Stres, úzkost a deprese

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.18 19:56

Stres, úzkost a deprese

Ahoj holky. Chtela bych se poradit nebo spise vykecat. Uz jsem fakt zoufala a nevim jak dal.

4 mesice jsem ve vysokem a permanentnim stresu. Coz je samo o sobe hnus fialovej. Ale doslo to tak daleko, ze uz se to dotyka me zdravotni stranky.
Jsem v neustalem napeti a nedokazu se uvolnit. Pouze po uziti sedativ. Coz se mi nechce, ponevadz vim, ze to pouze oddali a nic nevyresi. Ale stejne po nich sahnu, ze…
Hrozne spatne se mi usina. Uz citim, ze skoro spim a najednou bum, leknutim vylitnu, po celem tele brneni a rozdychavani a muzu zacit znova :zed:
Pak vcera se mi stalo, ze se rozhlizim po loznici a ze uz budu zavirat oci. Chvili jsem je privrela a najednou mi zacaly kmitat predmety pred ocima. Nahoru dolu rychle dokud jsem neotevrela oci.
A dneska jsem sedela na gauci a nekdo mi volal. Nez jsem to zvedla, tak jakoby mi cvsklo v hlave jakoby dezorientace, ktera trvala tak 5 sekund. Pote dobry. A takto je to cely den. Ruzny podivny stavy.
Na neurologii jsem samozrejme byla a vse v poradku po zakladnim vysetrenim, kdy doktorka poklepavala kladivkem a kontrolovala zornice. Byla jsem odeslana i na CT mozku a take vse v poradku.

Tak jsem se chtela zeptat, jestli ma s timto take nekdo zkusenost a nebo podobne. A jestli muze stres toto vse vyvolat, co se tyce hlavy. Znam uzkostne stavy co se tyce sevrene hrudy atd. Ale toto me prekvapilo a prekvapuje a zacinam mit docela strach.

Dekuji za pripadne odpovedi a zkusenosti. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
23.6.18 20:03

Nejsi ta, co bere vysoké dávky neurolu z jiné diskuze? Samozřejmě to může způsobovat stres, zajdu za psychologem, očividně potřebuješ podporu.

Příspěvek upraven 23.06.18 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.6.18 20:04

Zašla bych na EEG vyšetření a nechala se poslat na magnetickou rezonanci. Zároveň bych se poohlédla po nějakém psychoterapeutovi. Stresem to být může, ale taky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 20:04
@jenny.fields píše:
Nejsi tak, co bere vysoké dávky neurolu z jiné diskuze? Samozřejmě to může způsobovat stres, zajdu za psychologem, očividně potřebuješ podporu.

Neee, neurol jsem nikdy nemela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.18 20:07
@Kazimíra Olejovka píše:
Zašla bych na EEG vyšetření a nechala se poslat na magnetickou rezonanci. Zároveň bych se poohlédla po nějakém psychoterapeutovi. Stresem to být může, ale taky nemusí.

Ja bych klidne a rada na eeg sla, ale to by me tam musel nekdo poslat. Neurolog me poslal na CT a bylo videt, ze i s tim ma problem.

• Citovat
  • Upravit
1950
23.6.18 20:15
@Anonymní píše:
Ja bych klidne a rada na eeg sla, ale to by me tam musel nekdo poslat. Neurolog me poslal na CT a bylo videt, ze i s tim ma problem.

Pokud jsi z Prahy, mohu ti doporučit neuroložku, která na EEG posílá - zkrátka nechce nic zanedbat. Každopádně pokud najdeš psychoterapeuta, který se zabývá i EEG biofeedbackem, tak ten tě na podrobné EEG pošle.

Mě tak v dospělosti třeba zjistili ADHD :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 20:17
@Kazimíra Olejovka píše:
Pokud jsi z Prahy, mohu ti doporučit neuroložku, která na EEG posílá - zkrátka nechce nic zanedbat. Každopádně pokud najdeš psychoterapeuta, který se zabývá i EEG biofeedbackem, tak ten tě na podrobné EEG pošle.Mě tak v dospělosti třeba zjistili ADHD :lol: .

Bohuzel teplice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.18 20:19
@Anonymní píše:
Bohuzel teplice.

A nikde se necapu :,(

• Citovat
  • Upravit
51
23.6.18 20:26

Krcni pater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 20:28

Mne by i mozna pomohlo a dostalo z toho kolotoce stresu a strachu komplexni neurologicky vysetreni jako treba eeg. Nevim jak s tou magnetickou resonanci, kdyz mam za sebou CT mozku, jestli to nestaci. Ale byla jsem i na pohotovosti, ale bez uspechu. Vse uzavreno, ze nikdo nevidi nic s spis se tvari, ze clovek otravuje, to taky neprida na psychice. Tak se s eeg necapu a jsem zoufala. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.18 20:30
@Abeduinka píše:
Krcni pater

Treba i to je moznost…

• Citovat
  • Upravit
51
23.6.18 20:33

Mam dost podobne potize, dokonce jsem byla na help centru kvuli podezreni na mrtvicku,....... nic....... berou me jako hypochondra....... obcas si dam tajskou masaz a chvili mam klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 21:00
@Abeduinka píše:
Mam dost podobne potize, dokonce jsem byla na help centru kvuli podezreni na mrtvicku,....... nic....... berou me jako hypochondra....... obcas si dam tajskou masaz a chvili mam klid

Je to hnus vid. Ten strach a nikdo ti nepomuze.

• Citovat
  • Upravit
1105
23.6.18 21:01
@Anonymní píše:
Mne by i mozna pomohlo a dostalo z toho kolotoce stresu a strachu komplexni neurologicky vysetreni jako treba eeg. Nevim jak s tou magnetickou resonanci, kdyz mam za sebou CT mozku, jestli to nestaci. Ale byla jsem i na pohotovosti, ale bez uspechu. Vse uzavreno, ze nikdo nevidi nic s spis se tvari, ze clovek otravuje, to taky neprida na psychice. Tak se s eeg necapu a jsem zoufala. :,(

Myslim, ze pokud mas ct v poradku na rezonanci te neposlou. Trpim na strasny migren, dr me chtela poslat na MR ale nejdriv CT. A jelikoz tam nic neni, tak MR mam smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 21:06
@mayunka píše:
Myslim, ze pokud mas ct v poradku na rezonanci te neposlou. Trpim na strasny migren, dr me chtela poslat na MR ale nejdriv CT. A jelikoz tam nic neni, tak MR mam smulu

Me by strasne uklidnilo eeg. Podle me, jestli treba nemam poskozenej mozek a jeho aktivitu a proto ty divny veci co se deji v me hlave. A zodpovedet od neurologa otazky a hlavne vysvetlit co by to mohlo byt. Jenze to je tohle a tamto a naschle. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex