Studijní vakcíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
20.7.11 18:50
pata308 píše:
danulak ja teda nemam malu v studii takze odpovedat neviem . :-) len sa obavam ze sa tu pomaly strhne mela , tu je to radikalne neockovacie :-D

no a já chci jen vědět, jak dopadly jiné maminy, ale bylomi jasný, že budou negativní ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
20.7.11 18:55
pata308 píše:
Luminar píše:
Pata:
A nemáš pravdu, naší diskuse se účastni i dětská lékařka, která své děti očkuje a dost dobře argumentuje…
ako som uz pisala , mozno moja chyba ja som tam chvilu citala a prestala som po utokoch milosa :-D
neviem teda ci to bola presne tato diskusia alebo podobna :-D ale mozno prestudujem , zvazujem ci davat druhemu dietatu ockovanie na rotarix :think: :think:

Požádala jsem o přejmenováni diskuse, aby to neznělo tak radikálně…

Jsi moc vítána!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.7.11 19:44

Obdivuji tě… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
20.7.11 19:55
Luminar píše:
pata308 píše:
Luminar píše:
Pata:
A nemáš pravdu, naší diskuse se účastni i dětská lékařka, která své děti očkuje a dost dobře argumentuje…
ako som uz pisala , mozno moja chyba ja som tam chvilu citala a prestala som po utokoch milosa :-D
neviem teda ci to bola presne tato diskusia alebo podobna :-D ale mozno prestudujem , zvazujem ci davat druhemu dietatu ockovanie na rotarix :think: :think:

Požádala jsem o přejmenováni diskuse, aby to neznělo tak radikálně…

Jsi moc vítána!

dakujem , ked najdem trosku casu tak to tam pridem precitat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.7.11 21:58

Já jsem očkovací mamka, ale do studie bych malou nikdy nepřihlásila. Prostě bych mněla strach. Popravdě by mně to ani nenapadlo a kdyby mně někdo oslovil ,řekla bych bez bližších informací nemám zájem.
Myslím si,že se ti nikdo neozve nebude nikdo na sebe upozorňovat.
Hodně štěstí a ať nemáte žádné vedlejší účinky. A ještě jsem ti chtěla poděkovat :kytka: ,že to podstupuješ se svým dítětem ty chce to odvahu. Je to hold tak na někom se to vyzkoušet musí já bych to nedokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.7.11 09:17

taky jsme mohli jit do studie, zcela jine, s porovnanim s timhle slo o houby a neudelala bych to ani kdyby mi nabizeli milion
potrebovali kojene deti, aby uz od 3 mesicu jim zavadeli ruzne potraviny ( vcetne napriklad arasidu ) a zkouseli jestli jsou odolnejsi proti alergiim
ja myslim ze kdyby zakladatelka znala vsechny informace o vakcinach a ne pouze ty oficialni, ze by to nikdy nemohla provezt
ja ji neobdivuju a nemyslim si ze pro nas ostatni dela neco zasluzneho a divim se , ze tu shani ostatni maminky, neni nahodou ve smlouve, ze o tom s jinymi maminkami nesmi mluvit ?

• Citovat
  • Upravit
159
21.7.11 09:51
mmonica píše:
neni nahodou ve smlouve, ze o tom s jinymi maminkami nesmi mluvit ?

není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.7.11 10:00

po vašich reakcích se ani nedivim, že nemá nikdo odvahu mi napsat. Klidně si odsuzujte, já vím, co dělám, miminku tím rozhodně neškodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.7.11 10:17
Danulák píše:
po vašich reakcích se ani nedivim, že nemá nikdo odvahu mi napsat. Klidně si odsuzujte, já vím, co dělám, miminku tím rozhodně neškodím.

ja se take nedivim
bohuzel v dnesni dobe v CR je pro nektere maminky 6000 velky peniz( i kdyz jsou to teda velmi male penize za takovouto vec), tim nemyslim Tebe, protoze u Tebe je to podle toho co pises vira v dobrou vec
jeste bych to pochopila na Zapade, kde rodice dostanou velke odskodneni kdyz dojde k nasledkum i po beznem ockovani , ale v CR ?
Ty myslis, ze kdyby k necemu doslo, ze dokazes, ze to bylo z vakcinace ??
Pochybuju

• Citovat
  • Upravit
4509
21.7.11 10:24

me jenom udivuje, ze maminka vi, ze tim miminku rozhodne neskodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.7.11 10:27
mmonica píše:
Danulák píše:
ja se take nedivim
bohuzel v dnesni dobe v CR je pro nektere maminky 6000 velky peniz( i kdyz jsou to teda velmi male penize za takovouto vec), tim nemyslim Tebe, protoze u Tebe je to podle toho co pises vira v dobrou vec
jeste bych to pochopila na Zapade, kde rodice dostanou velke odskodneni kdyz dojde k nasledkum i po beznem ockovani , ale v CR ?
Pochybuju

Vzhledem k tomu, že je dítě neustále sledované a zapisuju veškeré hodnoty související s očkováním, tak to dokážu líp, než kdybych ve studii nebyla a dala dítě normálně očkovat stejnou vakcínou. Hexa se u nás očkuje povinně - a já sleduju její účinky, společně s pneumokokem, zajímavý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.7.11 10:33
lenholka píše:
me jenom udivuje, ze maminka vi, ze tim miminku rozhodne neskodi
mmonica píše:
Danulák píše:
ja se take nedivim
Pochybuju

Holky, tvoříte tady dusno… To není zapotřebí…Můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.7.11 10:36
Danulák píše:
mmonica píše:
Danulák píše:
ja se take nedivim
Pochybuju
Vzhledem k tomu, že je dítě neustále sledované a zapisuju veškeré hodnoty související s očkováním, tak to dokážu líp, než kdybych ve studii nebyla a dala dítě normálně očkovat stejnou vakcínou. Hexa se u nás očkuje povinně - a já sleduju její účinky, společně s pneumokokem, zajímavý, ne?

to mas sice pravdu, ale jde spis o to jestli v ceskem pravnim prostredi by Ti to bylo co platne,
jinak si myslim, ze i kdyby tu byla maminka, ktera je ve stejne studii a nemela odvahu napsat, tak by Ti poslala treba soukromou zpravu, ne ?
Ja si spis myslim, ze tu asi nikdo takovy neni, ale tezko soudit

• Citovat
  • Upravit
4509
21.7.11 10:37

to ne urcite to nemyslim utocne, ale prece nemuze clovek zaryte tvrdit ze jakasi studie neudela nejaky zlo, tot muj nazor, jeslize je neco ve fazi studovani tak se nevi co to udela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 10:40

Já zakladatelku chápu…nechápu ty " zastankyne neockovani' proc sem vubec pisou.
zakladatelka má dítě ve studii kdy se netestuje nova vakcina ale sleduji se ucinky tech co uz jsou vyzkousene.
Studie nikdy nejsou placene, nesmi to byt ani podminka pro to aby pacienti podepsali, kryji se akorat naklady na dopravu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek