Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, název mluví za vše. Za jak dlouho se mají začít u dospělého projevovat první účinky?
Beru 40mg od tohoto pondělí, a zatím nevím, zda se už něco děje, anebo, zda si to jen namlouvám.
@jan.westhuserlt u dětí se účinky projeví tak za 4 týdny… Asi to bude stejné
Děkuju, a budu to nucen užívat do konce života, anebo to ten problém srovná jednou pro vždy?
Obvolal kolegy, ale v ústeckém kraji jsem úplně první dospělý, kterému to napsali
Máte někdo zkušenosti s užíváním straterry na Adhd u dospělých? Za jak dlouho jste viděli změnu a pomohla vám?
@Miska219 píše:
Máte někdo zkušenosti s užíváním straterry na Adhd u dospělých? Za jak dlouho jste viděli změnu a pomohla vám?
Ahoj, já beru Stratteru druhý den, dostal jsem 10mg a postupně bude dávka navýšena na 80mg/den. Docela by mě zajímaly zkušenosti, jaké nežádoucí účinky jste měli. Na to, že beru pouze 10mg je mi po ní n jak divně, na jednu stránku cítím jisté utlumení a na druhou se mi příšerně mění nálady, tak snad to přejde..
Strattera bez předpisu - wourldpillseller.com mám syna 8 let.Od příchodu do první třídy užívá Stratteru.Je pravdou, že se zklidnil, více se soustředí, vymizela agrese vůči ostatním.
Příspěvek upraven 30.07.25 v 14:46
Ahoj, taky beru Stratteru už delší dobu a můžu říct, že mi začala opravdu pomáhat. První výrazné účinky jsem si všimla zhruba po měsíci pravidelného užívání. Je ale důležité mít trpělivost, protože u každého to může být trochu jiné. Doporučuji si zapisovat, jak se cítíš, abys mohla lépe sledovat změny. Také je důležité věnovat pozornost kvalitě léku, protože to ovlivňuje jeho účinnost a možné vedlejší účinky. Osobně objednávám Stratteru na této stránce - global-service247.com/buy-strattera-cz.html, kde mají vždy kvalitní lék.
Držím palce! ![]()