Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
na co čekáte, jela bych na pohotovost, ať udělají minimálně sono. Výtěr doktorka dělala?
@iiiv vsichni i doktorka říkají ze s tím nic neudelaji. Ma prý virozu a musí to přejít.. Delali ji odběr krve a všechno negativní
Ty jo 4m tak dlouho bez mleka?! Dyt jeste nemuze poradne jist aby se zasytila
Jela bych taky a nenevhala se odbýt.
Pochopila jsem tedy ze se jedna o UM a nekojis?
@nenivolnynick ano nekojila jsem malou vůbec bohužel nebylo cin.. Dnes uz jsem ji mleko dala protože to bylo k nevydrzeni ale ma velký křeče.. Vůbec na to netrpěla… Dve de nam nasadili dietu. Rozvarenou ryzí. Nemlecne kaše.. A řekla nam ze podle váhového úbytku se poradime. No jsem z toho cela nesva. Ted se mala vykakala a usíná.. Ale je to úplně jine miminko. S pritelem jsme taky prodělali nějakou střevní vyrozu…
Já bych zkusila koupit UM bez laktózy, intolerance laktózy může po střevní viróze trvat i několik týdnů.
@Helileli trpí hodně na zácpy a v lékárně mi nedoporucili měnit um.. Tak ja nevím… ![]()
taky bych zkusila třeba neocate by vám mohla napsat doktorka, ale co čtu v tvé jiné diskusi, tak máte problém už od srpna
@kklara99 píše:
Ale ma šílený krece. Propina se Div se na hlavu nestaví.Nekdo se ji dotkne tak rve..
Přestala past koniky..
Myslím, že toto není běžné chování u nemoci. Pět dní se mi zdá moc.
@-Evka- podle doktorky vypadá dobre. Přísahala ji bricho a je to dobrý.. Ma mlecko a je spoko… Tak uvidíme jestli dnes bude mít zase ty krece. Podle dr to přejde pry