Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte , obnovujem tuto temu..
mozu tehulky kysle ryby??? take tie zavinace..s kapustickou, cibulkou
neviem totizto, kedze je to vlastne surova ryba.. ![]()
ahoj holky.jsem v 11tydnu.a chtela bych se zeptat jestli to neohrozi nejak miminko ze jim docela dost malo.nemam skoro na nic chut.jedine co mi chutna je ovoce a chleba s mermeladou.jinak me ze vseho natahuje…
taky bych se zeptala, co klobása a brambůrky? Miluju domácí klobásy, co nám vozí táta…
Ahoj holky, chtěla bych poradit co mám jíst v těhotenství. Po všem je mi špatně a je to celý den, ráno zvracím a pak co s ním mám žaludek jako na vodě a jsem taková divná a břicho mě tlačí jako bych byla přejedená a to toho jím málo i hodně a opravdu všechno, ovoce, zelenina i salámy, teplá jídla i chleba s máslem a po VŠEM je mi divně a pořád čekám kdy se pozvarcím, nemůžu skoro ani vyjít se psem ven jak mi je na nic. pís s mím jen čaj a coca colu a to je strašné čaj už nemůžu ani cítit a po cole se děsně přibírá a hlavně stojí 36kč a já jí mám na půj dne:( A nejduležitejší je to, že když na něco dostanu chuť (vidím to v telce nebo to zavoní nebo něco) tak to MUSÍM mít a přes to vlak nejede a dyž doma na to něco nemám tak to je konec nic jiného nesním jen vždy to na co mám chut, poraďte mi co mám dělat už jsem zoufaláááá
Jsem 8tt. Děkuji ![]()
Vydržet mě pomahal zázvorový čajík a rano než vstanes z postele susenku
No, tak rada c.1 - s tou colou opatrne, vzdyt je to kofeinovy napoj a vypit 2litry za den, to je teda na tehotnou trochu moc ![]()
pit vodu (treba lehce ochucenou), ruzne caje (men prichute), meltu atd.
jinak s tim jidlem, proste musis vydrzet. mi bylo v obou tehotenstvich fakt strasne blbe 2.a3. mesic, pak uz v pohode.
Ahoj, tímto jsem si procházela nedávno
Dnes jsem začala 11.tt a nevolnosti už ustupují, jen ještě odpoledne mi bývá zle, ale už je to lepší. Co se týče jídla mám to stejně, když na něco dostanu chuť, chci to teď hned a když na něco chuť nemám tak se prostě nedonutím to jíst. Džusy mi nedělají dobře, čaj mi už taky začal vadit, colu se bojím pít v tak velkým množství, tak sem si koupila horkou čokoládu a dělám si tu, jak je sladká tak mi občas taky trochu uleví, ale každej to máme různý a je možný, že mi brzy přestane taky chutnat ![]()
každopádně vydrž to a drž se, už to nebude dlouho trvat a zas ti bude líp ![]()
Děkuji. Já ji tak pila 2-3 dny a pak jsem se bála tak jsem právě přešla na čaj, střídám chutě, ale i tak mi leze krkem
vodu vůbec nemůžu tu zvracím hned. Ale asi mi nezbývá fakt nic jiného než vydržet
Děkuji
Já jsem na tom uplně stejně, ale u prvního mě to přešlo asi v 10.tt tak teď jen čekám kdy to skončí
. Jinak s colou a čajem opatrně rozhodně to neni na to vypít lahev za den. Já si radši kupuju třeba ochucenou magnesii… a můžu jíst skoro jen polívky, bramborovou kaši a hromady ovoce.
No já tyhle vody vůbec
zkusím tu magnesku. A polívky taky můžu, ale když nemam chuť tak ne, třeba jak se o tom teď bavíme tak se mi chce zvracet děsně. Už fakt nevím jak dál ![]()
No já to mám ted stejné, sice nezvracím ale nemám ted na nic chut a vůbec se mi nechce pít-čaje už mi lezou krkem, voda je na mě moc těžká a ani si nevzpomenu, že bych měla pít:-/ do 11tt vše v pohodě-měla jsem spíš žravou a ted ve 12tt se to úplně otočilo, tak se ti to třeba taky obrátí, ale obráceně ![]()
Holky me dost pomahaji lizatka pro tehulky klidne nez vstanete z postele je pocucavam, jinak pord se snazim po malych soustech treba po hodine neco snist a hned me nevolnost prejde, drzim palecky. lizatka stoji 40,–kc a je jich tam 12 ![]()
Příspěvek upraven 07.11.13 v 20:44