Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Měj prosím tě úctu sama k sobě… To mu pak budeš věřit, že s tím jen tak přestane? Nebo že nedojde k ničemu víc?
Odkaž ho na péčko stránky, to neznáte?
Péčko známe, nikdy jsme se nějak extra o tom nebavili, já to ani nesleduji, přijde mi to nudné, nezobrazuje to realitu.
Nevím však, jak to nyní řešit. Řekla jsem mu, že jsme se o tom bavili ještě v začátcích a zda zapomněl nebo co. On, že,,…ne ale chybí mu vzrušení, jelikož je sexu méně" co ano, je méně, ale zase myslím si, že 1× do týdne, není nic hrozného, a dá se vydržet a věrnost…i to se dá, jen je třeba chtít. Ale zase když jsem se ho zeptala, že kdyby on je např. nemocný nebo by byl méně, jestli by mi akceptoval strip, on neřekl nic, ale zatvářil se tak, že by mu to vadilo. Takže má asi dvojí metr
@Poradce_Dudek Pro me nee. Pokud vam neva, v pohode ale me to vadí a dost. ![]()
@Anonymní píše: Více
tak dvojí metr má skvěle nastavenej teda
fakt ne, mi by to narušilo důvěru.
A když mu teda chybí vzrušení, tak to se nemůže vzrušovat u toho péčka? To potřebuje fyzicky další buchtu už teď, kdy je sex jen méně čsto?
A co bude pak po porodu? Sex nebude min. šest neděl, tak to už bude žádat i o propustku na privát?
Neřešila bych asi kdyby se jednou výjimečně někde stavil, tak by mi to bylo asi fuk.
Ale to, že by to mělo být pravidelné a ještě k tomu by to odůvodňoval taky že je mu sex 1-2× týdne málo, když já mu nosím dítě pod srdcem, tak to by riskoval rychlou defenestraci… Co by dělal, kdyby si byla na rizikovým a sex nemohla mít? A co po porodu bude dělat až sex nebudeš moct mít při nejlepším 6 týdnů? Bude chodit přímo do bordelu?
Tohle mi přijde dost ubohý a nemá k tobě žádnou úctu.
@Magda912 píše: Více
Tak když neměl problém se ptát jestli nejdeme na mé narodky na tantru…tak nevím…a plus jeho zamozřejmě bude ošahávat žena a mě také, čili opět dvojí metr, jako já se mám koukat jak ho oblapává jiná žena ale on nemůže koukat jak mě oblapáva jiný chlap? Nejde mi to dohromady, vodu kážu víno piji.(Asi rok dozadu se ptal, prý jako fór) ![]()
@Klarys1 píše: Více
Tak, ale dohodli jsme se jinak na začátku. A navíc když může on můžu i já. Kdyby alespoň neměl 2 metr
Ale tak samozřejmě u chlapů typické, věrnost vyžadují, ale, oni sami být věrní nedokážou.
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak co řešíš? Půjde zase, akorát to začne tajit.
Dobrý den,
akceptovali byste manželovi chození na striptýz během těhotenství? Já jsem tak v polovině a je pravda, že sex je méně než dříve, asi tak 1 - (někdy) 2× týdně. My jsme se však ještě na začátku vztahu bavili o hranicích a oba jsme se shodli, že strip není pro nás ok – důvod – platit si cíleně za očumování jiných lidí sexuálním stylem není v pohodě pokud jde o lidi kteří chtějí vážný trvalý vztah. Nevím tedy, ale vím, že ho kolega jednou naváděl na tantra masáž, což mně tedy přijde už jako prostituce a jasná nevěra, navíc chce-li něco jako masáž ať řekne mně, neměla bych problém ale dobře řeším strip.