Střet hlavami u dětí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
24.6.20 23:10

Střet hlavami u dětí

Dobrý večer, možná panikarim ale prosím vás mám dotaz. Dnes si syn hrál se sestrenici a skákali a pak byl jen řev a boule s troškou krve na hlavě. Myslíte že když se srazily hlavami a syn má menší bouli a trošku krve že to může být něco vážného?? Volala jsem dr a ta mi řekla pokud nezvraci nebo nemá závratě, spavost tak by to mělo být v pořádku. Ale i přes to mi to nějak není… Může to být něco vážného?? Děkuji maminky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22321
24.6.20 23:41

S nejvetsi pravdepodobnosti to nic nebude. Obzvlast, kdyz nebyl v bezvedomi a hned rval. Pokud byla velka rana do hlavy, tak doporucuji dite kazde 3 hodiny v noci vzbudit, jestli je vzbuditelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.6.20 23:51

@Oriseka ano hned začal plakat a běžet za mnou 😊 pro jistotu spí semnou v posteli nenechala jsem ho ani spát samotného 🤷‍♀️ 😁 zatím žádné příznaky nic nemá 😊 tak doufám že to bude v pořádku 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
24.6.20 23:53

@Sarka334 neboj, to bude v pohodě. Takových úrazů ještě bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22321
25.6.20 00:04
@Sarka334 píše:
@Oriseka ano hned začal plakat a běžet za mnou 😊 pro jistotu spí semnou v posteli nenechala jsem ho ani spát samotného 🤷‍♀️ 😁 zatím žádné příznaky nic nemá 😊 tak doufám že to bude v pořádku 😞

Zalezi, kdy se to stalo, ale jestli treba dopoledne nebo brzy odpoledne, tak uz by se nejspis neco projevilo, kdyby to byl otres mozku. Treba zvraceni druhy den po rane do hlavy je pry uz pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
25.6.20 06:17
@Oriseka píše:
Zalezi, kdy se to stalo, ale jestli treba dopoledne nebo brzy odpoledne, tak uz by se nejspis neco projevilo, kdyby to byl otres mozku. Treba zvraceni druhy den po rane do hlavy je pry uz pozde.

Pozde na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22321
25.6.20 06:24
@mroe píše:
Pozde na co?

Pozde na to, aby dite melo otres mozku. Dite spadlo na hlavu ve 3 odpoledne a druhy den dopo zacalo zvracet. Doktor rekl, ze to zvraceni nema souvislost s tou ranou, ze pri otresu mozku se zvraci driv po te rane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.20 10:10

@Oriseka stalo se to cca kolem 17te hodiny odpoledne, cou noc spal se mnou i se vzbudil sám asi ve 4rano a nic ne pozoruji, hraje si běhá tak jako každý den. Spíš jako mám strach že by se to nijak neprojevilo nebo tak :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.20 10:12

Zde přikládám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.20 10:13

@korneli já to radši ani nechci vědět že budou další úrazy :( jsem z toho vždycky na nervy :zed: je to mé první takže i sebemenší vyrážka mi dělá problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22321
25.6.20 10:58

@Sarka334
To vypada dobre. Otres mozku se projevi. On se clovek casem vazne otrka. Vsemu nejde zabranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.20 11:51

@Oriseka mě spíš jde o krvácení do mozku nebo tak něco, ale jak říkám běhá, křičí, hraje si je stejný jako každý den tak to asi bude v pořádku doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.20 11:54

@Oriseka je mi jasné že všemu nezabranim ale co můžu tak sleduji kde se dá :lol: řekla jsem včera snad 30× neskakejte po té posteli budete mít bebi no a pak jen řev :zed: spíš bych potřebovala radu jak docílit toho aby poslouchal je to šílený tedko vůbec neposlouchá když řeknu že nesmí nebo něco :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.20 11:59

@Oriseka je mi jasné že všemu nezabranim ale co můžu tak sleduji kde se dá :lol: řekla jsem včera snad 30× neskakejte po té posteli budete mít bebi no a pak jen řev :zed: spíš bych potřebovala radu jak docílit toho aby poslouchal je to šílený tedko vůbec neposlouchá když řeknu že nesmí nebo něco :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22321
25.6.20 14:17

@Sarka334
Mam 2 syny prvni vubec neposloucha a to bude mit za chvili 5 let. Druhy posloucha uz od mala. Jedina sance, jak zajistit, aby neskakal po posteli je ho od tamtud vzit, kdyz nedba slovnich pokynu. Da se treba pocitat do 3 a pak kdyz stejne neposlechne, tak ho proste odnest. Je jeste maly, tak to jde. Vetsina deti se tak nauci poslouchat(pokud tam neni nejaky vaznejsi problem, coz u prvniho bohuzel je). Se srazky hlavami nebude krvaceni do mozku, jako kdyby to byla treba autonehoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák