Strie a laserové ošetření

2242
12.6.13 16:25

Strie a laserové ošetření

Holky, mám dotaz - byla některá z vás na odstranění strií laserem? Potřebovala bych více informací o tomto ošetření - konkrétní salon, estetickou kliniku a hlavně cenu, kolik jste za ošetření celkem daly? Jak probíhalo? Bylo nutné opakování ošetření?
Jsem 10 týdnů od porodu a přemýšlím, že bych na laser zašla, mám krátery úplně všude - po břiše, zadku, prsou i stehnech, tak mi to zajímá. Bohužel to dost (opravdu dost) sráží sebevědomí, bříško je vážně totálně zdevastované i přes veškeré mazáníčko dvakrát denně v těhu. Moc moc díky za odpovědi!

(Pozn. - vím, že „odstranění“ laserem je relativní pojem, vím, že se strií nezbavím nikdy úplně, ale laser je na strie nejúčinnější, alespoň je zmenší. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
12.6.13 17:17

Ahoj, tak s tímto jsi mi přišla víc než vhod! Chtěla jsem se zeptat na to samé, jelikož mám ten samý problém. Jsem po porodu měsíc a břicho mi tentokrát popraskalo úplně celé. Vypadá to naprosto odpudivě :( Strie jsou strašně široké a zatím ještě ruděfialové a mám jich asi milion :( I když časem vyblednou, pořád to nebude žádná sláva. Tak taky nad tím lesarem uvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
12.6.13 17:30

Přidávám se do skupiny „postižených“ a jsem zvědavá na příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
12.6.13 17:36

Pridavam se tez :) neznam nikoho z okruhu mych znamych, kdo to podstoupil, ale uvazuju o tom uz od porodu, tak by i me zajimaly zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.6.13 19:04

Holky tak zatím jsme tu jen s dotazy a nikdo neodpověděl. :)
Napadlo mi napsat mail přímo na kliniku, kde se na to zaměřují. Já když jsem měla první prasklinku, tak jsem si říkala, že to bude v pohodě. Ale bohužel - bříško mi popraskalo celé, pošílám fotku. Vypadá to děsivě :(. Nechávala jsem to být než mi můj milovaný bratranec řekl „no fuj to je strašný, už to nikdy neukazuj!“ - to mi donutilo nad tím přemýšlet a dělat s tím něco. :(
Nechci si připadat asexuálně, dělám to hlavně pro sebe. Zeptám se, cvičíte tu některá? :)

Hlavně mě zajímá cena, i když to bude velká částka, tak mám smůlu, byť mi to hodně ničí sebevědomí :(. Pokud to bude nižší (dejme tomu do 10 tis.) tak do toho jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.13 19:53

Tak to je jako bych se dívala na sebe!!! Dokonce i moje dcera teď přišla k pc mi dát pusu na dobrou noc, zahlédla fotku a říká : jé to je tvoje bříško, že maminko…Mám ho popraskané úplně stejně, akorát nad pupkem ne, ale mám to i po stranách. Tak ani nebudu přikládat svoje foto, protože by bylo identické :) Pro mě to bylo teď třetí těhu. Ty předchozí dvě jsem ustála bez problémů. Tak jsem z toho byla teď dost překvapená, nechápu :nevim: Ani v okolí neznám nikoho s takhle popraskaným břichem nebo jinou částí těla. Takže pátrám a sháním info na vlastní pěst. Takže doufám, že tu někdo nějaké napíše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
12.6.13 20:53

@amille taky mám popraskané břicho úplně stejně, jen nad pupíkem ne. Mazala jsem celý těhotenství jak blázen a stejně mi popraskalo. :/ vzhledem k tomu, že jsem docela mladá, tak bych je fakt chtěla pryč, strašně mi to sráží sebevědomí, jsem z toho nešťastná. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.6.13 21:35

@Týna K. @Catalya Holky, mrkněte na www.plasticka-chirurgie.info , našla jsem tam spoustu zajímavých informací k laseru i radiofrekvenci.
Mně je teprve 19, jsem po prvním těhu a už takhle zničená. Předtím jsem měla postavu docela dobrou, jen sem tam strii na zadečku z puberty, ale tohle je strašný. :( Nechci, aby mi utekl chlap a syn se musel za mě stydět. Taky jsem v těhu mazala - Elasti-q, DM Babylove krémem, Rossmann olejem atd atd… A nic nepomohlo…
Já se teď chystám dát tělo do kupy po těhu (přece jen ty svaly nejsou nejlepší po 10 měsících bez posilování), odměnou by mi bylo právě vyhlazení strií. :)

Budu pátrat dál, snad najdu i něco víc, rozeslala jsem i pár mailů do klinik, kde to provádějí, tak snad odepíšou brzy.

A co vy? Cvičíte nějak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.6.13 23:07

Holky, odepsali mi z první kliniky, kopíruju sem:

děkujeme za Váš zájem o naše služby.

Na naší klinice používáme na odstranění strií přístroj Palomar. Jedná se o frakční neablativní laser, díky němuž je možno řešit nejrůznější druhy estetických problémů reliéfního povrchu pokožky, jako jsou právě například strie. Palomar také stimuluje buňky, které jsou odpovědné za produkci kolagenu. Působením laseru dochází k obnově a vypnutí pokožky a vyhlazení jejích nerovností. Momentálně máme na toto ošetření 20% slevu. Cena za ošetření oblasti na Vámi zaslané fotografii je po 20% slevě 4 800 Kč.

Paní doktorka většinou doporučuje ošetření zopakovat třikrát.

Pokud budete mít jakékoliv otázky, či budete mít zájem o objednání, neváhejte nás kontaktovat.

Hezký den,

Agáta Nekulová
office manager
Klinika Mediestetik s. r.o.
Senovážné nám. 23, 1. p.
110 00 Praha 1
Tel.: 222 242 232
Mob.: 602 800 830
 www.mediest.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.6.13 05:40

Ahoj, vřele vám radím zkusit na to břicho Trilastin. Je to krém za dva tisíce, ale já sem měla břicho taktéž téměř stejné jako je na obrázku, včetně velkých strií nad pupíkem, a taky se mi fakt hodně rozjely strie pod koleny, když mi nohy v létě najednou hrozně otekly, od porodu mažu poctivě jednou denně a změna je obrovská - jsem teď osm měsíců po porodu a barva kůže na břiše už je naprosto jednolitá, prostě když stojím rovně, není nic poznat, což je pro mě zázrak. Ani když se zkoumám, strie už nevidím. Bohužel ještě pořád když tu kůži jakoby zmáčknu k sobě, tak celkem nepěkně zvráskovatí, ale už jen na daleko menším místě pod pupkem, což zakryjí i normální plavky, a zdá se mně, že se to po tom krému pořád ještě zlepšuje a vyhlazuje.
Nevím už, kolikátou mám tubu, myslím tak pátou, protože když mažu jednou denně, což stačí, vydrží mně tuba skoro na dva měsíce. Zlepšení jsem viděla už po pár týdnech. Ještě mě napadá, že když jsem kdysi pátrala po něčem, co by mohlo zabrat, odradily mě příspěvky lidí, kteří byli na laseru a psali, že kůže je po něm poničená, asi spálená, a že se to hodně dlouho hojí, to si ještě radši zjistěte, jinak tedy bohužel s laserem nemám vlastní zkušenost.
A ještě k tomu Trilastinu mě napadá, že jsem tu už i četla, že někomu nepomohl, tak asi to není stoprocentní rada, ale mně teda už třikrát zachránil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.6.13 07:59

@amille díky za info! Musím to všechno ještě promyslet. Mrknu ještě i na ten krém, o kterém píše @sanyaa
Jinak zatím necvičím. Chci počkat až po šestinedělí, a to jen v případě, že se na to budu cítit. Posledně jsem totiž začala se cviky (ze stránky sestinedeli. cz) ještě v šestinedělí a spíš jsem si ublížila. Asi jsem to přehnala nebo bylo prostě moc brzy. Tak teď raději počkám. Sice mě to štve, protože na léto budu vypadat pořád jako v 6.měsíci a navíc stále s několika kg navíc, ale mám strach, ať zase něco nepřeženu a nepokazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.6.13 08:04

Tak jsem se vyfotila, abyste to viděly samy. To zvrásněné břicho, když ho zmáčknu, jsem co nejvíc zvětšila a teď vidím, že ministrie tam vidět jsou, ale normálně při denním světle to vidět není. Původní stav byl jako na fotce Amille, pak strie zesvětlaly a stáhly se, ale zvrásněné bylo celé spodní břicho, a teďka je to takhle a doufám, že třeba někdy budu mít břicho normální. To nad pupkem je rozjetá jizva po peercingu, která mně v těhotenství hodně zpigmentovala :zed: Akorát teď nevím, protože se snažím hubnout, jestli ta kůže potom bude lepší, nebo jestli náhodou ještě víc nepovolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.6.13 14:54

@sanyaa tak pokud by moje břicho vypadalo takto, tak budu naprosto happy! Já tam ani žádné strie nevidím :) Dnes jsem se opět na sebe dívala a příjde mi, že mi strie přibývají :( Už je mám i nad pupkem :( Měla jsem za to, že po porodu mi budou spíš mizet a ne přibývat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.6.13 05:28

Hlavně neházej flintu do žita, byla jsem taky na nervy, když jsem se podívala po porodu na svý břicho, myslela jsem, že už v životě neoblíknu dvojdílný plavky a teď jsem si je zrovna objednala. Sice to moje břicho není rozhodně žádná hitparáda, ale za těch pár měsíců je to opravdu nebetyčný rozdíl, tak bych se fakt zkusila někde pořádně poptat na ten laser nebo vyzkoušej ten krém a budu ti držet palce, ať se to začne obracet k lepšímu. Každopádně bych s tím ale neváhala a něco podnikla, dokud jsou ty strie co nejčerstvější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.6.13 11:55

@sanyaa Teda, to jsou supr výsledky. Já o Trilastinu už taky slyšela, ale přece jen - užívat ho dlouhodobě vyjde drážš než laser. Nevíš, jestli je nutné používat balení opakovaně? Nebo stačí do zmizení strií a pak vysadit? Za jak dlouho ti strie zmizely? Trilastin - stejně jako laser - někomu zabral, někomu ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková