Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máte někdo nějakou zaručenou radu jak se zbavit strií? V těhotenství jsem se poctivě mazala a stejně se mi udelaly..vím, že to není nic tak hrozného, ale bez nich by mi bylo líp
slyšela jsem, že to jde jen pomocí laseru, ale nic o tom nevím??Máte někdo zkušenost? děkuji ![]()
@Sana3 tak já je nemám ale mám za to že to odstranit úplně nejde ![]()
Nijak, laser pomůže jen velmi omezeně, prostě se jich nezbavíš ![]()
Hodně si chválí krém trilastin, zkus juknou na recenze. Je teda drahy, ale hodně ženských je spokojených, prý nějaký zázrak.;-) ![]()
Bohužel, těch se už nezbavíš. Laser pomůže snad jen na ty malinké, ale nejsem si jistá ![]()
Trilastin funguje, osobni zkusenost.
Takove ty male mrsky jsou fuc a ty velike a hluboke jsou mensi a temer neviditelne.
Laser, ale není to levná záležitost a taky to není úplně 100%
Ja se po porodu chystam na mikrojehlickovou radiofrekvenci. nezmizi to uplne, ale pry se hezky zatahnou, tak jsem taky zvedava.
Kouknu na ten krém, ale nevim…tak to vážně vypadá, že se jich nezbavím no, co se dá dělat ![]()
Strií se už nikdy nezbavíš… maximálně se dají poctivým mazáním zesvětlit, takže půjdou méně vidět ![]()
Ahoj holky tak já se mazala krémem Elasti-Q už od 8 tt.. jelikož to k tomu máme v rodině sklony..
mazala jsem ze začátku 3× denně a když už jsem viděla že bříško začíná nabírat na růstu začala jsem mazat 5× denně.. a moje břicho?? jedna prasklina vedle druhé
ted jsem 38 tt mám vymazaných 5 krémů a začínají se objevovat další a další
jsem z toho zoufalá.. Byla jsem i na kožní kde mi řekli že kdo k tomu má předpoklady tak to nepodchytí žádným mazáním a kdo je k tomu nemá stačí obyčejná indulona cca 30kč a né drahé krémy které mají prý ne finále úplně stejný.. stačí mít prý jen břicho mastné aby se kůže nenapínala..ale pouze u těch kdo k tomu nemá sklony..
Ahojte, byl někdo z vás na mikrojehlickove radiofrekvenční (na strie)?? Trochu to zvažují, cena není tak hrozná… po dětech mám to tělo dost dorasovany, samý krecak a strie až do půli lýtek. Aspoň trochu si zvednou sebevědomí
![]()
Díky za zkušenosti a tipy!! ![]()