Striptýz - manžel - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.7.24 13:17

@Jakub84 Vy chalpí z žen dewwwwky děláte. Vy flirtujete přes internet = jste broci ale ženy devky, vy jste nevěrní ale jste borci/je to v pohode a ženy devky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14332
1.7.24 13:22
@Anonymní píše: Více

A ženy ty flirty vyhledávají…

A pokud jim ujedou nohy, tak ony za nic nemůžou, partner se jim nevěnoval, nějak se to stalo samo od sebe, ony za nic nemůžou :jazyk:

Ve většině případů ovšem platí, že nevěry se účastní nějaký muž a nějaká žena. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
1.7.24 13:27

No, po tom posledním příspěvku přestávám mít pocit, že tu komunikuji s nějakou autenticky vystupující osobou a ne nějakým internetovým trollem, který se tu snaží prezentovat nějakou parodii něčeho.

Pokud to není cílený trolling a vážně si myslíš, že to takhle plošně funguje, máš podle mě vážnější problém než že si tvůj manžel jednou zašel podívat na striptýz. A ne, křečovité trvání na absolutním rovnostářství není jeho reálným řešením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 13:31
@Josef_t píše: Více

To, že,,já za nic nemužu" řikaji i muži = je to i na Ž i na M :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14332
1.7.24 13:49

Muži i ženy jsou nádoby hříšné a nemají si v tomto co vyčítat :cert:
Co se liší jsou motivace, a jak se na tyto věci reaguje.

Když se tu prohrabeš historií. Tak je tu hromada příspěvků, které jsou podle jednoho schématu:
První odstavec, s manželem máme krizi.
Druhý, někdo se objevil
Třetí co mám dělat - což je ve skutečnosti jak si udržet v nějaké formě oba.

Nevěrník sem nenapíše, protože intuitivně ví, že to podělal a musí sekat latinu…
Píší ty podvedené, že se sice snaží, ale stejně tu nevěru nemůžou dostat z hlavy.
Svým způsobem do této kategorie spadá i tvůj příspěvek.

V reálném světě - ne v tomto virtuálním jsou ovšem ty situace mnohem složitější.
Jeho konání může být výsledkem jeho nezralosti, nějakou osobní krizí, snahou si něco dokázat, mohl do toho být skutečně vmanévrován okolím a okolnostmi a konečně jsi ho do toho mohla nepřímo natlačit sama.

Proto je potřeba si to vyříkat, je jen si vyčítat, ale taky poslouchat a na to je dobrá poradna, protože ten neutrální člověk tu vaši výměnu názorů pohlídá, aby nesklouzla do výčitek a hádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
1.7.24 14:06
@Alex227 píše: Více

V pohode, ja sem si rikala ze se asi chybicka vloudila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
1.7.24 14:09

@Josef_t Nevěrník sem nenapíše? Vždyť sem běžně píší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
1.7.24 14:16
@Jakub84 píše: Více

Výjimečně…
Píší se zhrzení mužové, protože je to šoková léčba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
1.7.24 14:16
@Baba píše: Více

V čem ti kamarádi tak sobecky vydělají? :think:
Opravdu na to nikdy nepadne ani slovo, nebo to doma pro klid prostě už nebude nikdy řešit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
1.7.24 14:38
@Josef_t píše: Více

Nějak to tu příliš nesleduji, ale i příspěvky ve stylu:

• Byl jsem nevěrný/byla jsem nevěrná, prasklo to (či je doma podezření), co mám teď dělat?
  • Byla jsem nevěrná, neplánovala jsem to, vlastně se mi to líbí, tak v tom pokračuji.

tu jsou poměrně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
1.7.24 16:51

Naprosto nevěřím tomu, že by těhotná ženská, které se hroutí manželství, trávila čas plkáním o flirtování na netu. Trollík nebo článek. Ach jo, jde to tady do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
1.7.24 21:18
@hanka.br. píše: Více

Jo jde kvůli takovým stupidnim příspěvkům jako ten tvůj. U každé diskuze kricite - troll troll, pak se divíte, že sem nechce psát nikdo normální. Zamysli se nad svým projevem a zkus popřemýšlet, proč by těhotná žena nemohla psát na net. To má sedět cele dny a koukat do zdi? Proč by tu nemohla vylit srdíčko? Ono ne každý má desetitisíce na terapii víš a ne každý se chce hned svěřovat kamarádkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
2.7.24 00:02
@Jakub84 píše: Více

Moc se mi to nechce dopočítávat, ale myslím, že obojí má téměř výhradně ženské autory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.7.24 17:34

@arinecka No tak zcela evidentně se na nějaké podstatné složce vztahu neshodnou. Tak by asi bylo fajn to probrat, aby zjistili, zda se dokážou dohodnout na nějakém kompromisu, nebo jsou prostě nekompatibilní. I to se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.7.24 17:39

@Monchichik Hele, neznáme přesné okolnosti. Normálně probíhající těhotenství není překážka intimity. A očividně na to mají každý jiný názor. Taky by si asi měli vzájemně sdělit svá očekávání, zjistit, kdo je případně ochotný v něčem ustoupit, na čem se naopak shodnout. Pokud mi něco vadí, tak je fajn opravdu v klidu vysvětlit, proč mi ta daná situace nevyhovuje, co bych navrhla jako řešení já a podobně. Pokud má týpek pocit nějakýho nedostatku, pak bych mu řekla, že mi ale tohle jeho řešení vadí a zeptala bych se, zda je něco jiného, co by mu případně pomohlo a na čem bychom se shodli oba. I tak se může stát, že týpek je prostě nedospělý pako a domluva s ním žádná není. Ale je vždycky fajn mít čistý stůl a vědět, na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí