Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Penicillin je jeden z nejméně závažnějších antibiotik, takže se nemusíš bát. Zrovna jsem je minulý týden dobrala na anginu. A od včera mám další antibiotika Fromilid 500 na bakteriální infekci streprokoka. Po těch už mám bohužel nežádoucí účinky ![]()
@AmazonNika jojo, dekuju moc..
jak říkám, jsem pochondr.. a bojím se aby se to vyléčilo správně.. jsem četla ze to muže mít i trvaly následky viz ta revmaticka horečka atd atd.. z toho jsem nejvíc podelana.. ![]()
@zobacovaanelka chápu. Ja mám teď druhy antibiotika a když sem četla ty vedlejší ucinky, tak jsem z toho ani nespala. Ale zase, když bych je nedobrala, tak je to taky špatný. Takže určitě doporučuji brát. A penicillin je OK, podává se i těhotných. Já se snažím o sebe po všech směrech dost pečovat. Takže jakmile někde někdo kýchne, zakašle, tak se stahuji. Úplně mám hrůzu, ze něco chytnu 🙈 Manžel mě má někdy už za blázna 😂 ale mě to vůbec nevadí 😁
@zobacovaanelka píše: Více
Doporučuji necist nežádoucí účinky jentak
, protože to by si člověk nesměl vzít ani Ibalgin či paralen. Riziko je vždy, ale skutečně naprosto minimální a lepší nez trpět napr. nad streptokokem. To bylo tak hrozný, že když jsem ho mel, tak jsem šel dobrovolně k doktorce po 12 letech ![]()