Striptýz - manžel - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33702
28.6.24 11:56
@mauii píše: Více

Chudak tvoje zena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.24 12:22

@mauii Ta tvoje žena, pokud nějakou máš by tě měla podvádět jedna radost a neměl bys žádné morální právo jí to vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.24 12:23
@Josef_t píše: Více

Název nevím. Prý strip klub

• Citovat
  • Upravit
ZinaJudita1
28.6.24 12:33

Nevím, nemusím, manžel naštěstí takovou potřebu nemá.
Ale ty píšeš, že jste se o tom dokonce bavili na začátku vztahu, takže kde je problém, manžel se o tom nějak zmínil, že si to rozmyslel a chtěl by zajít na striptýz?
A on by ti taky toleroval pánský striptýz, kdybys mu to dovolila? Jako, zkuste se domluvit. Zase by ti to nemělo úplně vadit, pokud s tím vnitřně opravdu nesouhlasíš, tak mu to řekni, že to prostě nechceš akceptovat.

• Citovat
  • Upravit
33702
28.6.24 12:34
@Anonymní píše: Více

Já ti nevím, začínám si myslet, že žádnou nemá. Nějak si neumím představit ženu, které by to, co tady všechno v diskuzích popisuje nevadilo, nebo jí to přišlo normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
28.6.24 12:40
:think:

Asi úplně zbytečná otázka, ale nedá mi to.

Kdyby se jednalo o dámský klub a on byl v roli striptéra - změnilo by to zásadně tvůj postoj? :nevim:

Jinak myslím, že klasické kluby jak je znáš z filmů se u nás moc nechytily…
Ubývá i klasických vykřičených domů…

Mohl se dostat na nějakou akci, kde to bylo součástí programu…
Ale tam je nebezpečí, že ti uteče se striptérkou ani nulové
Pokud by jsi byla na nějaké „rozlučce se svobodou“ tak asi taky neutečeš se striptérem…
Nepochybuji, že dámy se v tomto dokáží více rozjet než pánové.

Pokud ten podnik víc vypadal jako Riviéra z filmu Anděl s ďáblem v těle…
Asi je to větší problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.24 12:52
@ZinaJudita1 píše: Více

první strana,,Nevím však, jak to nyní řešit. Řekla jsem mu, že jsme se o tom bavili ještě v začátcích a zda zapomněl nebo co. On, že,,…ne ale chybí mu vzrušení, jelikož je sexu méně" co ano, je méně, ale zase myslím si, že 1× do týdne, není nic hrozného, ​​a dá se vydržet a věrnost…i to se dá, jen je třeba chtít. Ale zase když jsem se ho zeptala, že kdyby on je např. nemocný nebo by byl méně, jestli by mi akceptoval strip, on neřekl nic, ale zatvářil se tak, že by mu to vadilo. Takže má asi dvojí metr"

Ne, pro mě je to non go věc. Pokud to někomu nevadí, je to v pohodě, ale mně to vadí, pro mě to do vážného trvalého vztahu nepatří. Bylo to nečekané.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.24 12:52
@arinecka píše: Více

Taky si myslim, že nema :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.24 12:55
@Josef_t píše: Více

Jako, že by on byl striptér, muj manžel? No s takovým člověkem bych vztah určitě neměla, pro mě je to prostě prostitue, i když je to jen koukat a nešahat, je to možná něco trošililinku (ne) :nevim: slušnějšího, ale ne, asi nijak to není akceptovatelné pro mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.24 12:56
@arinecka píše: Více
žádná normální žena, která si váží sama sebe by s takovým nebyla.
  • Citovat
  • Upravit
33702
28.6.24 13:06

Presne tak. Proto se nedivim ze ti to vadi. Ja bych to netolerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
28.6.24 13:10

A řešíš to s ním? Co chceš dělat? Jsi těhotná, moc možností teda nevidím…bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.6.24 13:13

Já tomu asi nerozumím.
Vy fakt považujete za nevěru, když jde žena nebo muž na stryptýz? Vždyť takové akce normálně jsou, nebo byly, jak pro ženy, tak pro muže, většinou se chodí s nějakou partou, nemyslím, že by někdo šel sám - mě by to nelákalo, ale neumím si představit, považovat to za nevěru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
28.6.24 13:16

@Proto02 já to spíš nechápu ve smyslu toho, že autorka píše, jak mu chybí vzrušení. To mu ten striptýz - rozuměj jen dívání se na nějakou polonahou holku- udělá takové vzrůšo (větší než jiné akční věci v péčku)? Když jí sám řekl, že sex 1-2× týdně je málo. To mi fakt nejde do hlavy a přijde mi to jako kravina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
28.6.24 13:21

@Proto02 Ale tohle nevypadá jako zábavná akce někde v baru, on zřejmě chodí na striptýz do bordelu…a to teda nevěřím, že by jen koukal, zvláště s těmi jeho kecy, jak mu to doma nestačí, protože je žena těhotná…to je ubožák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí