé a moc to bolí.
Nikdy jsem na duchy nějak extra nevěřila, ale teď už ano. Od doby, co manžel umřel se velmi často dějí divné věci. Jednou se zapnula sama v noci televize. Pokaždé když vařím se mi vypíná, nebo zamyká indukcni deska. Včera se mi odpoledne sama začala zatahovat venkovní roleta, kdy ovladač byl dva metry ode mě. Měla jsem ho na dohled a nic na něm neleželo, aby ho něco spustilo. Přestala mi fungovat pračka a já v zápětí vyhrála 10 tis. ve sportce. Velmi často mi běhává mráz po zádech a mám velmi silný pocit, ze je tu s nami.
Nevím, jak to mám udělat, aby mohl v klidu odejít, nevím proč se mi snaží nečo říct, nevím co se mi snaží říct :( :,( nebo začínám blaznit? zažil někdy někdo něco podobného? Co pomohlo?

Celé je to hodně čerstvé a bolavé. Pocit, že je tu stále s tebou, je normální. Ale nechápu, proč by „duch“ měl zapínat a vypínat televizi. Sportka je dost velká náhoda i pro ty, kterým nikdo nezemřel. Takže klííííd. Jo a urnu s popelem má u příbuzných jedna osoba taky, než se dodělá hrob. A NIC se neděje. Žili spolu asi jenom 60 let. Takže asi by taky přišel, kdyby měl možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 06:41
@martina.se píše:
Dává najevo, že vás stále chrání. Je poblíž.. Neškodí, není důvod se bát :think: normálně bych na něj mluvila, pokud vám to vadí, požádala ho, ať to nedělá, že je to nepříjemné

@martina.se
Já s ním právě mluvím pořád.. Moc mi chybí. Ale říkám si, jestli ho právě tímto nedržím doma. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.21 06:41

Já ti popíšu svoji zkušenost a co zabralo mně. Po nastěhování do novostavby na místě, kde předtím žádný dům nestál, se mi zdálo, že tu pořád se mnou někdo je. Byla jsem na mateřské, občas prošel stín po schodišti, měla jsem pocit, že za mnou někdo je. Jednou už jsem se i zeptala, jelikož jsem myslela, že se vrátil manžel - Ty už jsi doma? Samozřejmě nic a nikdo tam nebyl. Pak jsem se manželovi svěřila. Řekla jsem mu, že už asi blázním z té mateřské. Nicméně on to tak nějak přijal, že se děje kdeco, ale taky se může jednat o běžné fyzikální jevy. To mi dodalo sebedůvěru a jak mi přešel stín příště a pocit byl zase silný, naprosto normálním hlasem jsem řekla něco ve smyslu, že vím, že tam je, ať buď řekne, co chce a uvidíme, jak tomu půjde pomoci, nebo ať odejde navždy a už mě nestraší… Asi mi to psychicky pomohlo, ale od té doby naprosto klid ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat