Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarjei píše:
To je dost divne napsany. Asi bych uplne neodpovidala ohledně prsou, uplne vidim, jak si nad tim nekdo honi
Taky možnost. Tolik slov na téma prsa ![]()
@Dee_delli Neřešila bych to
oni to ti chlapi vnímají nějak divně (nebo to divně vnímáme my?). Můj manžel třeba komentuje něčí velký zadek a když protestuju, že já mám větší, tak mi vysvětluje, že ani náhodou, že ho mám poloviční a krásný… A buď za mála prsa ráda
já mám kozy jako vozy a sice to láká spoustu… (doplň si sama, ale většinou prasáků) a fakt na tom nevidím nic pěkného. Bolí tě prsa, záda, sport je problém (jsou FAKT velké), člověk aby ty kozy naháněl pasteveckým psem kolikrát… Opravdu není o co stát. Zatím sice jakž-takž drží, ale všichni si asi umíme představit, co to udělá po dětech.
Tak asi tak, no.
A propos - já byla celou základku, tedy do těch 15, plochá jak žehlicí prkno, opravdu. Přes prázdniny to pak poskočilo, na střední jsem šla už s „normálním“ poprsím a navzdory tomu, že jsem štíhlá, ty prsa si asi nějak nevšimly, že už nemají růst… A rostly a rostly, až z nich narostlo to, co mám teď. A fakt není žádný med mít prsa velikosti 42-46, jak kde, zatímco pas 34-36. Zkus pak koupit halenku, šaty, bundu, plavky… A podprsenka 28J, neboli 60M? No, najdi takovou…
Radši miniprsa než velké vytahané s velikýma bradavkama. Kdysi jsem svému ex říkala, že musel být spokojený když měla bývalka velká prsa a on na to: to určitě, když sundala podprdu tak jsem je hledal pod gaučem ![]()
Můj názor? Pokud řešíš takovouto blbost, tak nejsi připravená na intimní život a nejsi si jistá vaším vztahem. Pokud někdo někoho miluje, fyzické nedostatky jsou to poslední, co se ve vztahu řeší.
@Andy27 píše:
To je tak divne napsany…
to mně taky hned napadlo, přijde mi že to psal chlap a to ještě spíš starší ![]()
No stress, taky mám kuřecí prsicka a to mám už dítě a je mi 24,ale přestala jsem to řešit
mám chlapa jako horu, krásného a vidím jak se ženám líbí, ale on byl vždycky na malá prsa a říká že jsou sexi. Když vidí nejakou prsatici, tak řekne fuj
takže se netrap a nos je sebevědomě, aspoň seš díky tomu jiná než většina žen a budeš vypadat stále mlade ![]()
@nestarejtese píše:
No stress, taky mám kuřecí prsicka a to mám už dítě a je mi 24,ale přestala jsem to řešitmám chlapa jako horu, krásného a vidím jak se ženám líbí, ale on byl vždycky na malá prsa a říká že jsou sexi. Když vidí nejakou prsatici, tak řekne fuj
takže se netrap a nos je sebevědomě, aspoň seš díky tomu jiná než většina žen a budeš vypadat stále mlade
Prsatice za to ale nemůže, pokud nejsou dílem plastické chirurgie. Takovému posměváčkovi bych přála, aby si někdo všimnul toho, co nosí v rozkroku. Fakt „sexi“
Vůbec se tím netrap
..Mám taky nula nula nic
..Žádnému z mých partnerů to nikdy nevadilo. A kdyby vadilo, šel by okamžitě do kopru
…A i bych řekla, že spoustě chlapům se ani velký nelíbí…A o tom to je..každému se líbí něco jiného…Já mám třeba totální odpor k těm svaloušům z posilovny
…A někomu se to líbí
…Nejen, že mají v hlavě většinou totálně na…o, ale ještě k tomu vypadají fakt děsně(pro mě)…Vyprdni se na to ![]()
@nestarejtese píše:
@Russet no on nosí v rozkroku poklad, ale opravdu
Ale v hlavě má slámu.
@Russet ale tak on se nikomu. neměje, jen se mu to. nelíbí
dikybohu pro mě ![]()
@nestarejtese píše:
@Russet ale tak on se nikomu. neměje, jen se mu to. nelíbídikybohu pro mě
Nahlas to komentuje kvůli tobě? Abys snad neměla mindrák? Nechápu cizi komentáře na části těla, co nejdou ovlivnit. Nosy, prsa, já nevim co. Normální člověk to nepotřebuje trousit do světa.