Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky holky, vy jste fakt tragedky…
ne jit na striptyz fakt neni nevera
ne nechat si ho vyhonit od kurvy fakt neni nevera
ne dat pusu kamaradce fakt neni nevera
nevera je sukat pravidelne milenky, chodit za kurvama na anal (protoze manzelka na to neni) atd… nevim, jestli jste opravdu tak hloupe, asi ano… proste nepodrzite vy - najde se jina, nejste jedina na svete s pipinou.
@mauii tak jako hloupej se tady projevuješ akorát ty sám…ty jsi tragéd, ovládanej sexem…
@Anonymní píše: Více
Nevěřila bych tomu, že se jen dívá na striptýz, to fakt ne…
Noa co ti řekne na to, když mu řekneš, že ti to vadí a nelíbí se ti to?
@Monchichik píše: Více
tohle je na 1. strane (psala jsem),,Nevím však, jak to nyní řešit. Řekla jsem mu, že jsme se o tom bavili ještě v začátcích a zda zapomněl nebo co. On, že,,…ne ale chybí mu vzrušení, jelikož je sexu méně" co ano, je méně, ale zase myslím si, že 1× do týdne, není nic hrozného, a dá se vydržet a věrnost…i to se dá, jen je třeba chtít. Ale zase když jsem se ho zeptala, že kdyby on je např. nemocný nebo by byl méně, jestli by mi akceptoval strip, on neřekl nic, ale zatvářil se tak, že by mu to vadilo. Takže má asi dvojí metr"
jo, já to četla…ale nechápu, co znamená, že mu chybí vzrušení…jako že když nebude mít denodenně vzrušení doma, tak bude chodit do bordelu a bůh ví kam ještě? Že si těhotná nezaregistroval? Jasně, že má dvojí metr, on může, ty ne…jak to chceš řešit taky nevím, protože jako těhotná ho asi vyhodit nechceš…ale tohle je teda přes čáru, tipuju, že je mu do 30…bála bych se, že přitáhne nějakou nemoc…
@Monchichik píše: Více
Joo 30 i mě. Popravdě nevím ani. Nebo slova nemusí stačit. Vzhledem k jeho postoji. Kdyby možná měl co já vím kamarat rozloučenou, tak bych to asi i po čase nějak překousla ale tohle co mi řekl mě ranilo. Ale jak už někdo psal, když bude v bordelu během mého 6 nedělí
@mauii píše: Více
No není jediná s pipinou na světě, ale normální člověk snad chápe, že svět se netočí poute kolem jeho potřeb.
Ostatně lézt do vztahu a dělat si dítě ho nejspíš nikdo nenutil.
No tak leze do bordelu už teď, tak proč by ne v šestinedělí. A ještě ti to řekne? To je teda frajer…
@Amassakoul píše: Více
jasne svet se netoci kolem muzskych potreb, ale predpokladam, ze kolem zenskych ano, ze?
Chybí mu vzrušení jo? Tak po další kontrole řekni že musíš víc ležet, doktor to doporučuje. A už by jezdil: vyttit, nakoupit, prát, skládat pradlo, bolela by mě záda, natekly by mi kotníky, takže masáž zad, chodidel. Nakonec by byl ještě šťastný že má sílu na to si 2× týdne se mnou zasoulozit. Že nosis jeho dite mu nedocvaklo? Nechci ti nějak urážet tvůj výběr, ale ten tvůj bude asi lehce primitivní. Ne kvůli tomu že má své potřeby, ale že si je neumí vyřešit u monitoru. A když už musí naživo, jeste to udělá tak že se to dozvíš. Samozřejmě že to narušuje důvěru, což je pak základ pro rozpad vztahu. Kdoví, jestli o vás vztah vůbec stojí, protože za může mluví činy.
@K. Rocánková píše: Více
Proto já vždy tvrdím,,pokud vám někdo říká jednu věc ale přitom dělá druhou vždy věřte jeho činem více než jeho slovům"
Docela by mě zajímalo kam chodí ![]()
Obávám se totiž, že klasické pánské kluby vymřely ![]()
Obsluha nahoře bez v obyčejných hospodách už taky není v kurzu.
Co je to za podnik, pobočka vykřičeno domu, nějaká forma diskotéky?
Myslím, že charakter podniku kam chodí je důležitý.