Střední škola online Spektrum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Střední skola online Spektrum
Ahoj našla jsem si online školu Spektrum která je hlavně pro dodělání maturity to potrebuju… tak jsem se tam přihlásila.
Mohl by mi tady prosím někdo říct co je to didaktický test a třeba jak vypadá.. koukala jsem na cermat ale z němčiny tam nebyl a toho se dost bojím samozdrejme jsem asi úplně blbá ale z němčiny neumím nic nechápu jak jsem udělala vyucni list… prosím je to těžké? Kde najdu nějaké větší info? A když se dva roky budu něco učit tak to při maturitě dostanu? Nebo to bude jiné
jsem možná pro vás hloupa ale prostě mě někdo něco napište díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jakke píše:
Ahoj našla jsem si online školu Spektrum která je hlavně pro dodělání maturity to potrebuju… tak jsem se tam přihlásila.
Mohl by mi tady prosím někdo říct co je to didaktický test a třeba jak vypadá.. koukala jsem na cermat ale z němčiny tam nebyl a toho se dost bojím samozdrejme jsem asi úplně blbá ale z němčiny neumím nic nechápu jak jsem udělala vyucni list… prosím je to těžké? Kde najdu nějaké větší info? A když se dva roky budu něco učit tak to při maturitě dostanu? Nebo to bude jinéjsem možná pro vás hloupa ale prostě mě někdo něco napište díky moc
Otázka 1 minuty https://maturita.cermat.cz/…emecky-jazyk
Promiň, ale chtít si udělat maturitu a neumět najít didaktický test, nevědět co to je… ![]()
A dělat maturitu z němčiny, když z ní nic neumíš a ona má přitom 3 části… Proč neděláš maturitu z matematiky nebo z angličtiny?
Maturitu nedostaneš za něco co se budeš 4 roky učit, ale za to jak složíš maturitu.
Tedy čeština - slohovka, ústní část (knihy), a didaktický test. Jazyk nebo matematika a další předměty podle školy
- Citovat
- Upravit
No protože zrovna tady je jen cizí jazyk a ne matematika…takže asi tak to je jasný že se toho bojím myslela jsem ze maturita je z toho co se dva roky učíš tak jako u vyucniho listu tam jsme měli 100 otázek ale všechny z těch 3 let tak se omlouvám proste se ptám no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakke píše:
No protože zrovna tady je jen cizí jazyk a ne matematika…takže asi tak to je jasný že se toho bojím myslela jsem ze maturita je z toho co se dva roky učíš tak jako u vyucniho listu tam jsme měli 100 otázek ale všechny z těch 3 let tak se omlouvám proste se ptám no
Mám už několik let od státní maturity, ale cizí jazyk u maturity není povinný. Máš na výběr buď matika nebo cizí jazyk, takže jestli si nevěříš v cizím jazyce, tak si dej matika.
Není tak těžká, jak všichni říkají.
Státní maturita - čeština, matika x cizí jazyk a odborné předměty ze školy.
Jaký obor na té škole máš?
- Citovat
- Upravit
@jakke píše:
Ve společné části maturitní zkoušky je povinná zkouška z českého jazyka a literatury a cizího jazyka nebo matematiky. V profilové části maturitní zkoušky budou frekventanti konat 1 ústní zkoušku z odborného předmětu a obhajobu maturitní práce.
Promiň, ale máš to napsané hned na stránkách dané školy
- Citovat
- Upravit
zkoušky
Zkoušky na Spektru
Ahoj, prosím můžete se mě kdokoli ozvat kdo jste na této škole studoval či dělal pololetní zkoušky prosím?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť všechny info jsou na stránkách školky. Co vlastně řešíš, zakladatelko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, je tu někdo kdo studuje nebo studoval tuto skolu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě se zeptám nema někdo k dispozici maturitní práce z knih?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakke jaky mate pocit z té školy? A jak vše zvládáte? Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciinka94
Možná to bude znít divně, ale já mám 4 děti a zvládám to dobře. Každé úterý a středu jsou online hodiny od půl 3 do půl 8 - jasně že si reknete to je hrozne ale jsou to tři obory ve dvou hodinových intervalech ( 45 minut jedna hodka)
V pololetí jsme měli ústní zkoušky- 20 minut z cizího jazyka po těch byla pak návštěva školy- na testy které se psaly na počítači… každý test máte i cvičný který si děláte průběžně během pololetí.
Za mě nic těžkého… když vhodite na hodiny a učite se doma vše máte k dispozici- materiály i učitelé na kondice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciinka94
Možná to bude znít divně, ale já mám 4 děti a zvládám to dobře. Každé úterý a středu jsou online hodiny od půl 3 do půl 8 - jasně že si reknete to je hrozne ale jsou to tři obory ve dvou hodinových intervalech ( 45 minut jedna hodka)
V pololetí jsme měli ústní zkoušky- 20 minut z cizího jazyka po těch byla pak návštěva školy- na testy které se psaly na počítači… každý test máte i cvičný který si děláte průběžně během pololetí.
Za mě nic těžkého… když vhodite na hodiny a učite se doma vše máte k dispozici- materiály i učitelé na kondice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakke tak to je super přístup, tak to má být 😍 máte formu kombinovanou nebo distanční? A kdy se stíhate učit? Já mám 2 deti a jsem na sebe zvědavá. Chci nastoupit na obor Socialni cinnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit