Ulamování vlasů

418
9.6.13 18:08

Ulamovani vlasu :-(

Ahojky, mam strasnej problem zacaly jsem mi strasne ulamovaat vlasy:-( jez jednou sem strihala a teda zase litaji ja snad zachvilku budu plesata :zed: :,( je pravda ze jsem barvila ze svetle hnede na platinum blond ale bohuzel budu muset prestat a dat vlasy nak do kupy, taky si myslim ze gto je i po porodu:-( Holky prosim nemate nakou radu na vlasy na rust na uzraveni cokoliv ozkouseneho naky prasky dekuju za jakoukoliov radu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
9.6.13 18:11

@Janicka159 Kup si býčí koule. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 18:13

@Janicka159 Biosil plus, stojí tak 60 kč a opravdu pomáhá, vlasy jsou pak pevnější. Sama mám melíry, tak se mi lámou, ale tohle pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
418
9.6.13 18:15

TY jsem měla vlasy mi hodne zjemnily a vypadalo to jak kdyz uz tam nemam vubec nic :-DA myslis ze to muzu kombinmovat s Panthenolem? TY prasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 18:16

@Janicka159 tak to nevím, ale tak stačí asi jedno. Viděla jsem i pořad v Tv, že ten biosil je český přípravek za dobrou cenu a má složení třeba jako ten viaderm, který stojí 300,–. Zkus, uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
15977
9.6.13 18:16

A asi by to chtělo ustřihnout delší kus vlasů. Pokud se ti takhle lámají, musíš je mít hodně zničený. + je nefénovat, nežehlit, nekulmovat, barvit minimálně, rozčesávat opatrně a od konečků… Je to běh na dlouhou trať. Mohou se ti dávat do kupy i přes rok. Nemáš foto vlasů, abychom viděly jejich stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
9.6.13 18:18

MAm je opravdu hrozny vlasy jsem uz zkratila co to slo a porad :-( HOdim sem hodim ale je to des:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 18:19

@Elilen s tím souhlasím a udělat si třeba i masku jednoduchou (žloutek + majoneza), hlavně to zničené zastřihni a odbarvuj jen konečky a nefenovat, nekulmovat.

• Citovat
  • Upravit
15977
9.6.13 18:22
@Janicka159 píše:
MAm je opravdu hrozny vlasy jsem uz zkratila co to slo a porad :-( HOdim sem hodim ale je to des:-(

Třeba to nebude tak hrozné. A jak s nimi zacházíš? Chodíš spát s mokrou hlavou? Češeš je, když jsou ještě mokré? Jak často je myješ? Žehlíš? Fénuješ? Jak často barvíš? A barvíš u kadeřnice nebo sama? Pokud sama, tak čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 18:22
@stroužek píše:
@Elilen s tím souhlasím a udělat si třeba i masku jednoduchou (žloutek + majoneza), hlavně to zničené zastřihni a odbarvuj jen konečky a nefenovat, nekulmovat.

Dobrá je i maska z kokosáku, oliv. oleje… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
9.6.13 18:29

Hruza :-( fakt uz se bojim ze o ne prijdu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
9.6.13 18:31

Zkus regenerační masku Gestil Wonder, obsahuje býčí žlázy a dokáže zregenerovat i dost poškozené vlasy. Doporučila mi ji kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
9.6.13 18:32

No prave ze jsem porad barvila platinum hodne a ted asi se dostavily vysledky :,( jsem z toho nestastna kdyz mne jina barva neslusi. Nechodím spat s mokrou hlavou nečešu už radeji vubecv kdyz vidim jak to lita myju tak jednou za 3 dny fenuju a zehlim minimalne barvim tak jednou za dva mesice a kadernice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 18:34

@Janicka159 tak na fotce, to nevypadá tak zle. Vypadá to dobře. Zkus ten biosil a 1× měsíčně masku majoneza + žloutek.

• Citovat
  • Upravit
418
9.6.13 18:36

Je tam videt jak to mam strasne ulitany a vlasy nemam uz skoro zadny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat