Střídání teploty s horečkou u dvouleté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pet p
19.12.21 08:13

@PeBa12 Myslím, že nejde ani tak o chemii jakou takovou, kterou cpeš do dítěte, ale o to, že tou chemií narušíš určitý proces (viz ten článek, který jsem odkazovala v prvním příspěvku).

• Citovat
  • Upravit
37
19.12.21 11:09
@PeBa12 píše:
Já ti to nevymlouvám, když nechceš dávat léky, tak nedávej. Ale já nemám nervy na to dívat se jak dítě trpí a čekat co ztoho bude. Léky na snižování horečky nejsou nic co by člověk cpal do dítěte každý týden. A když vidím jak tady každá druhá řeší zbytečnou chemii co nechce do dítěte cpát a pak utíkají aby mohli nechat naočkovat dítě proti covidu tak se mi chce fakt smát. Promiň to není útok na tebe, ale spíš jsem si jen tak ulevila…Ty znáš svoje dítě nejlíp když mu léky dát nechceš a myslíš, že je to pro něj nejlepší tak mu je nedávej. Jen trošku postrádám smysl diskuze :nevim:

Naprosto souhlasím, co se tohoto očkování týká, nikdy bych nenechala dítě očkovat kvůli covidu a v těchto případech se mi chce spíš brečet, než se smát. Že se tím maminy téměř chlubí a hned ve dveřích čekárny hlásí - My jsme očkovaní! - jako bychom je jinak nepustili dovnitř. Fakt se mi vždy stáhne žaludek i srdce. U dospělých je mi to celkem jedno, ale děti… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.12.21 11:20

@Alyss1 Moc díky, už je od rána bez teploty. Jsem ráda, že jsem to ustála bez léků, byť mi večer cukala ruka nad lékárničkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
19.12.21 11:24

Souhlasím s přirozeným průběhem, ale upozorním, že někdy nebo některé děti mají sklon k febrilnim křečím, pokud je horečka vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
19.12.21 11:28

Jinak to klesání a stoupani teploty během dne je přirozené. A myslim, že horečka (nad 38 stupňů C) trvá většinou tak ty 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí