Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No spíš tam vznikly během těhotenství a teď zřejmě snižujete váhu, tak jsou jen více vidět a objevují se. V těhotenství byla kůže napnutá tak nebyly vidět. Časem vyblednou.
@Anonymní píše:
Ahoj,celé těhotenství jsem prožila bez jediné strie, ale je to pár dní zpátky, co jsem si všimla na zadku několika škaredých svislých fialových strií. Nikdy jsem neslyšela, že se strie můžou udělat až takhle po porodu. Docela mě to trápí, protože to nevypadá vůbec hezky… Stalo se to někomu také?
mě se taky udělaly až po.. do porodu ani jedna a po asi 3
Maminky, prosím vás, najde se tady někdo, kdo má šílené strie na břiše a stehnech? Respektive všude?
Jsem už docela dost dlouho od porodu, ale mám z toho pořád deprese a strach z toho, že mě nekdo uvidí v plavkách či nahou. Jak jste se s tím srovnali Vy? Jsem z toho nešťastná. Děkuji za odpovědi.
@Anonymní píše:
Maminky, prosím vás, najde se tady někdo, kdo má šílené strie na břiše a stehnech? Respektive všude?Jsem už docela dost dlouho od porodu, ale mám z toho pořád deprese a strach z toho, že mě nekdo uvidí v plavkách či nahou. Jak jste se s tím srovnali Vy? Jsem z toho nešťastná. Děkuji za odpovědi.
neměj deprese, je to zbytečné. Není to žádná katastrofa mít strie. Srovnala jsem se s tím naprosto normálně. Netřeba se tím trápit, jsou horší věci
@katerina.Tr
Já vím. Říká mi to každý, ale jsem relativně ještě mladá a sama. Nemůžu se s tím nějak srovnat, mám je fakt hodně. Bohužel. Mám skoro trauma z toho, že mě nekdo uvidí v plavkách či nahou a bude v šoku
jako já se teď smeju, ale jinak mi do smíchu moc není. Jsem blbá
![]()
@Anonymní píše:
@katerina.Tr
Já vím. Říká mi to každý, ale jsem relativně ještě mladá a sama. Nemůžu se s tím nějak srovnat, mám je fakt hodně. Bohužel. Mám skoro trauma z toho, že mě nekdo uvidí v plavkách či nahou a bude v šoku![]()
jako já se teď smeju, ale jinak mi do smíchu moc není. Jsem blbá
![]()
já mám ekzém, do toho strie a to je teprve něco, musíš říct, že strie jsou proti tomu opravdu nic, ekzém je katastrofický, když ho má člověk po celým těle. Tak buď v klidu, vykašli se na strie, máš za to mimi, tak to ber pozitivně ![]()
Ahoj,
celé těhotenství jsem prožila bez jediné strie, ale je to pár dní zpátky, co jsem si všimla na zadku několika škaredých svislých fialových strií. Nikdy jsem neslyšela, že se strie můžou udělat až takhle po porodu. Docela mě to trápí, protože to nevypadá vůbec hezky… Stalo se to někomu také?