Studijní obor Informatika v pedagogice- co myslíte?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jinak přikládám vyučované předměty - mně přijde, že by to mohlo být fakt fajn…
- Citovat
- Upravit
Máš představu, co s takovým oborem budeš v reálu dělat? Jaké má uplatnění? Přiznávám, že nevím, co bych si s ním počala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
a naplnilo by tě to potom? Dávalo by ti to smysl?
Na trhu práce se s tím uplatníš, ikdyž je to obor, který se vyvíjí tak dnamicky, že co se dnes naučíš, je už vlastně staré, takže by tě to nuilo pořád držet krok s novými formami techologií a jejich využití. Což můžebýt fajn, ale taky nemusí.
Jinak co je práce smysluplná a odborníků naprostý nedostatek, tak to je psycholog, psychiatr. Tam bych se uplatnění a smyslu, vnitřního naplnění, nebál. Ale zas ne každý to unese a zvládne netahat si v hlavě práci domů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to by mě upřímně zajímalo co s tím pak po vystudování, co se dá dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modravlocka no já si právě myslím, že jak školy, tak i soukromý sektor vždy využije člověka, co má znalosti z pedagogiky, psychologie a IT…takže myslím, že bych se potom obrátila jak na školy, tak právě i na různé vzdělávací společnosti a spolupracovala s nimi - ať už výuka na počítači (klidně i seniorů, ale i dětí) nebo právě oblast reklamy… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ak ta zaujíma IT, nechceš radšej využiť nejaké dlhodobé kurzy od Czechitas? Spolupracujú s vela firmami, kamarátka sa takto rekvalifikovala na dátovú analyticku, potom nastúpila na stáž do firmy na 3 mesiace (zadarmo) a potom si ju nechali na full time. Ted berie 50k v hrubom.
Ja osobne by som išla touto cestou ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@modravlocka no já si právě myslím, že jak školy, tak i soukromý sektor vždy využije člověka, co má znalosti z pedagogiky, psychologie a IT…takže myslím, že bych se potom obrátila jak na školy, tak právě i na různé vzdělávací společnosti a spolupracovala s nimi - ať už výuka na počítači (klidně i seniorů, ale i dětí) nebo právě oblast reklamy…
Jo tak třeba ta výuka seniorů mě nenapadla. Trochu bych se bála toho, že např. za 10 let už to senioři potřebovat nebudou. Vezmi si, že dnešní sedesatnici práci s počítačem většinově ovládají. A na středních školách se samotnou informatikou nevím nevím…učitelé většinou učili těch předmětů několik, nejsem si jistá, jestli by je pár hodin informatiky týdne uzivilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli planujes ucit
. Informacni technologie ma snad kazda stredni skola.
Nevim, jestli to bude stacit, aby byl plny uvazek. U nas ucitele informacnich technologii uci i fyziku, matematiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,prosím co si myslíte o tomto oboru? Já dlouho hledám a řeším, co bych mohla studovat. Jsem na mateřské, takže nutnost je kombinovaná forma studia. Chtěla bych něco, co se dá skloubit s mateřstvím a má to dobré uplatnění - tím myslím, že se dá dobře sehnat práce a tak nějak vše aby bylo vhodné pro ženu. Nejde mi o velkou kariéru a velké peníze. Nejsem typ, co by studoval jenom pro titul, ale aby to fakt mělo nějaký smysl. Tenhle obor mě hodně zaujal, i když se studuje na soukromé škole, tak by to mohlo mít smysl, nebo myslíte, že se pletu?
A jaké je konkrétně uplatnění absolventa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
prosím co si myslíte o tomto oboru? Já dlouho hledám a řeším, co bych mohla studovat. Jsem na mateřské, takže nutnost je kombinovaná forma studia. Chtěla bych něco, co se dá skloubit s mateřstvím a má to dobré uplatnění - tím myslím, že se dá dobře sehnat práce a tak nějak vše aby bylo vhodné pro ženu. Nejde mi o velkou kariéru a velké peníze. Nejsem typ, co by studoval jenom pro titul, ale aby to fakt mělo nějaký smysl. Tenhle obor mě hodně zaujal, i když se studuje na soukromé škole, tak by to mohlo mít smysl, nebo myslíte, že se pletu?