Straší v domě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Moringa Nejsem naštvaný opravdu. Jen vím co jsem zažil!!!. A rozhodně není o co stát. Prosím za každého ať nikdy nic takového nezažije. Hezký večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moringa píše:
Já tě nechtěla naštvat…
Brala jsem to podle sebe… já bych tam v tom tichu a uprostřed noci nějaké ty „duchy“ taky zaručeně viděla…![]()
Neberu to tak, ale děkuju. ![]()
Já jen chtěla říct, ne vždy se to děje v tichu někde na hřbitově, v krematoriu, nemocnici.
Jela jsem od přítele před dvěma lety autem, byl únor myslím, takže tma dost brzo. Mohlo být tak devět hodin. Docela jsem si to pelášila s naivní představou, že silnice nebude namrzlá vůbec nikde. Jela jsem po hlavní, celkem frekventovaný silnici. Ale ten den nejelo nikde jiný auto, než já. Asi v polovině jednoho kopečku jsem před sebou zahlídla, a přísahám bohu klidně za to dám ruku na rozpálenou plotýnku, úplně zřetelný obrys ducha. Tak moc zřetelný, že jsem chvíli netušila, jestli to není člověk.
Dupla jsem na brzdu, ale příliš pozdě. Tou věcí jsem prostě projela, jako by nic.
Můžu ti říct, hodně, hodně jsem vyjekla. Ale měla jsem štěstí, hned za horizontem pěkná námraza. Kdybych nezpomalila, skončilo by to kdo ví jak.
Zní to třeba jako pohádka, ale budu se za to bít, protože jsem si tím stoprocentně jistá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Walking rock píše:
@Moringa Nejsem naštvaný opravdu. Jen vím co jsem zažil!!!. A rozhodně není o co stát. Prosím za každého ať nikdy nic takového nezažije. Hezký večer.
Já ale neodpovídala tobě, nýbrž @Uiii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zážitků spousty.. Kdo nevěří, jeho problém.. Máme 300 let starý dům a tady se dějí veci.. Občas to zaznamenaji i děti. Taková klasika ala kroky na schodech a nikdo.. Navíc díky prqci v pohřebce mám praxi..ale za mě základ se nebát.. Dokud neškodí a nerozbiji věci, je to ok
drábek je šikovný, umí odvést duše.. Já tyhle věci dělám sama, ale jen u sebe, nešla bych k někomu jinému
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii A to já věřím, že se podobné věci dějí, né že né ![]()
Třeba ale konkrétně v té tiché, setmělé nemocnici si myslím, že bych i viděla i to, co tam fakt není… jsem prostě posera, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Walking rock píše:
Prokaž že jsem udělal něco špatně, pokud ne proč mě napadáš?
Já ti jen radím, abys místo vyhánění duchů a dávání sem svého soukromého tel. čísla (mimochodem je to v rozporu z pravidly diskuze) raději otevřel učebnici češtiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Já mám zážitků spousty.. Kdo nevěří, jeho problém.. Máme 300 let starý dům a tady se dějí veci.. Občas to zaznamenaji i děti. Taková klasika ala kroky na schodech a nikdo.. Navíc díky prqci v pohřebce mám praxi..ale za mě základ se nebát.. Dokud neškodí a nerozbiji věci, je to okdrábek je šikovný, umí odvést duše.. Já tyhle věci dělám sama, ale jen u sebe, nešla bych k někomu jinému
Drábek je ale teď dost vytíženej, právě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Já mám zážitků spousty.. Kdo nevěří, jeho problém.. Máme 300 let starý dům a tady se dějí veci.. Občas to zaznamenaji i děti. Taková klasika ala kroky na schodech a nikdo.. Navíc díky prqci v pohřebce mám praxi..ale za mě základ se nebát.. Dokud neškodí a nerozbiji věci, je to okdrábek je šikovný, umí odvést duše.. Já tyhle věci dělám sama, ale jen u sebe, nešla bych k někomu jinému
Ale problém mají spíš ti, co na každém kroku ty duchy vidí. Já aspon nejsem připo, když jsem doma sama. V KAŽDÉm domě někdy někdo umřel. I v našem paneláku. Nějaký starý pán. A duchové tady záclonkami nešoupají a ani nebuší do dveří. Moje asi praprababi umřela doma, tenkrát to ještě bylo naprosto normální a na půdě žádní duši nikdy nebyli. Moje dětská představivost přesto jela na plné obrátky a v každém rohu jsem viděla čerty. To bylo moje strašidlo, když jsem na ně ještě věřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše: Často když chodila převlékat postele po mrtvých, měla hodně silný pocit, že za ní někdo stojí. Říkala, že viděla v koupelně pacientku, jak se jde sprchovat, přitom už byla dávno mrtvá (sestra to nevěděla, šla se podívat). Otevírání zavřených dveří, stíny, i když je nemělo co házet. Slyšela kroky na patrech, která byla skoro prázdná a byla si jistá, že ti tři pacienti, co tam zrovna byli, spí. Je toho dost, tohle je jen pár příkladů.
Ale tohle je jen v tvé hlavě. Člověk sotva může obsáhnout to, že v jednu chvíli dotyčná osoba dýchá a žije a pak už není. Je to prostě těžko pochopitelné. Proto máme různé představy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ale tohle je jen v tvé hlavě. Člověk sotva může obsáhnout to, že v jednu chvíli dotyčná osoba dýchá a žije a pak už není. Je to prostě těžko pochopitelné. Proto máme různé představy.
V mojí sotva, stalo se to sestře, pokud jsi četla. A ta to fakt v hlavě takhle nastavený nemá. Možná by se člověk měl smířit, že ne všechno se dá tak logicky vysvětlit jak by chtěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Nicméně, ty si samozřejmě mysli co uznáš za vhodné. Na to máš plné právo a nikdo ti ho vzít nemůže. A zároveň nemáš nejmenší právo přesvědčovat lidi, že to, co ty pokládáš za pravdu je ta jediná možnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše:
V mojí sotva, stalo se to sestře, pokud jsi četla. A ta to fakt v hlavě takhle nastavený nemá. Možná by se člověk měl smířit, že ne všechno se dá tak logicky vysvětlit jak by chtěl.
Tak v její hlavě. Tak se smiř s tím, že já na takové věci prostě nevěřím a žije se mi s tím dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše:
@Russet Nicméně, ty si samozřejmě mysli co uznáš za vhodné. Na to máš plné právo a nikdo ti ho vzít nemůže. A zároveň nemáš nejmenší právo přesvědčovat lidi, že to, co ty pokládáš za pravdu je ta jediná možnost.
Tak ty mě taky přesvědčuješ o opaku. Je to prostě diskuze. Každý má na to svůj názor. A ty, co v to věří, sotva o opaku přesvdčím nějakou épipí diskuzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Tak ty mě taky přesvědčuješ o opaku. Je to prostě diskuze. Každý má na to svůj názor. A ty, co v to věří, sotva o opaku přesvdčím nějakou épipí diskuzí.
Kde tě přesvědčuju? Někdo chtěl vědět, co konkrétně se stalo, já na to odpověděla. Taky jsem vysvětlila, proč tomu věřím já, nic víc. Místo toho ty mě tu přesvědčuješ, co je v čí hlavě a pochybuju, že znáš mě nebo jí osobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše:
Drábek je ale teď dost vytíženej, právě.
Ano, ale zase pokud mu lidi nevolaji s volovinou, čas najde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit