Striptýz - manžel - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
827
27.6.24 18:03

Holky holky, vy jste fakt tragedky…
ne jit na striptyz fakt neni nevera
ne nechat si ho vyhonit od kurvy fakt neni nevera
ne dat pusu kamaradce fakt neni nevera

nevera je sukat pravidelne milenky, chodit za kurvama na anal (protoze manzelka na to neni) atd… nevim, jestli jste opravdu tak hloupe, asi ano… proste nepodrzite vy - najde se jina, nejste jedina na svete s pipinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.6.24 18:12

@mauii jinak jsi normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.24 18:45

@mauii tak jako hloupej se tady projevuješ akorát ty sám…ty jsi tragéd, ovládanej sexem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.24 18:47
@Anonymní píše: Více

Nevěřila bych tomu, že se jen dívá na striptýz, to fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.24 18:51
@Monchichik píše: Více

Ani já neveřím :nevim: ale ja už nemužu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32325
27.6.24 18:57

Noa co ti řekne na to, když mu řekneš, že ti to vadí a nelíbí se ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.24 18:59

tohle je na 1. strane (psala jsem),,Nevím však, jak to nyní řešit. Řekla jsem mu, že jsme se o tom bavili ještě v začátcích a zda zapomněl nebo co. On, že,,…ne ale chybí mu vzrušení, jelikož je sexu méně" co ano, je méně, ale zase myslím si, že 1× do týdne, není nic hrozného, ​​a dá se vydržet a věrnost…i to se dá, jen je třeba chtít. Ale zase když jsem se ho zeptala, že kdyby on je např. nemocný nebo by byl méně, jestli by mi akceptoval strip, on neřekl nic, ale zatvářil se tak, že by mu to vadilo. Takže má asi dvojí metr"

• Citovat
  • Upravit
32325
27.6.24 19:02

jo, já to četla…ale nechápu, co znamená, že mu chybí vzrušení…jako že když nebude mít denodenně vzrušení doma, tak bude chodit do bordelu a bůh ví kam ještě? Že si těhotná nezaregistroval? Jasně, že má dvojí metr, on může, ty ne…jak to chceš řešit taky nevím, protože jako těhotná ho asi vyhodit nechceš…ale tohle je teda přes čáru, tipuju, že je mu do 30…bála bych se, že přitáhne nějakou nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.24 19:11

Joo 30 i mě. Popravdě nevím ani. Nebo slova nemusí stačit. Vzhledem k jeho postoji. Kdyby možná měl co já vím kamarat rozloučenou, tak bych to asi i po čase nějak překousla ale tohle co mi řekl mě ranilo. Ale jak už někdo psal, když bude v bordelu během mého 6 nedělí

• Citovat
  • Upravit
3005
27.6.24 19:17
@mauii píše: Více

No není jediná s pipinou na světě, ale normální člověk snad chápe, že svět se netočí poute kolem jeho potřeb.
Ostatně lézt do vztahu a dělat si dítě ho nejspíš nikdo nenutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.24 20:08

No tak leze do bordelu už teď, tak proč by ne v šestinedělí. A ještě ti to řekne? To je teda frajer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
27.6.24 20:15
@Amassakoul píše: Více

jasne svet se netoci kolem muzskych potreb, ale predpokladam, ze kolem zenskych ano, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2792
27.6.24 20:49

Chybí mu vzrušení jo? Tak po další kontrole řekni že musíš víc ležet, doktor to doporučuje. A už by jezdil: vyttit, nakoupit, prát, skládat pradlo, bolela by mě záda, natekly by mi kotníky, takže masáž zad, chodidel. Nakonec by byl ještě šťastný že má sílu na to si 2× týdne se mnou zasoulozit. Že nosis jeho dite mu nedocvaklo? Nechci ti nějak urážet tvůj výběr, ale ten tvůj bude asi lehce primitivní. Ne kvůli tomu že má své potřeby, ale že si je neumí vyřešit u monitoru. A když už musí naživo, jeste to udělá tak že se to dozvíš. Samozřejmě že to narušuje důvěru, což je pak základ pro rozpad vztahu. Kdoví, jestli o vás vztah vůbec stojí, protože za může mluví činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.24 21:25
@K. Rocánková píše: Více

Proto já vždy tvrdím,,pokud vám někdo říká jednu věc ale přitom dělá druhou vždy věřte jeho činem více než jeho slovům"

• Citovat
  • Upravit
14332
28.6.24 01:48

Docela by mě zajímalo kam chodí :think:

Obávám se totiž, že klasické pánské kluby vymřely :(
Obsluha nahoře bez v obyčejných hospodách už taky není v kurzu.
Co je to za podnik, pobočka vykřičeno domu, nějaká forma diskotéky?

Myslím, že charakter podniku kam chodí je důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí