Striptýz - manžel - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33702
8.7.24 17:59
@NasranaAdleta píše: Více

Názor měli stejný, už na začátku vztahu se na něm shodli. On ho změnil, a diví se, že jí to vadí a ještě se tak blbě vymlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
8.7.24 18:42

@NasranaAdleta Ale oni už spolu o tom mluvili a on její názor na to zná. A kecy typu, že mu chybí vzrušení, to je fakt jak od puberťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.7.24 10:17

@Monchichik Jasně, ale je rozdíl o tom mluvit jakoby v hádce a nebo v klidu. Asi bych řekla, že mě toto téma pořád trápí a chtěla bych si o tom ještě promluvit. Ať se nad tím třeba do zítřka zamyslí a pak si nad tím sedneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
9.7.24 10:23
@NasranaAdleta píše: Více

Asi si nepochopila, že tady vůbec nejde o to co jí vadí, nebo nevadí. On potřebuje vzrušení a je mu fuk jak to vidí ona, a že jí to trápí. On se zamýšlet nechce. Z jeho pohledu je vše v pořádku. Proto tahle diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
9.7.24 12:57

@NasranaAdleta Mluvili o tom v klidu, dohodli se, že tohle je něco, co vadí oběma a proto to dělat nebudou. Ale najednou má on málo vzrušení a na striptýz jde, ať se jí to líbí nebo ne…a ne je ne, nevím nad čím by se měl zamýšlet…pokud v tom hodlá pokračovat i přes nesouhlas, tak bych se s ním rozešla, hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
10.7.24 09:15
@Monchichik píše: Více

Libido se od puberty mění. pomalu a málo, drtivá většina lidí s tím nic nedělá, klesají fyzické schopnosti (na rodíl od libida je dost lidí co se snaží si udržet dobrou fyzickou kondici). ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
10.7.24 12:53

@M_Vladim Na chození na striptýz se může vymlouvat čím chce, pokud se dohodli, že tohle je zakázané území, tak on to nemá co okecávat…jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
10.7.24 13:00

Je to jen striptýz. Tady někteří nadelaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
10.7.24 13:06

@Venusezmarsu No určitě, jen striptýz :mrgreen: to by mi muselo být 15, abych tomu věřila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
10.7.24 18:31
@Monchichik píše: Více

Pokud je to profi, tak opravdu jen, nic jiného přípustného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
10.7.24 18:41

@M_Vladim I kdyby, dohoda zněla, že nic takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.7.24 08:45

@arinecka Tak jasně, určitě se může stát, že s ním ani tak nebude rozumná řeč. Já bych si s ním prostě ten jeden rozhovor s velkým R ještě dala, v klidu bych vysvětlila, jak to vidím, co navrhuju za řešení já a co bude případně následovat, pokud se nedomluvíme. Čistě pro svůj klid, abych si byla jistá, že jsem udělala maximum. Pak už je to na něm, nakolik bude přístupný kompromisu, domluvě a nějakým změnám. Když by nebyl, tak bych usoudila, že bohužel máme každý jiné vidění světa, nejsme kompatibilní a zařídila bych se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.7.24 08:48

@arinecka Tak lidi v průběhu života názory mění často, to není celkem nic divného. Ale pokud se to stane, je za mě potřeba to znovu prodiskutovat a zjistit, v čem jsme schopní ještě udělat kompromis a přes co už vlak nejede. Je to jako u smlouvy s pojišťovnou. Když se změní okolnosti, musí se uzavřít smlouva nová, nebo jít k jiné pojišťovně (partnerovi), pokud už to nejde nijak skloubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
25.7.24 10:38

Ale vždyť vy nechcete žádný kompromis. Chcete, aby si dal obojek a řetěz s tím, že to je „rozumné řešení“. :think:
Fakt si myslíte, že to bude fungovat?
Nebo máte nějaký jiný kompromis? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.7.24 10:57
@M_Vladim píše: Více

A tobě přijde v pohodě, aby chlap hledal vzrušení mimo domov a ještě za to platil?

Sorry jako, ale ikdyz jsem chlap a libido mám vyšší než moje partnerka, nemám potřebu hledat vzrušení mimo domov.

Jednou jsem zadaný a k tomu patří jak výhody, tak i nevýhody vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí