Strava v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
5.5.10 16:04

ahojte , obnovujem tuto temu..

mozu tehulky kysle ryby??? take tie zavinace..s kapustickou, cibulkou :jazyk: neviem totizto, kedze je to vlastne surova ryba.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.3.12 15:51

ahoj holky.jsem v 11tydnu.a chtela bych se zeptat jestli to neohrozi nejak miminko ze jim docela dost malo.nemam skoro na nic chut.jedine co mi chutna je ovoce a chleba s mermeladou.jinak me ze vseho natahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
13.3.12 18:42

taky bych se zeptala, co klobása a brambůrky? Miluju domácí klobásy, co nám vozí táta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maminkatěhulka
7.11.13 19:44

Ahoj holky, chtěla bych poradit co mám jíst v těhotenství. Po všem je mi špatně a je to celý den, ráno zvracím a pak co s ním mám žaludek jako na vodě a jsem taková divná a břicho mě tlačí jako bych byla přejedená a to toho jím málo i hodně a opravdu všechno, ovoce, zelenina i salámy, teplá jídla i chleba s máslem a po VŠEM je mi divně a pořád čekám kdy se pozvarcím, nemůžu skoro ani vyjít se psem ven jak mi je na nic. pís s mím jen čaj a coca colu a to je strašné čaj už nemůžu ani cítit a po cole se děsně přibírá a hlavně stojí 36kč a já jí mám na půj dne:( A nejduležitejší je to, že když na něco dostanu chuť (vidím to v telce nebo to zavoní nebo něco) tak to MUSÍM mít a přes to vlak nejede a dyž doma na to něco nemám tak to je konec nic jiného nesním jen vždy to na co mám chut, poraďte mi co mám dělat už jsem zoufaláááá :) Jsem 8tt. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7965
7.11.13 19:53

Vydržet mě pomahal zázvorový čajík a rano než vstanes z postele susenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.11.13 19:54

No, tak rada c.1 - s tou colou opatrne, vzdyt je to kofeinovy napoj a vypit 2litry za den, to je teda na tehotnou trochu moc :roll:
pit vodu (treba lehce ochucenou), ruzne caje (men prichute), meltu atd.
jinak s tim jidlem, proste musis vydrzet. mi bylo v obou tehotenstvich fakt strasne blbe 2.a3. mesic, pak uz v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
7.11.13 19:59

Ahoj, tímto jsem si procházela nedávno :) Dnes jsem začala 11.tt a nevolnosti už ustupují, jen ještě odpoledne mi bývá zle, ale už je to lepší. Co se týče jídla mám to stejně, když na něco dostanu chuť, chci to teď hned a když na něco chuť nemám tak se prostě nedonutím to jíst. Džusy mi nedělají dobře, čaj mi už taky začal vadit, colu se bojím pít v tak velkým množství, tak sem si koupila horkou čokoládu a dělám si tu, jak je sladká tak mi občas taky trochu uleví, ale každej to máme různý a je možný, že mi brzy přestane taky chutnat :lol:
každopádně vydrž to a drž se, už to nebude dlouho trvat a zas ti bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkatehulka
7.11.13 20:00

Děkuji. Já ji tak pila 2-3 dny a pak jsem se bála tak jsem právě přešla na čaj, střídám chutě, ale i tak mi leze krkem :) vodu vůbec nemůžu tu zvracím hned. Ale asi mi nezbývá fakt nic jiného než vydržet :)Děkuji

• Citovat
  • Upravit
maminkatehulka
7.11.13 20:02

@a1j2a3 děkuji, snad to vydržím :hug:

• Citovat
  • Upravit
parketka
7.11.13 20:09

Já jsem na tom uplně stejně, ale u prvního mě to přešlo asi v 10.tt tak teď jen čekám kdy to skončí :roll:. Jinak s colou a čajem opatrně rozhodně to neni na to vypít lahev za den. Já si radši kupuju třeba ochucenou magnesii… a můžu jíst skoro jen polívky, bramborovou kaši a hromady ovoce.

• Citovat
  • Upravit
maminkatehulka
7.11.13 20:17

No já tyhle vody vůbec :( zkusím tu magnesku. A polívky taky můžu, ale když nemam chuť tak ne, třeba jak se o tom teď bavíme tak se mi chce zvracet děsně. Už fakt nevím jak dál :(

• Citovat
  • Upravit
1194
7.11.13 20:39

No já to mám ted stejné, sice nezvracím ale nemám ted na nic chut a vůbec se mi nechce pít-čaje už mi lezou krkem, voda je na mě moc těžká a ani si nevzpomenu, že bych měla pít:-/ do 11tt vše v pohodě-měla jsem spíš žravou a ted ve 12tt se to úplně otočilo, tak se ti to třeba taky obrátí, ale obráceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
7.11.13 20:41

Holky me dost pomahaji lizatka pro tehulky klidne nez vstanete z postele je pocucavam, jinak pord se snazim po malych soustech treba po hodine neco snist a hned me nevolnost prejde, drzim palecky. lizatka stoji 40,–kc a je jich tam 12 ;-)

Příspěvek upraven 07.11.13 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkatehulka
7.11.13 20:42

Ty lízátka mám a nic :/

• Citovat
  • Upravit
6762
7.11.13 20:43
hlatehulka píše: