Střední škola rozdílové zkoušky druhý ročník

3
18.9.23 23:15

střední škola rozdílové zkoušky druhý ročník

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně přestupu z jedné střední školy na druhou. Konkrétně z Elektrotechniky na Zdravku v druhém ročníku. Budou rozdílové zkoušky těžké s ohledem na rozdíl v oborech? Jsem ve druhém ročníku na průmyslové škole. Popřípadě má smysl jít na zdravotnickou s vysokou nebo dostudovat elektrotechniku a pak si udělat vysokou zdravotnickou školu? Elektrotechnika mě vůbec nebaví a nemám tam žádný kamarády, moc se tam s lidma nebavím a prostě se v té škole necítím dobře. Rodiče jsou proti tomu, ale já prostě už to nezvládám na této škole. Na zdrávce mám kámoše, ale hlavně tam jdu kvůli tomu, že by mě to bavilo, vím to. Je to možná blbý dotaz, poprosil bych odpovědi, které mají nějakou hodnotu pro mě. Děkuji mockrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
526
18.9.23 23:18

No je to jednoduché. Musíš se naučit všechno odborné učivo které dělali v prvním ročníku a části toho druhého. :nevim:
Všeobecné předměty ti možná odpustí ale to záleží na škole, každá si určuje podmínky sama :nevim:

Jo a opravdu o tom přemýšlej. To že máš na škole kamarády fakt není důvod měnit profesní dráhu na x dalších let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65456
19.9.23 06:47
@12493 píše:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně přestupu z jedné střední školy na druhou. Konkrétně z Elektrotechniky na Zdravku v druhém ročníku. Budou rozdílové zkoušky těžké s ohledem na rozdíl v oborech? Jsem ve druhém ročníku na průmyslové škole. Popřípadě má smysl jít na zdravotnickou s vysokou nebo dostudovat elektrotechniku a pak si udělat vysokou zdravotnickou školu? Elektrotechnika mě vůbec nebaví a nemám tam žádný kamarády, moc se tam s lidma nebavím a prostě se v té škole necítím dobře. Rodiče jsou proti tomu, ale já prostě už to nezvládám na této škole. Na zdrávce mám kámoše, ale hlavně tam jdu kvůli tomu, že by mě to bavilo, vím to. Je to možná blbý dotaz, poprosil bych odpovědi, které mají nějakou hodnotu pro mě. Děkuji mockrát :)

Taky musi mit ta zdravka vubec volne misto a mit ochotu te vzit. A zadat musi rodice, ty ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14698
19.9.23 07:33

Podle mě tě do druhaku nevezmou a budeš muset znovu nastoupit do prvního jako každý jiný nový student.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2533
19.9.23 08:35
@12493 píše:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně přestupu z jedné střední školy na druhou. Konkrétně z Elektrotechniky na Zdravku v druhém ročníku. Budou rozdílové zkoušky těžké s ohledem na rozdíl v oborech? Jsem ve druhém ročníku na průmyslové škole. Popřípadě má smysl jít na zdravotnickou s vysokou nebo dostudovat elektrotechniku a pak si udělat vysokou zdravotnickou školu? Elektrotechnika mě vůbec nebaví a nemám tam žádný kamarády, moc se tam s lidma nebavím a prostě se v té škole necítím dobře. Rodiče jsou proti tomu, ale já prostě už to nezvládám na této škole. Na zdrávce mám kámoše, ale hlavně tam jdu kvůli tomu, že by mě to bavilo, vím to. Je to možná blbý dotaz, poprosil bych odpovědi, které mají nějakou hodnotu pro mě. Děkuji mockrát :)

To jsou tak rozdílné obory, že si nemyslím, že by povolili rozdílové zkoušky místo nástupu do prváku. Bez zeptání přímo na zdrávce to ale nezjistíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.23 12:08

Děkuji všem za odpovědi. Zkusím se zeptat přímo na zdravce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze