Studijní vakcíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12658
21.7.11 12:36
Danulák píše:
Dice píše:
studie který se provádějí u nás v Čr opravdu nejsou takovýty šílený, neprověřený s milionem nežádoucích učínků…ty léky už jsou dávno prověřený a jen se sledují kombinace a účinky atd. aby se zvýšila účinnost…
Léky které jsou nevyzkoušený a můžou se vyskytnout nežád. učínky jsou z největší části onkologické a tam jsou ti pacienti rádi za každou možnosti, pže je to naděje…tam nic jinyho nezbyva…
Jen pro upřesnění s dětských studii za poslední dobu (hlavne vakciny synf+ rotarix+pneum.) nejsou žádné fatální následky, pouze klasiky typu, ospalost, horečka atd- to se může stat po jakymkoliv leku… [/citace
Tentokrát já děkuju za pomoc. My máme za sebou 3 očko a jen jednou malinkou reakci v místě vpichu, jinak nic, ani teploty - a že byl po jednom očkování víc ospalý? To byl starší taky, a měl jen hexu. Takže si opravdu myslím, že svému dítěti nijak neubližuju.

ja som tiez na vasej strane :-P a nevidim v tom nic zle ani divne .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.7.11 13:14
pata308 píše:ja som tiez na vasej strane :-P a nevidim v tom nic zle ani divne .. :-)

děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.7.11 13:18

Znám dvě rodiny, kterým zemřelo dítě do druhého dne po očkování Hexou a pneumokokovou vakcínou. Příčina byla vždy SIDS.
Proto se dělají tyhle testy, aby se vyloučila souvislost?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 13:20

Není známá žádná příčina vzniku SIDS u dětí- nevěřím tomu že po vakcíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.7.11 13:30
Dice píše:

V německém příbalovém letáku k Hexe smrt připouští…Takže… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.7.11 13:40

Už do ní nešijte jednou se rozhodla a upřímně je to její věc.Chtěla jen vědět kdo se taky účastní nic víc!!!! Nedělejte ze sebe supermatky to s rukou na srdci nejsme žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 13:59
peggy.sl píše:
Dice píše:
V německém příbalovém letáku k Hexe smrt připouští…Takže… :think: :think:

I po paralenu se může někomu stát že zemře, nikdo neví na co je alergicky dokud to nezkusí…takže težko soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.7.11 15:39

Příspěvek upraven 20.02.12 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.7.11 15:48

Nedávné údaje ukázaly, že léky na předpis, ačkoliv používané v souladu s pokyny lékařů, zabíjí více než 106.000 lidí a 2 milióny lidí jsou z nich více nemocní, než před jejich užitím. A pak je tu další skupina, která umírá na špatné recepty, chybné recepty. Takže asi 250.000 lidí zemře na problémy souvisejícími s léky a léčivy. To v zemi dělá z užívání léků zabijáka číslo tři – chráněného a licencovaného vraha. Srdeční onemocnění zabíjí asi 700 nebo 800.000, rakovina zabíjí asi 500.000, léky zabíjí 250.000 lidí.

http://www.doplnek.com/node/693

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
21.7.11 17:11

Danulak: neber to jako napadani, ale ptam se znovu, jake informace o studii mas? Z tech nejdulezitejsich? Co vsechno ti bylo poskytnuto? Jestli nechces odpovidat, tak te samozrejme nutit nemuzu. Nerozumim tomu, proc to mela byt studie na pneumokoka, jak jsi napsala, a najednou spis na hexu a tyhle dve navzajem (na to nejsou prece potreba studie - to se picha uz pekne dlouho :?: ). Z ciste nezaujateho hlediska me zajima, kolik toho rodic o takove studii ‚vi‘ (=cerne na bilem). Jestli odpovis, dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.11 17:24

Já též zakladatelku neodsuzuju, ba naopak. Narozdíl od nás, které očkujeme a ještě za pneumokok. vakcíny platíme, ona navíc bude vědět, jestli vůbec má dítě protilátky a riskuje úplně stejně jako my.
Ty, které neočkují holt vyhodnotily riziko jinak, pro ty jsem zvrhlá matka i já :mrgreen: Samosebou beru na vědomí i to riziko úmrtí, ale v porovnání s rizikem úmrtí na pneumokokovou infekci volím menší zlo. Nicméně neodsuzuji ani ty, které neočkují, jen matka má tu správnou intuici pro to, co je pro její dítě nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.11 17:25

Jo a mě spíš zajímá, jak ses vlastně do té studie dostala, nabídla ti to dětská, nebo někde na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.7.11 17:45
Gina108 píše:
Já též zakladatelku neodsuzuju, ba naopak. Narozdíl od nás, které očkujeme a ještě za pneumokok. vakcíny platíme, ona navíc bude vědět, jestli vůbec má dítě protilátky a riskuje úplně stejně jako my.
Ty, které neočkují holt vyhodnotily riziko jinak, pro ty jsem zvrhlá matka i já :mrgreen: Samosebou beru na vědomí i to riziko úmrtí, ale v porovnání s rizikem úmrtí na pneumokokovou infekci volím menší zlo. Nicméně neodsuzuji ani ty, které neočkují, jen matka má tu správnou intuici pro to, co je pro její dítě nejlepší.

Ale Gino, pro nikoho nejsi zvrhlá matka… Tvé příspěvky sledují, vím že jsi vědomá opravdových rizik… jen když někdo tvrdí, že vše je odzkoušené a neškodné, a nemá žádné fatální následky mně zvedá ze židle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.7.11 17:49

A pro zajímavost ptala jsem se v poradně:

https://www.emimino.cz/…odpovednost/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.7.11 17:53