Stud před přítelem - malá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.2.18 07:41
@Tarjei píše:
To je dost divne napsany. Asi bych uplne neodpovidala ohledně prsou, uplne vidim, jak si nad tim nekdo honi :mrgreen:

Taky možnost. Tolik slov na téma prsa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 08:49

@Dee_delli Neřešila bych to ;) oni to ti chlapi vnímají nějak divně (nebo to divně vnímáme my?). Můj manžel třeba komentuje něčí velký zadek a když protestuju, že já mám větší, tak mi vysvětluje, že ani náhodou, že ho mám poloviční a krásný… A buď za mála prsa ráda :-) já mám kozy jako vozy a sice to láká spoustu… (doplň si sama, ale většinou prasáků) a fakt na tom nevidím nic pěkného. Bolí tě prsa, záda, sport je problém (jsou FAKT velké), člověk aby ty kozy naháněl pasteveckým psem kolikrát… Opravdu není o co stát. Zatím sice jakž-takž drží, ale všichni si asi umíme představit, co to udělá po dětech.

• Blažková, jak jste si při pokusu o sebevraždu mohla trefit do levýho kolene?!?
  • No když sousedka mi řekla 3cm pod levý prs…

Tak asi tak, no.

A propos - já byla celou základku, tedy do těch 15, plochá jak žehlicí prkno, opravdu. Přes prázdniny to pak poskočilo, na střední jsem šla už s „normálním“ poprsím a navzdory tomu, že jsem štíhlá, ty prsa si asi nějak nevšimly, že už nemají růst… A rostly a rostly, až z nich narostlo to, co mám teď. A fakt není žádný med mít prsa velikosti 42-46, jak kde, zatímco pas 34-36. Zkus pak koupit halenku, šaty, bundu, plavky… A podprsenka 28J, neboli 60M? No, najdi takovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.2.18 08:56

Radši miniprsa než velké vytahané s velikýma bradavkama. Kdysi jsem svému ex říkala, že musel být spokojený když měla bývalka velká prsa a on na to: to určitě, když sundala podprdu tak jsem je hledal pod gaučem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.2.18 09:01

Můj názor? Pokud řešíš takovouto blbost, tak nejsi připravená na intimní život a nejsi si jistá vaším vztahem. Pokud někdo někoho miluje, fyzické nedostatky jsou to poslední, co se ve vztahu řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.2.18 09:02
@Russet píše:
Taky možnost. Tolik slov na téma prsa :zed:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76389
6.2.18 09:04
@Andy27 píše:
To je tak divne napsany…

to mně taky hned napadlo, přijde mi že to psal chlap a to ještě spíš starší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 10:16

No stress, taky mám kuřecí prsicka a to mám už dítě a je mi 24,ale přestala jsem to řešit :) mám chlapa jako horu, krásného a vidím jak se ženám líbí, ale on byl vždycky na malá prsa a říká že jsou sexi. Když vidí nejakou prsatici, tak řekne fuj :lol: takže se netrap a nos je sebevědomě, aspoň seš díky tomu jiná než většina žen a budeš vypadat stále mlade :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.2.18 12:25
@nestarejtese píše:
No stress, taky mám kuřecí prsicka a to mám už dítě a je mi 24,ale přestala jsem to řešit :) mám chlapa jako horu, krásného a vidím jak se ženám líbí, ale on byl vždycky na malá prsa a říká že jsou sexi. Když vidí nejakou prsatici, tak řekne fuj :lol: takže se netrap a nos je sebevědomě, aspoň seš díky tomu jiná než většina žen a budeš vypadat stále mlade :kytka:

Prsatice za to ale nemůže, pokud nejsou dílem plastické chirurgie. Takovému posměváčkovi bych přála, aby si někdo všimnul toho, co nosí v rozkroku. Fakt „sexi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 12:27

@Russet no on nosí v rozkroku poklad, ale opravdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.18 12:35

Vůbec se tím netrap :hug:..Mám taky nula nula nic :lol:..Žádnému z mých partnerů to nikdy nevadilo. A kdyby vadilo, šel by okamžitě do kopru :lol:…A i bych řekla, že spoustě chlapům se ani velký nelíbí…A o tom to je..každému se líbí něco jiného…Já mám třeba totální odpor k těm svaloušům z posilovny :poblion:…A někomu se to líbí :nevim:…Nejen, že mají v hlavě většinou totálně na…o, ale ještě k tomu vypadají fakt děsně(pro mě)…Vyprdni se na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.2.18 12:36
@nestarejtese píše:
@Russet no on nosí v rozkroku poklad, ale opravdu 8)

Ale v hlavě má slámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 12:40

@kamikaa jojo svalovci se mi taky vuubec nelíbí :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 12:41

@Russet ale tak on se nikomu. neměje, jen se mu to. nelíbí :) dikybohu pro mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.18 12:45
@Russet píše:
Ale v hlavě má slámu.

Ale no tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.2.18 12:51
@nestarejtese píše:
@Russet ale tak on se nikomu. neměje, jen se mu to. nelíbí :) dikybohu pro mě :mrgreen:

Nahlas to komentuje kvůli tobě? Abys snad neměla mindrák? Nechápu cizi komentáře na části těla, co nejdou ovlivnit. Nosy, prsa, já nevim co. Normální člověk to nepotřebuje trousit do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová