Stud před přítelem - malá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
6.2.18 12:57

@Russet nekomentuje to nahlas, nechtěla jsem vas urazit, jen dat zakladatelce útěchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.2.18 12:59
@nestarejtese píše:
@Russet nekomentuje to nahlas, nechtěla jsem vas urazit, jen dat zakladatelce útěchu :)

Mě neurážíš, jen se divím, co všechno jsou chlapy schopní vypustit z úst a jejich ženám to připadá fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 13:02

@Russet tak vzhledem k tomu, že jsem si kvuli svému nedostatku taky zažila dost, tak mě to fajn přijde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.18 13:04

@Russet By si koukala, co dokážou vypustit z úst třeba v hospodě a mezi sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 13:06

@kamikaa to je pravda, parta chlapů u piva je horší než drbny ze sídliště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.18 13:09

@nestarejtese Tak s holkama taky probíráme růůůzné intimnosti :mrgreen:…Přijde mi to naprosto normální..A možná se i těm chlapům vyrovnáme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 13:10

@kamikaa no to je taky pravda :mrgreen: ale k ženám to patří, kdežto chlapy se tvářej, že je takový blbosti nezajimaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.18 13:13

@nestarejtese Přesně..ale jsou ve skutečnosti daleko větší drbny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.2.18 13:17

@kamikaa ano jen se jim. musí chtít :D jinak ten můj si všímá a komentuje hodně věcí na ostatních lidech, třeba jak jsou oblečení, co mají za boty, nebo jak se tváří :mrgreen: :mrgreen: je to taková naše zábava :D ale nemyslíme to zle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
6.2.18 20:12
@stinga píše:
to mně taky hned napadlo, přijde mi že to psal chlap a to ještě spíš starší :nevim:

Vhlap to psal urcite..to me trklo hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová